Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-03-16 16:03:39

Plum
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze. Egyébként nem is értem, hogy hogy lehettek kevesen a katonák, hiszen mint írtam, kell, hogy maradjanak elegen...valahol egyszer olvastam, hogy legalább 7-8 aktus kell ahhoz, hogy "elfogyjon" a cucc. Miért nem válogattak abból, ami volt?

Mindegy. Szerintem akkor most már ma este hajrá, hátha azért nem jött össze, mert a természet most úgy döntött, mégiscsak megmutatja Nektek, hogy igenis működik a dolog mindenféle külső behatás nélkül is. :)

Én ma így
jniki82
2014-03-16 14:41:13

Plumeria,hát igen minden egyes rossz döntés részünkről vagy a doki részéről nekünk idő!És sajnos itt nem napokról van szó hanem 1 hónapról!De mostmár ne ostorozd magad, attól nem lesz jobb!
Nem lehet, hogy esetleg, ha ma próbálkoznátok a pároddal akkor sikerülne és akkor fütyülni a világra!Ha már nem jött össze az inszem akkor akkor legalább még ennek itt az esélye!
nikinokedli
2014-03-16 14:05:03

Nem tudom, mi lehet a probléma, de kitartás, ne keseredj el.

Ki milyen márkájú folsavat szed?
plumeria14
2014-03-16 13:13:31

nikinokedli,
sikerülhetne természetes úton is, de már elég régóta próbálkozunk, ezért gondoltuk, nem várunk toább és nekifutunk az inszemnek. Párom eredményei a következők voltak: térfogat: 3 ml, vegyhatás: 7,6, spermium koncentráció: 70 millió/ml, motilitás: élén 60%, közepes 20%, lassú 10%, mozdulatlan 10%, a sejtek 80%-a eltérés nélküli...mindezek ellenére eddig nem jött össze...
PCT tesztet végül nem csináltattam...lehet, hogy ott lehet a bibi? Vagy csak egyszerűen a sors?
pusza
2014-03-16 12:57:21

Sziasztok lányok!
plumeria14
Nagyon sajnálom,de helyedben én is igy döntöttem volna.

Zsuzsi28

Még nem jött meg,csend van,kicsit fájogat a hasam :(
nikinokedli
2014-03-16 12:50:07

Plumeria14: nagyon nagyon sajnálom, hogy így alakult. Így természetes úton szerinted nem sikerülhet? Lehet, hogy tegnap óta még el tudják kapni a petét. Egyébként vizsgálatkor milyen eredményei voltak a párodnak?
plumeria14
2014-03-16 10:37:16

Nono0602,
ez is érdekes...mondtam is a páromnak, hogy serintem "megharagudott rám", ezért nem mondta, hogy holnap menjek vissza hozzá, hiszen még nem repedt meg...bár, szerintem az is benne van a pakliban, hogy mivel ma volt ondónyerés, így holnapra megint nem termelődne elegendő...
Utólag mindig mindent máshogy gondol az ember, de "izgalmi" állapotban nem mindig dönt helyesen az ember...anyukám azzal nyugtatott, hogy szerinte 10 emberből 9 ugyanígy döntött volna.
Azt érzem, hogy a mai akcióval a párom agyára mennék :( Sokszor már így is azt mondja, hogy lazuljak be...lehet, hogy most már tényleg igaza van...ez most már nekem is sok(k) egy kicsit...Magamra azért haragszom, mert szerda óta minden nap voltunk a dokinál, így folyamatosan követtünk mindent és mégsem bíztam benne eléggé.

Zsuzsi28,
egyelőre nem tervezem, hogy dokit váltok...legközelebb csak 1 hónap múlva megyek, addigra mindenki lenyugszik.

jennybaba,
pont ez járt a fejemben nekem is...el kell fogadnom, hogy ez most így történt és a következő hónapban teljes mértékben a dokira bízom magam! Nagy tanulság volt ez most a számomra, levontam a megfelelő konzekvenciát!

jniki82,
igazad van, de azért az dühítő egy magándokitól, hogy semmi empátia nincs benne. Nagyon jól tudja, hogy mennyire vártunk erre,ez nekem volt most pofára esés nem neki...az ő életéből mindez ma 30 percet jelentett...nekem 1 hónapom úszott el amiatt...csak az idegesít, hogy ha már ennyire vártam, akkor miért nem bírtam ki ma reggelig...
jniki82
2014-03-16 10:22:38

Sziasztok!

Plumeria sajnálom, annyira szorítottam Nektek!Szerintem én is így döntöttem volna.Ha nem teszed meg akkor meg azon agyalnál, hogy lehet az lett volna a jó döntés!
A doki meg könnyen okos ilyenkor, nem ő görcsöl már x ideje azon, hogy végre baba legyen, sajnos mi csak alanyok vagyunk nekik.
Majd a köv hónap!!!
jennybaba
2014-03-16 10:09:49

Sziasztok!

Plumeria nagyon sajnálom :( Akkor a következő hónapban mindent be kell tartani.
Tegnap este nagyon görcsölt a hasam azt hittem reggelre megfog jönni, de nem jött :) Tegnap délután óta meg még mai is egy pici folyás volt semmi barnázás, vérzés. Meglátjuk!
Zsuzsi28
2014-03-16 09:58:11

Sziasztok!

Plumeria, ugy sajnalom!Azonban teljesen megertelek, hogy igy dontottetek. Mi a terv most, visszamentek meg a dokihoz?

pusza, jennybaba hogy alltok ma?

Azt nem tudom, hogy tankonyvi-ea gorbem, de a hom. meg mindog fent, de meg nem mertem tesztelni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!