Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2014-03-17 14:38:37

Köszi lányok, megnyugtat a tudat, hogy nemcsak én félek....
Hm....furAa gondolatok... :((
plumeria14
2014-03-17 12:25:36

Nono0602,
az az igazság, hogy december óta tervezzük az inszemet, csak eddig valami miatt sosem jött össze, ahogy most se :( Ezek miatt nem tudom, hogy mit higgyek, bár ilyen közel még nem álltunk hozzá...
Az orvosváltással még megvárom a következő ciklust, mert ha akkor is így viselkedik, akkor tutira lépek tőle és megköszönöm neki az eddigi nagy semmit!
Szépen alakul a görbéd!

Archangel85,
próbáld meg összeszedni magad és ne arra gondolj már most, hogy mennyire fájdalmas lesz. A neten egyébként is olvasni mindenfélét, ezekkel most ne foglalkozz. Egyébként is mindenkinek más a fájdalomküszöbe, ami valakinek nagyon fáj, azt a másik alig érzi...ez teljesen egyéni.
kedina
2014-03-17 12:10:00

Archangel85
Nézd, akik itt vannak, nekünk már mind vannak félelmeink, amiktől meg kell szabadulnunk, szóval nem vagy bolond. Én is halasztom ezt a vizsgálatot, pedig már az eleje óta ott a gondolat, hogy vajon átjárható vagyok e.. Én nem a fájdalomtól félek, hanem igazából a röntgent hagynám ki az életemből. 60 rugó az UH-os, most még sajnálom rá a pénzt, még ha EP-re lehet számlát kérni akkor is. El tudnám költeni mondjuk terhesgondozásra azt a pénzt... :D

Zsuzsi
egy kérdést még engedj meg: ahol számított értéket ír a program, ott nem mértél vagy a rendszer akar okosabb lenni nálad?

csillka
:D Hát. 2 év? Jó kilátások! :D Már így is kivagyok. Épp most vagyok a minden mindegy fázisban.
Egyébként megértelek, a gondolataidat is és egyet is értek. De néha lázad a másik felem, hogy de akkor is, miért kell ennyit várni? Ennek a szellemében 2 hete tele ettem magam cukros, lekváros farsangi fánkkal...Azt hittem belepusztulok,de jól esett. Másnap nem. :D
A kinez is azt mondta amit én is gondolok: sokkal nagyobb erők irányítják ezt, mint mi képzelnénk. Lehet a társadalmunkkal is baj van. Mindent most, azonnal. A nők férfias szerepekben tetszelegnek, a férfiak meg elnőiesednek, pedig meg van a feladatunk és egyik sincs meg a másik nélkül. Mindenki kurv@ önálló akar lenni.(Velem együtt.) Mindent kézben tartani. A férfi nem tud adni, óvni, védelmezni,megérteni, a nő meg nem tudja hogy kell gondoskodni, befogadni.
Olyan édes volt tegnap a férjem: "Csak engedj be drágám, csak egyet válasz és engedd be!" :)) Hát a befogadás, ugyebár.
Egy ismerősöm, felvidéki, 4 éve próbálkoztak, mikor összejött. Semmit nem kaptak, se hormon, se jó tanácsok. Talán elkezdtek sportolni, de csak ennyi változott.
csillka
2014-03-17 11:48:07

Kedina,

akkor úgy tűnik van némi hasonlóság köztünk :))
Ahogy olvastam, hogy a párod eredménye milyen jó, egyből arra gondoltam, hogy hát igen a táplálkozás, majd később írtad te is :)
Amit a kineziológusról irtál, hát lehet abban valami...én mindig a kezemben akarom tartani az irányítást, és eléggé maximalista vagyok.

Nektek 11 hónap, nekünk most lesz 2 éve :D De annyit változtam, "értem" ez idő alatt, hihetetlen, de valószínűleg még mindig nem állok készen.
A napokban felhívott egy kedves ismerősöm, hogy volt egy előadáson, és megvette a könyvet és elsőként rám gondolt. Nem sokat tudok a módszerről, de családtervezéssel, női problémákkal kapcsolatos, és eléggé felkeltette az érdeklődésem, azt is meg akarom nézni. Ilyenkor érzem azt, hogy ezek a "megpróbáltatások" annyi kedves emberrel összehoznak, akik mind segíteni akarnak, és ha ez nem lenne ezeket az embereket nem is ismertem volna meg :D (sokaknak ez is fura szemlélet, tudom)

