Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
mirjam
Sajnálom, hogy még mindig várakoztok a babára...:(
Szorítok, hogy minden jól alakuljon a műtét kapcsán.
Moha13
2014-03-18 07:43:24
Nono
Úgy tűnik, hatott a fújás, köszi. :)
Szerintem ebben a ciklusban a nemmérés miatt be sem fogja rakni az ovumat, mert nincs mihez viszonyítson.
Zsuzsi
Mi újság?
mirjam
2014-03-18 07:00:05
Sziasztok!
Regen irtam ide es nem is olvastalak titeket,csak nagyritkan,vagy probaltam kisýurni a pozitiv bejegyzeseket,es csak azokat olvastam (pl Kiara).
Nalam sajna semmi valtozas,vagyis talan annyi,h meg fognak muteni laparral bekukkantanak es ha van ott nem odaillo,akkor meggyogyitjak.
Volt vkinek?vagy keszul vki esetleg?
Latom tema,h faj e az atjarhatosagi.nekem uh-s volt,meg annyira sem volt kellemetlen mint egy rakszures,bar nem vagyok elzarodva.utana fajt inkabb a hasam,olyan volt,mint egy lufi,ami menten kipukkad.ez kb masnapig tartott.enyhe rozsaszines verzes volt 2-3napig.
Napsugar! Veled mi ujsag?
pusza
2014-03-18 01:45:14
Sziasztok :(
Cstellucchio
Sajnos megjön a mai napon :(tudtam,éreztem.Nekem má mindegy,most feladom.
Mindenkinek kitartást !!!!
Adry03
2014-03-17 22:04:56
Sziasztok !
Archangeli, kedina
Ne féljetek, mert nem annyira vészes az a vizsgálat.
Persze nem kellemes, de elviselhető és nem túl fájdalmas.
Bár nekem átjárható volt így nem éreztem fájdalmat csak 1 kis feszítést. Na, jó utána azért görcsölt eléggé a hasam, de 1 fájdalom csillapítóval és pár óra pihenéssel másnapra már
el is múlt. Essetek túl rajta mielőbb és legalább akkor az a vizsgálat is megvan. Így meg tudtok nyugodni, hogy az is oké.
Részemről mintha kicsit előbb lenne az ovum. Bár a rendszer még nem tette be. Majd kiderül.
castellucchio
2014-03-17 19:41:59
Sziasztok csajok!
Plumeria,nem is írok semmit mert már annyian írták. Én csak annyit írok,hogy fel a fejjel és szerintem válts dokit vagy akkor próbáljátok meg még egyszer nála úgy hogy mindent betartatok!
Én szerdán megyek a 21. napos vérvételre aztán meglátjuk mit mutat.
Pusza veled mizus? Ugye nem jött meg a nemvárt?Remélem nem!!!
Nekem zsúfolt hétvégém volt azért nem is írtam ide!
Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok!
Ma így vagyok!
Ciao csajok!
csillka
2014-03-17 19:31:17
Kedina,
volt választási lehetőségem. Vagy sajnálom magam, vagy élem tovább az életem, és fejlődök/változok a tapasztalat által. Lehet, hogy az volt az Ő feladata, hogy figyelmeztessen nem jó úton járok. Nekem arról szól az igazi szeretet, hogy elfogadom a másik döntését, és ha kell elengedem, mert nem csak az a fontos, hogy nekem mi a jó...
Egy évvel ezelőtt sok mindent nem igy gondoltam, ha valaki akkor én tudtam nagyon sajnálni magam, de rájöttem ez nem megoldás...Ez persze nem jelenti azt, hogy utána nem beszéltük el, hogy most mekkora lenne, vagy nem jó érzés arról beszélni, hogy volt, ha csak rövid időre is...
Biztos sokan dilisnek hisznek itt az miatt ahogy gondolkodom :)))
kedina
2014-03-17 17:04:17
Csillka
Én nem tudom h élném meg, hogy elveszítem. Ez is olyan nehéz, hogy a 26 napos ciklusaim kitolódtak 27-28ra. És kaptam 2 napnyi reményt mostanában..
Valószínűleg teljesen igazad van. Sajnos az én hülye eü agyam, rögtön azon kattogott, hogy akkor kivizsgálás, nehogy később derüljön ki valami. Miután látszódott, h alacsony az ösztrogénem, na akkor valami átkattant bennem is. Nem jó irányba. Hiába vagyok most peteérés után teljes a letargiám. Nem éreztem még ilyet. Lehet ez is kell. Nem tudom. Igazából ez a 12.hónap, talán a 16. ciklus, de már inkább utána sem számolok.
