Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát csajok, reggel nem írtam, de itt tegnap fura napom volt.
Vasárnap reggel volt ovum, azt éreztem. Tegnap meg egész délután szúrt, fájt a bal petefészkem. Lehet tegnap (is) volt? Sajnos nem volt már ovutesztem, viszont tegnap megint páfrányos lett a PG53, ma megint nem. Hát érdekes ez. De már nem stresszelem magam. Igyekszem csak érdeklődően figyelni a változásokat.
És a TCOYF-en is vasárnapról átrakta a program szombatra az ovulációmat, miután ma beírtam a hőmet.
Zsuzsi
Jól vagy? Mi újság? Van valami hír?
pusza
2014-03-18 13:15:21
castellucchio
Köszi nagyon aranyos vagy hogy nyugtatgatsz,igazad van amúgy,ez az első tiszta hónapom.De már oly türelmetlen vagyok.
A hőim nekem is hasonlóak voltak mint neked aztán lement fokozatosan.Nem értem most is 36.9 c volt,valószínű hogy a stimuláló gyógyszer befolyásolja? A ciklusom beált 31 naposra,15 napos a luteális fázisom,a ciklusok 50%ban volt ovuláció 1.Ezt írta a rendszer.
Kira84
2014-03-18 13:13:48
SZiasztok lányok rég nem jártam erre,most hogy őszinte legyek tanácsra lenne szükségem.Kb 3 rom napja elég rosszul érzem magam.13.dikán iszonyú görcseim voltak egész nap majd ahogy jött úgy el is múlt másnapra.Majd a kövi nap délelőtt, arra lettem figyelmes elég fáradtnak és álmosnak érzem magam megmértem a hőmet és 37,4 volt.Azt hittem hogy csak a fáradság miatt van.Jelzem beteg nem vagyok,viszont ez már 3-rom napja folyamatosan így van,most is 37,2 a hőm.Nem értem mi lehet ez hiszen a reggeli hőm az nem volt magas.Valaki járt már igy vagy hasonló tünetekkel? Ilyen a görbém
luciffer73
2014-03-18 11:41:39
Ezt olvassátok el...még meg is könnyeztem...
ez egy régebbi bejegyzés
Az eredmény: két csillagszemű! :)
mirjam
2014-03-18 10:22:54
Archangel
Nekem nem remlik,h lett volna injekcio.egy katetert helyeznek fel,de injekciot en nem ereztem es a doki sem mondta,hogy lesz...ha volt is,nem fajt.szerintem minden azon mulik,h milyen a doki keze,mennyire ugyes,finom,nem durva.hozzam vegig beszelt a doki,ketten voltak mellettem,az egyik csinalta,a masik nezte az uh monitort,simizte a labam es beszelt.egyszercsak szolt a masik,h bent vagyunk:-) neztuk a folyadekot ahogy aramlott,meg meg is hatodtam:-) aztan kesz is volt.
Szerintem ha tul vagy rajta,es pozitiv elmeny lett,akkor oszd meg massal is,hogy ne csak riogatasokat olvasson aki meg elotte all!
:-)
luciffer73
2014-03-18 10:08:25
"varrni" két r-rel...már szinte érzem az irodalom tanárnőm ütését a tarkómon! :)))))
luciffer73
2014-03-18 10:07:26
Sziasztok!
Archangel85 ha lesz is injekció, az tágító lesz, vagy fájdalom csillapító, de no para, mert szinte alig lehet érezni. Már én is kaptam, bár én más okból kifolyólag...nekem összevarták a méhszájamat...no mindegy. Lényeg, hogy simán ki lehet bírni, hidd el nekem!
Moha...írtál az egyik posztodban a jónásról, mármint hogy valami műsor ment a hétvégén. Én sajna nem láttam...megnézted? Milyen volt? Írj már róla légyszi!!!!
Mindenkit figyelemmel kísérek...kevesebb aggódást lányok. Plum...visszatérek hozzád...ne legyen furdalásod, amiért egy jót szexeltél...a doki meg menjen az anyujába....hülye bunkó!
Moha várom a beszámolót a műsorról :))))
kedina
2014-03-18 08:07:42
Moha
Én is fújkáltam! :) Hajrá, hajrá! :)
Csillka
Máshogy kell hozzáállnom nekem is. Köszönöm, hogy leírtad, amit gondolsz, érzel! Nekem nagyon sokat jelentett ez most! :)
Adry
Köszi, aranyos vagy! :)
Igazából április elején repülőre ülök, így úgy vagyok vele, ha most nem jön össze, akkor nem tragédia, május végére szeretném rakni ezt a vizsgálatot. Izgi lesz, már látom! :) Meg rám fér egy kis pihi.
Pusza :(
Ma jobban vagyok, a napocska is besüt az ablakon! :)
Bocs csajok a tegnapi negatív hozzáállásért. Annyi érzés kavarog bennem, de gondolom nem vagyok egyedül! Naposat mindenkinek!
castellucchio
2014-03-18 08:05:40
Sziasztok.
Pusza ne már annyira drukkoltam! De ne add fel,ez még az első hónap a sok macera meg kezelés után. Ez az első ugymond tiszta hónapod. Szerintem a szervezeted még most regenerálodik és készíti fel magát a kis babó befogadására. Ne szomorkodj,bár tudom könnyű ezt mondani.
Nekem sincs sok időm már a nemvártig,bár most nem bizakodom.Szerintem most sem sikerül,bár a hőm még nem nagyon ment fel 37 felé most meg többször is volt 37.2.
Na majd kiderül. Szép napot nektek.
Ciao csajok.
Archangel85
2014-03-18 07:48:40
Köszönöm szépen hogy megosztottátok velem hogy nektek milyen volt. Igen, tudom, hogy túl kell esnem rajta, megpróbálom megbeszélni a dokival, hogy valami nyugtatót adjon előtte. Valahol azt olvastam, hogy azt írta valaki, hogy neki csak az fájt, mikor méhszájba beadják az injekciót. Ez micsoda??????Mondjátok, hogy ilyen nem lesz!!! És csak hülye csajok irogatnak, hogy ijesztgessenek minket. :(
Vasárnap reggel volt ovum, azt éreztem. Tegnap meg egész délután szúrt, fájt a bal petefészkem. Lehet tegnap (is) volt? Sajnos nem volt már ovutesztem, viszont tegnap megint páfrányos lett a PG53, ma megint nem. Hát érdekes ez. De már nem stresszelem magam. Igyekszem csak érdeklődően figyelni a változásokat.
És a TCOYF-en is vasárnapról átrakta a program szombatra az ovulációmat, miután ma beírtam a hőmet.
Zsuzsi
Jól vagy? Mi újság? Van valami hír?