Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
pusza
2014-03-15 07:45:56

Sziasztok lányok!
Szép napos,madárcsicsergős jó reggelt mindenkinek!

A szívem a torkomba dobog reggel.Holnap kéne megjönnie....Félek!!!
kedina
2014-03-15 00:08:42

Zsuzsi

Üdv nálunk, bár úgy látom nem sokáig! Reggeli első vizelet! Ez fontos! Beszámolót kérünk!
Zsuzsi28
2014-03-14 20:44:48

Sziasztok!
Uj vagyok a forumon, de szeretnem a tanacsotokat kerni.
A ciklusom 38.napjan jarok es a rendszer szamolasa szerint 18.napom volt ovulaciom. Homersekletem szepen emelkedett es meg mindig 37.2C-nel jar. Delutan csinaltam egy terhessegi tesztet es negaiv lett :( Kicsit elkeseritett, szerintetek lehet ebbol meg baba vagy csak tulstresszelem magam es emiatt kesik?(Bocsanat, hogy ezt meg leirom de lehet ennek az az oka, hogy a vizeletem kevesbe volt koncentralt, mert szinre szinte mint a viz olyan volt, kicsit halvanysarga).

Koszonom elore is a valaszokat!
Szep estet,
Zsuzs
Dzsudzsa
2014-03-14 19:47:18

Kedina!
Nálam az volt a baj, hogy a 75g tömény cukor elfogyasztását követőem a cukrom egyáltalán nem emelkedett meg, 5,1 -ről 120 percnél már 3,2 -nél járt.
Az Inofolicot én is iszom (napi 2 tasak, őrült ára van), és mellette 3000 NE d-vitamin, mert a vérvétel szerint alig volt bennem d vitamin:(
A neten nézd meg azendietam.hu oldalt. Nagyon jó receptek vannak, konkrét CH mennyiségekkel. Egy csomót lehet olvasni a neten a diétáról, a szénhidrát elosztásról. NEm feltétlenül kell ehhez dietetikus. Viszont a méz teljes tiltó listán!!! Án az Eritrit mellett nyirfacukrot használok. Keveset, már abból is leszokóban :)
Kitartás! MEggyőződésem, hogy ez a diéta is nagyon sokat segít!
kedina
2014-03-14 16:30:32

Dzsudzsa
Egyébként nálunk itthon csak méz és kókuszvirágcukor van, némi xilit. Fehér liszt, sőt semmilyen búzaliszt nincsen. Már 1,5 éve.. Sokkal jobban vagyok azóta én is. Elmúlt a fáradságom, a fejfájások, ugyan úgy ahogy te is írod! Rendeződött az emésztésem is.
Köszönöm, hogy írtál! :)
kedina
2014-03-14 16:26:57

Plum
Te jó ég, de izgatott vagy! :) Abban biztos vagyok, hogy ezekkel a nehézségekkel meg kell küzdenünk, valamire tanít az élet. Nehéz ezt elfogadnom nekem is. Az angyalok, az égiek ott lesznek veled holnap! Biztos vagyok benne! És ha itt az idő, akkor érkezik a kis felhőről lábatlógató! :) Addig meg küzdünk.:) Ha megreped, úgy kell lennie, ha nem nem. Próbáld magadat beleengedni ebbe az egészbe! Minden rendben lesz!
Olyan könnyen osztom azt észt...:D Ezeket magamnak is írtam! :)

Dzsudzsa
Hát a dokinénimmel beszéltem ma. Csak egy táplálék kiegészítőt ajánlott (INOFOLIC), és d vitamint. Meglepődtem.
Eredményeim:
Inzulin 0': 4,04
120': 68,6

