Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap és tegnapelőtt is negatív volt az ovu tesztem,még egy halványka 2. csík sem volt, erre ma reggel megemelkedett hőre ébredtem...A múltkor is az volt a baj, hogy a doki már csak azt látta, hogy megrepedt a tüsző, de mivel nem lehetett tudni pontosan, hogy mikor, így nem akarta megcsinálni az inszemet, mert valószínűleg már késő lett volna...én nem szeretném ezt újra átélni.
plumeria14
2014-03-14 07:21:37
Jó reggelt lányok,
nekem ma reggelre felment a hőm, aminek normál esetben örülnék is, de lehet, hogy megint lecsúsztunk az inszemről :( Nemsokára megyek a dokihoz és akkor kiderül...
Adrienn830
2014-03-14 05:50:45
Jó reggelt, én görbém jelenleg ilyen, örülnék én is végre egy pozitiv babás tesztnek végre
Moha13
2014-03-13 22:06:54
plumeria
gondolok Rád holnap! :)
Igen, én sem értem ezt a ciklusomat, ilyen még sosem volt...pedig már sok görbémet láttam, 13-at mértem végig eddig. Még sosem volt olyan, hogy még a 19. ciklusnapon is ilyen alacsony legyen. Legkésőbb a 16-tól már fenn van és fen is marad mindig. Nem értem. Volt barnázásom a 13. és 14. napon, aztán kis élénk vérzés, két napig pozitív ovuteszt, aztán eltelt 3 nap, de a hőm még mindig csak lent van...nem értem. Lehet, hogy ne is volt ovum? de akkor...azovuteszt? és mi volt az a barnázás, vérzés? És egy napig bőséges nyálkám is volt. Viszont olvastam, hogy az aszpirin gátolhatja a peteérést, én meg szedtem 4-5 napig, mert komolyabbat nem akartam, de valamit muszáj volt, mert folyamatosan fájt a fejem és be volt gyulladva az ínyem a nyirokmirigygyulladás miatt. Hát, meglátjuk. Csak most így azt sem tudom, mikorra nem várom. Mindegy.
Mona
Halkan gratulálok a két csíkhoz...:)
...és szerintem mindenképp menj el dokihoz, ha továbbra is jelentkeznek vérzések. A biztonság kedvéért.
plumeria14
2014-03-13 21:09:34
Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok nekem...ez most tényleg olyan mesebeli lenne :) Remélem azért fogok tudni aludni az izgalomtól, talán ilyen közel még nem álltam inszemhez...Holnap reggel kiderül, hogy mit lát és mit mond a doki! Egyébként azt érzem, hogy ez a hónap sikeres lesz...nem tudom miért, talán egy kicsit a babona is közrejátszik, mert eddig mindig a jobb oldalon érett a tüszőm - amiből tudjuk, hogy nem lett semmi - ezért most nagyon bízok a bal oldalban, elvégre a szívem is ott van ;) Nem akarok filozofálni, meg mindent belemagyarázni, de most tényleg ezt érzem és szerintem csak elméletet próbálok meg hozzá gyártani...
Mona31,
nagyon szép a görbéd!
Moha13,
a te görbéd most valahogy olyan más - tudom, hogy a betegség miatt nem mértél, de ilyenkor neked már fent szokott lenni a hőd.
capri
2014-03-13 20:43:42
Sziasztok!
Plumeria, nagyon szurkolok a holnaphoz! Felejthetetlen házassági évfordulót kívánok! :-)
Ha nem is írok, azért olvasgatlak ám benneteket. :-)
Nálam most várakozás van, legközelebb 26-án lesz csak uh. Ma töltöttem a 11 hetet. :-) A rosszullétek szerencsére elkerültek, néha kicsit rosszabb a közérzetem, de abszolút elviselhető (nagyon-nagyon féltem a hányingertől, hányástól...).
Jönnek a gólyák, hozzák csak azokat a babákat! :-)
Mona31
2014-03-13 19:42:14
Sziasztok lányok!:)
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!
Azóta nem erősödött a vérzésem, remélem tényleg baba lesz, már nagyon szeretném, ahogy itt mindenki.
Orvoshoz mindenképp elmegyek, addig is próbálok nem ezen görcsölni, bár nagyon nehéz.
Szép estét!
jennybaba
2014-03-13 19:27:19
Mona GRATULÁLOK! Ez bizony pozitív! :) Nem lesz semmi baj!
Plumeria nagyon drukkolok neked, szép nagy tüsződ lett. Kívánom, hogy sikeres legyen ez a hónap(legszebb házassági évforduló lenne) :D
castellucchio szép a görbéd nagyon!
pusza
2014-03-13 19:01:30
plumeria14
Csak ne izgulj,tudom nem könnyű és könnyű mondani a nyugtató félnek,de most tényleg...Sikerülni fog.!!!!
DRUKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!
plumeria14
2014-03-13 17:49:27
Sziasztok,
ma ismét voltam tüszőmérésen és a tegnapi 18 mm-es tüszőm mára 22 mm lett :) Azt mondta a dokim, hogy azért van nekem korai tüszőrepedésem, mert sokkal gyorsabban nő a tüszőm, mint az átlag, ami naponta 1-2 mm. Kérte, hogy holnap reggel menjek és akkor meglátjuk, hogy holnap jó-e az inszem. Drukkoljatok, mert holnap lesz a házassági évfordulónk és már december óta próbáljuk elcsípni az ovut :) Eddig azért nem találtuk el, mert vagy bekavart az ünnep vagy hétvégére esett...most itta nagy lehetőség! Holnap beszámolok!