És milyen igazad van! Mi is közelebb kerültünk, erősödik a kapcsolatunk! Teljesen megváltoztunk, jó irányba. Igyekszem innen nézni. Szerencsére olyan vagyok aki kibeszéli magát, így a férjem is jobban megnyílik. :) Jó is ez a szerelem, szeretet, összetartozás.
Zsuzsi
Remélem h tényleg baba van a dologban és csak azért negatív a teszted, mert később volt ovud! Nagyon szorítok neked! A legtutibb lenne, ha vennél egy 10 ml/IU érzékeny tesztet. Ha 4 hetes vagy nem biztos, hogy sok mindent látni fog a doki, de persze menj el!
Plum: Akkor megint együtt várjuk a mi csodánkat? :)
Nono: alakul! Drukk!!:)
csillka
2014-03-17 15:04:03
Kedina
amiért nekünk lassan 2 év, az nem jelenti azt, hogy bárkinek is kellene ennyit várni!!!
A hónapot sem tudom pontosan, vmikor tavasszal, talán április. Nálunk ez nem volt dátumszerűen betervezve. Sőt sok hónapig nem is volt időzített együttlét, nem is tudtam mikor van peteérésem. Csak annyi, hogy na mostantól nem védekezünk.
Aztán tavaly szeptemberben elmentem dokihoz, hogy most már kivizsgálás, mert már másfél éve, és amikor vártam, hogy jöjjön meg a vérvétel miatt nem jött...sajnos 6 hetesen spontán vetélés lett a vége.Persze amikor kiderült, hogy ott van akkor ismét a görcs, a félelem, a mi van ha... Ezt is úgy fogom fel mint egy jel, hogy nem kellenek a kivizsgálások. Aztán csak nem nyugodtam, januárba másik orvos, és kivizsgálások, hát persze, hogy találtak problémát, de hát én keresetem, hogy is nem találtak volna. Aztán múlt hónapban amikor kellett volna menni a 21. napi vérvételre, akkor életemben először megjött 21. nap. Lehet ez is jel volt, de én vártam még egy ciklust, és most már az is megvan.
Lehet, hogy ezek csak véletlenek, vagy nem...
Valóban felborultak a nemi szerepek és az ego irányít.
Milyen jó, hogy ilyen nyitott a férjed, és nem az a mai tipikus mai "férfi" Fontos ebben a helyzetben támogatni és megérteni a másikat. Jééé, lehet, hogy mindez arra szolgál, hogy még szorosabb legyen a viszonyunk a párunkkal?! Ez egy próbatétel, és mi vagyunk a szerencsések, mert annyira biztossá válik a kapcsolatunk, hogy mindent kibír :))
Amit írtál, hogy az ismerősödéknek 4 év után született gyereke beavatkozás nélkül. Ez is bizonyíték arra, hogy sokszor nem csak a tökéletes hormonsor a siker kulcsa. Én amikor ősszel elmentem dokihoz, azt éreztem levették a vállamról a terhet, most már ő irányít, nem csak az én felelősségem. És azt is éreztem, hogy bármire képes vagyok amire kell, olyan elszánt voltam, de nem az a görcsös akarás, hanem olyan tettrekészség, és elfogadás. Meg is lett a gyümölcse, aztán jöttek a görcsök és a félelmek, és annak is...:(
Zsuzsi28
2014-03-17 15:02:20
kedina
a ciklus elejen, miutan megjott abbahagytam a merest, mert alt.ban 17.nap korul van ovum, igy 14-15.nap korul kezdtem el ujra merni, ha jol emlekszem.Utana folyamatosan mertem, ugyhogy nem tudom mi az a par szamitott ertek a ciklus kozepen. Nyalkat szoktam nezni febr.23n volt keves menny.u, tojasfeherjes nyalka, de febr.27-n pedig egy nagyon nagy nyalkam.
En is ezen filozok, amit Te is mondtal,hogy lehet az ovu a ciklus 23-24.napjan volt... pont emiatt kicsit meg is vagyok zavarodva, mert a gorbem is ilyen lepcsozetes, ugyhogy mar nem tudom mikor volt a tenyleges ovum (nem csinaltam ovu tesztet :( ).
Sajnálom, hogy még mindig várakoztok a babára...:(
Szorítok, hogy minden jól alakuljon a műtét kapcsán.