Archangel85

Akkor nyilván azt is olvastad, hogy van akinek egyáltalán nem fáj. Valóban néha nem árt kicsit a lelkünkkel, és a félelmeinkkel is foglalkozni, mert lehet peteérésünk, és tökéletes hormonunk, ha ott van bennünk a görcs. Én is ezt igyekszem most feloldani, mert tudom, érzem, hogy van, csak még az okát nem tudom.

kedina
2014-03-17 11:08:30

Zsuzsi
Felőlem a 23-24. napon is lehetett az ovud. Nyálka, LH tesz? Figyelsz ezekre? Vagy csak a hődre?
Ezt ajánlom figyelmedbe:
http://www.pest.imami.hu/hasznossagok_terhessegitesztkorkep
Én egy piros dobozost vettem patikában, ami 10 ml/Iu volt. Azt hiszem Valentin a neve. Hány napos szokott lenni a ciklusod?
Zsuzsi28
2014-03-17 10:21:57

kedina
Ilyen a mai!Latsz vmit (en meg nem vagyok nagy szakerto...)
Nono0602
Lehet tenyleg elmegyek dokihoz, hatha vmikor tud fogadni. bar lehet csak annyira stresszelem magam, hogy emiatt nem akar megjonni vagy nem is tudom...
Moha13
nem probaltam, csak egy fajta teszttel, clearblue-val, de azt mondjak az a legerzekenyebb.
plumeria14
2014-03-17 10:13:27

Moha13,
az tuti, hogy most nálam is lesz 3-4 nap csúszás, mert ez a hónap elég érdekesre sikeredett...nemcsak az inszem miatti izgalom, hanem a munkahelyi stressz is jelentősen szerepet játszott ebben...ó istenem milyen szuper lett volna, ha mint mindig most is a 11. napon lett volna ovum és akkor a buli sem kavart volna be...csak az a volna ott ne lett volna :(
Archangel85
2014-03-17 10:12:29

Sziasztok lányok!
Jól eltűntem, nagyon bíztam a gyógyszerekben. Jelentem hónap closti kúra sikertelen volt. Most viszont rettentően kivagyok. Fél órája sírok, mert tudom, hogy ezútán jön a hsg. Nagyon félek. El sem tudom mondani mennyire. Annyi helyen olvastam hogy mennyire fáj ez. Hogy akarok én így anya lenni, ha még ezt is alig merem bevállalni? Van értelme ennek? Sajnos nincs pénzem a kevésbé fájdalmas eljárásra. Nem tudom attól is félek, hogy ott olyan mértékben rámjön a pánik, ott leszek rosszul. Lányok normális vayok?????
kedina
2014-03-17 10:04:32

Hát Plum, ezek a srácok kicsit sincsenek eltörve. Megnézhettük a mikroszkópban őket. Mindenük megvolt! Azaz 5%lék is inkább öreg volt mint hibás....

Zsuzsi
Kitartás! Van akinek később látszódik. Megosztod velünk a görbéd megint?

nikinokedli
Nekem tavaly alacsony volt az ösztrogénem, 2 hónappal ezelőtt rendben volt. A 120' perces Inzulinom magasabb 68, a 45 helyett, de türelemre intett a dokinéni... Azzal meg tele a padlás így 11 hónap után! :D
UH teljesen rendben, 8-9 érő tüsző mindkét petefészekben.
Adtam magunknak 3 hónapot, utána folyt köv.
Gluténmentes diétán vagyok, nem eszünk cukrot, finomított élelmiszert. Nincs Mikró. Én sütöm a kenyeret is... Nem hiába ilyen jó a párom eredménye, na! :D A természet meg remélem nálam is lassan mindent rendbe rak. Nem szeretném hormonokkal bombázni magamat a türelmetlenségem miatt..
Nono0602
2014-03-17 09:59:57

Plum! Én a helyedben lehet keresnék másik orvost, legalábbis mi a férjemmel ugyanúgy cselekedtünk volna mint ti és semmi joga ahhoz hogy így viselkedjen, lehet ezt normálisan is közölni.Igen félrevezető mert én tökre máshol nézem az ovudat!
Abba igaza van a lányoknak hogy lehet hogy a sors akarta így, mondván NINCS SZÜKSÉG ITT INSZEMRE!!!
Jennybaba szép a görbéd!!! Drukkolok!:)
Enci! mert ahol a hőd és a beírások szerint a rendszer érzi az ovulációt akkor átrakja!
Kednia!Szépen emelkedsz! Maradjon is így!megy a Drukk!
Moha fújom hogy menjen vissza!
Zsuzsi, sztem is el kellene menni dokihoz!mert akkor kiderül mi a helyzet!

Én ma így állok:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!