Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Zsuzsi28
Különféle tesztekkel próbáltad? Talán el kéne nézni egy dokihoz, hátha ő lát valamit.
Én most nagyon belevetettem magam ebe a jónás módszeres dologba. El ne felejtsétek ma nézni a Fem3-on 13.05kor!
Ma így, kíváncsi vagyok, mikor akar majd megjönni, mert elvileg 22-23-án kéne, de szerintem kicsúszott az egész 3-4 napot.
Zsuzsi28
2014-03-17 08:06:19
Sziasztok!
kedina
Teszteltem, de totalis elkeseredes. Hom. meg mindig fent, de negativ a teszt :( Nem volt ilyen hosszu ciklusom soha, mar tenyleg nem tudom mire gondoljak...
Most rohanok, szep napot Mindenkinek!
nikinokedli
2014-03-17 07:50:53
Kedina: köszi szépen, bejelentkezünk mi is :) ezek tényleg szép eredmények! Neked minden kivizsgáláson mindent rendben találtak?
plumeria14
2014-03-17 07:33:06
Moha13,
nem utállak, valószínűleg igazad van! Tényleg tanulságos volt számomra a tegnapi eset, amin sajnos már nem tudok változtatni. Azt hittem egyébként, hogy ma már könnyebb lesz, de reggel, amikor kinyitottam a szemem, olyan "hiányérzetem" volt...nem is tudtam rendesen aludni, mert már fél 4 óta nézegettem az órát. Szóval, ami történt, megtörtént, de a következő ciklusban csak az inszemre fogunk koncentrálni...persze, ha szükség lesz rá :)
A hőm alapján tegnap vagy ma lehetett ovum, így a grafikonom most elég félrevezető...
kedina,
ezek tényleg nagyon szép eredmények...Jogos a kérdés, de talán ez a sors keze, hogy valami miatt eddig még nem jött a baba...Bár olvastam egy újabb vizsgálatról, ezen az oldalon is fent van róla egy cikk (igen húzós az ára), ahol a sperma töredezettségét is nézik, mert ez sem mindegy. Mi ilyenen még nem voltunk. Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a barátnőjéék már régóta próbálkoztak, de nem jött össze és csak a meddőségiben derült ki, hogy a fiúk nagy részének vagy a feje hiányzott vagy a farka, szóval elég töredezettek voltak. Bár ez is csak pillanatnyi állapotot mutat, amiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni-szerintem.
kedina
2014-03-17 07:32:01
Halihó.
Én ma így. Szépen felfelé. Bár így maradna..
kedina
2014-03-16 22:25:55
Encii
Mert ő csak egy gép, egy rendszer. Előző hónapban nekem sem oda rakta.Én a tcoyf.com-on is vezetem, ott figyelembe veszi a program a többi adatot is. Nem csatolod nekünk?
Encii
2014-03-16 22:06:18
Sziasztok!miért csinálja a rendszer hogy már harmadjára pakolja át az ovut elsőre 14-re utána 16 most meg 19 ciklus napra ?? 32 ciklus napon vagyok !kösszönöm
kedina
2014-03-16 22:04:32
nininokedli
Kedves, aranyos a doki néni, csak én éltem meg nehezen. Dr Keszthelyi Zsuzsanna. Nem kell ott mintát adni, lehet otthonról vinni.
15 ezer.
Moha13
2014-03-16 22:02:09
Plum
Mármint oda akartam kilyukadni, hogy talán nem az volt a baj, hogy tegnap este együtt voltatok, hanem a két nappal ezelőtti bulizás.
kedina
2014-03-16 21:50:08
Csillka
Ugyan ez van velünk is. Szó szerint írhattam volna.
A kinezilógus is azt mondta túl magasra rakom a mércét magammal szembeni elvárásokkal, hogy nem bízok magamban, hogy úgy leszek jó anya, ahogy vagyok...Van benne valami.
Nikinokedli
Nagyon aranyosak, a G1 intézetben voltunk Budán.
4 ml, 80 millió/ml, 95% élő, ép...
Mondjuk az nem esett jól, hogy megkérdezte a doki, hogy ezek után hol a baba....:S :(
Kösz, hogy nem utálsz...:)
Zsuzsi28
Különféle tesztekkel próbáltad? Talán el kéne nézni egy dokihoz, hátha ő lát valamit.
Én most nagyon belevetettem magam ebe a jónás módszeres dologba. El ne felejtsétek ma nézni a Fem3-on 13.05kor!
Ma így, kíváncsi vagyok, mikor akar majd megjönni, mert elvileg 22-23-án kéne, de szerintem kicsúszott az egész 3-4 napot.