Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-03-14 07:27:59

Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap és tegnapelőtt is negatív volt az ovu tesztem,még egy halványka 2. csík sem volt, erre ma reggel megemelkedett hőre ébredtem...A múltkor is az volt a baj, hogy a doki már csak azt látta, hogy megrepedt a tüsző, de mivel nem lehetett tudni pontosan, hogy mikor, így nem akarta megcsinálni az inszemet, mert valószínűleg már késő lett volna...én nem szeretném ezt újra átélni.
plumeria14
2014-03-14 07:21:37

Jó reggelt lányok,
nekem ma reggelre felment a hőm, aminek normál esetben örülnék is, de lehet, hogy megint lecsúsztunk az inszemről :( Nemsokára megyek a dokihoz és akkor kiderül...
Adrienn830
2014-03-14 05:50:45

Jó reggelt, én görbém jelenleg ilyen, örülnék én is végre egy pozitiv babás tesztnek végre
Moha13
2014-03-13 22:06:54

plumeria
gondolok Rád holnap! :)

Igen, én sem értem ezt a ciklusomat, ilyen még sosem volt...pedig már sok görbémet láttam, 13-at mértem végig eddig. Még sosem volt olyan, hogy még a 19. ciklusnapon is ilyen alacsony legyen. Legkésőbb a 16-tól már fenn van és fen is marad mindig. Nem értem. Volt barnázásom a 13. és 14. napon, aztán kis élénk vérzés, két napig pozitív ovuteszt, aztán eltelt 3 nap, de a hőm még mindig csak lent van...nem értem. Lehet, hogy ne is volt ovum? de akkor...azovuteszt? és mi volt az a barnázás, vérzés? És egy napig bőséges nyálkám is volt. Viszont olvastam, hogy az aszpirin gátolhatja a peteérést, én meg szedtem 4-5 napig, mert komolyabbat nem akartam, de valamit muszáj volt, mert folyamatosan fájt a fejem és be volt gyulladva az ínyem a nyirokmirigygyulladás miatt. Hát, meglátjuk. Csak most így azt sem tudom, mikorra nem várom. Mindegy.

Mona
Halkan gratulálok a két csíkhoz...:)
...és szerintem mindenképp menj el dokihoz, ha továbbra is jelentkeznek vérzések. A biztonság kedvéért.
plumeria14
2014-03-13 21:09:34

Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok nekem...ez most tényleg olyan mesebeli lenne :) Remélem azért fogok tudni aludni az izgalomtól, talán ilyen közel még nem álltam inszemhez...Holnap reggel kiderül, hogy mit lát és mit mond a doki! Egyébként azt érzem, hogy ez a hónap sikeres lesz...nem tudom miért, talán egy kicsit a babona is közrejátszik, mert eddig mindig a jobb oldalon érett a tüszőm - amiből tudjuk, hogy nem lett semmi - ezért most nagyon bízok a bal oldalban, elvégre a szívem is ott van ;) Nem akarok filozofálni, meg mindent belemagyarázni, de most tényleg ezt érzem és szerintem csak elméletet próbálok meg hozzá gyártani...

Mona31,
nagyon szép a görbéd!

Moha13,
a te görbéd most valahogy olyan más - tudom, hogy a betegség miatt nem mértél, de ilyenkor neked már fent szokott lenni a hőd.
capri
2014-03-13 20:43:42

Sziasztok!
Plumeria, nagyon szurkolok a holnaphoz! Felejthetetlen házassági évfordulót kívánok! :-)
Ha nem is írok, azért olvasgatlak ám benneteket. :-)
Nálam most várakozás van, legközelebb 26-án lesz csak uh. Ma töltöttem a 11 hetet. :-) A rosszullétek szerencsére elkerültek, néha kicsit rosszabb a közérzetem, de abszolút elviselhető (nagyon-nagyon féltem a hányingertől, hányástól...).
Jönnek a gólyák, hozzák csak azokat a babákat! :-)
Mona31
2014-03-13 19:42:14

Sziasztok lányok!:)

Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Azóta nem erősödött a vérzésem, remélem tényleg baba lesz, már nagyon szeretném, ahogy itt mindenki.
Orvoshoz mindenképp elmegyek, addig is próbálok nem ezen görcsölni, bár nagyon nehéz.

Szép estét!

jennybaba
2014-03-13 19:27:19

Mona GRATULÁLOK! Ez bizony pozitív! :) Nem lesz semmi baj!
Plumeria nagyon drukkolok neked, szép nagy tüsződ lett. Kívánom, hogy sikeres legyen ez a hónap(legszebb házassági évforduló lenne) :D
castellucchio szép a görbéd nagyon!

pusza
2014-03-13 19:01:30

plumeria14

Csak ne izgulj,tudom nem könnyű és könnyű mondani a nyugtató félnek,de most tényleg...Sikerülni fog.!!!!

DRUKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!
plumeria14
2014-03-13 17:49:27

Sziasztok,
ma ismét voltam tüszőmérésen és a tegnapi 18 mm-es tüszőm mára 22 mm lett :) Azt mondta a dokim, hogy azért van nekem korai tüszőrepedésem, mert sokkal gyorsabban nő a tüszőm, mint az átlag, ami naponta 1-2 mm. Kérte, hogy holnap reggel menjek és akkor meglátjuk, hogy holnap jó-e az inszem. Drukkoljatok, mert holnap lesz a házassági évfordulónk és már december óta próbáljuk elcsípni az ovut :) Eddig azért nem találtuk el, mert vagy bekavart az ünnep vagy hétvégére esett...most itta nagy lehetőség! Holnap beszámolok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!