Vércukor
0': 4,6
120': 5,8

Szóval elvileg "csak" a 120-as inzulinom magas.
Nem küldött dietetikushoz sem. Azt mondta 100 alatt van, nem vészes. Mindenesetre utánaolvasok. És elkezdek rendesen enni, mert van, hogy össze-vissza eszek.
Bármilyen tanácsot, tapasztalatot szívesen fogadok.
Hát a mozgás...Pfuuu...Tudnátok mióta nyúz vele a férjem. Ráadásul gerincferdülés miatt a futás teljesen kizárt..
Nem kéne talán ezen az egészen ennyit görcsölni, mert csak az ideg esz meg.
Dzsudzsa
2014-03-14 15:19:22

Kedina!
Én IR-es vagyok. Kiderült, hogy az okozta 2x a vetélésemet.
Nekem 5 hét diéta és pajzsmirigy gyógyszer után gyönyörűen visszamentek az értékeim. Az IR érdemben 3 hó után mutatkozik a vérképben, azonban a többi elcsúszott hormonszint már javul pár hetes diétát követően.
Menjél el egy dietetikushoz, ő mindenre megtanít.
Nekem napi 150 g szénhidrát az adagom, napi 5x étkezés. Semmi fehérliszt és semmi cukor, méz. Én nagyon hamar ráálltam a diétára. Nem nagyon fogyok tőle. Idáig 2-3 kg. Viszont megszűnt a 1,5 éve tartó tompa fejfájásom :))
Én az IR -re adott gyógyszert nem szedem. A nőgyógyász nem is mondta, a dietetikus problémázott rajta, hogy miért nem kaptam rá gyógyszert. Heti 3x kell mozogni. A mozgás felér a gyógyszerrel! Erre sajna még nincs időm. Nem fér bele a kardio edzés. Én heti 2x Aviva tornázok, ami szintén a horminokra hat.
Írj, ha kérdésed van.
Moha13
2014-03-14 15:11:50

Lányok!
MA belefutottam a Fem3 csatornán valami beszélgetős műsor végébe, Joshi Barat beszélget mindenféle emberkékkel, és beharangozták a következő adásban valami doki jön, aki a jónás módszerről beszél majd, és annyit bejátszottak a beszélgetésből, hogy szerinte 10 terhességből kb. 3 középidőben fogan, a maradék 7 pedig a jónás módszer alapján kiszámolt napokon. Nézzétek majd, én fogom! :)
jennybaba
2014-03-14 15:09:15

Képzeljétek az előbb voltam mosdóban és a bugyimon találtam egy pár barna pöttyöt. Vajon megfog jönni? Vagy mi lehet ez?
plumeria14
2014-03-14 13:57:22

Moha13,
eddig én is úgy tudtam (mert mindenhol ezt lehet olvasni), hogy a sárgatest által termelt progeszterontól ugrik meg a hő...de ezek szerint nem...mindannyian csúnyán félre lettünk vezetve eddig vagy mi?
Egy kicsit olyan ez az egész, mintha meg lehetne mondani, hogy meddig él az ember...ki eddig, ki addig... ok, ez azért egy kicsit másabb, éppen ezért bosszant, hogy ezt nem tudják megmondani, vagy ha mondanak is valamit (12-24 óráig életképes a petesejt), utána ezt módosítják arra, hogy a legújabb tanulmányok, kutatások szerint inkább csak 12 óra...na köszi!

Dzsudzsa,
igen, nálam is néztek Anti-TPO-t és nálam ez okozta a gondot. Nekem a dokim azt mondta, hogy csak 3 hónap múlva kell kontroll, ő nem kért havi ellenőrzést...a múltkor csak magam miatt nézettem meg.

jennybaba,
az előzmények ismeretben nagyon-nagyon izgulok a holnap reggel miatt...azért annak jobban örülnék, ha addig nem repedne meg...bár már tényleg nem tudom, hogy mi lenne a jó...nem biztos, hogy én gondolom jól.

kedina,
igen, a mai nap egy kicsit mozgalmas lett :) Holnap jelentkezem a hírekkel...remélem a sikeres inszemről tudok majd nektek beszámolni!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!