Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A görbém lemaradt...bocsi csajok csak még korán van. :)))))
Nono0602
2014-03-19 08:39:03
Na akkor kezdem újra.... Még reggel van.... A mai hőmet még nem rögzítettem úgy csatoltam a görbém :)))))))))
Jó reggelt lányok.
Zsuzsi izgulok érted.
Kedina neke pedig fújom felfele. :)))))
Moha? Mona? Plum? Ti hogy vagytok?
Én ma így
Nono0602
2014-03-19 08:34:45
Jó reggelt lányok.
Zsuzsi izgulok érted.
Kedina neke pedig fújom felfele. :)))))
Moha? Mona? Plum? Ti hogy vagytok?
Én ma így
kedina
2014-03-19 07:48:41
Zsuzsi
Ha tényleg attól émelyegsz, amiben reménykedünk és drukkolunk, akkor a Hcg valószínűleg van olyan szinten, h kimutatható. Napról napra duplázódik a mennyisége.
Nagyon drukkolok! :)
Nono szép!!
Mindenkinek Drukk!
Adry03
2014-03-18 20:32:19
Sziasztok !
Archangeli
Nálam szó sem volt semmi féle szuriról. Csak katétert tettek fel amin a kontraszt folyadékot juttatják be. Nem is hallottam még senkitől injekcióról.
mirjam
Nekem már volt laparom is. Sajnos, ciszta miatt muszáj volt. Én a csak körülnézés végett biztos nem csináltatnám meg. Utána nálam jó pár kínkeserves (főleg az elején) hét kellett mire teljesen felépültem.
Részemről estem. Nem is értem, mert a többi mind ovura utal.
Majd kiderül.
pusza
2014-03-18 16:53:42
Zsuzsi28
Te is drága vagy,most én pihi,de közben drukk neked is :)
pusza
2014-03-18 16:51:33
Nono0602
Hmm :) köszi aranyos vagy :)úgy legyen.Viszont a te görbéd szépen alakul,szorítok érted!!!!
plumeria14
2014-03-18 16:44:06
luciffer73,
itt meg tudod nézni a teljes beszélgetést: http://fem3.hu/musoraink/maskeppen_beszelgetesek_joshi_bharattal/4959_maskeppen_-_panszky_gyula_termeszetgyogyasszal_2014.03.17-i_teljes_adas_2._resz.html
Zsuzsi28
2014-03-18 15:07:27
Sziasztok!
moha13, kedina
itt vagyok :)
Nem irtam ujra, mert nem valtozott semmi, hom. fenn es meg nem jott meg, bar ma emelygek, de nem tudom, hogy ez csak az idegeim jateka vagy valos :). Parommal azt beszeltuk, hogy a heten meg varunk es aztan tesztelunk ujra, mert ha igaz, hogy kesoi ovum volt akkor lehet korai volt a teszt, kitudja.
Pusza
UUgy drukkoltam Neked :(
Kitartas Mindenkinek :)
Nono0602
2014-03-18 15:03:32
Pusza!
Nagyon sajnálom, de fel fejjel, lehet a nyuszkó hozza a pozi tesztet.
Kira 84! hmm érdekes a görbe lehet hogy most azért ilyen mert a hőt sokminden befolyásolja, a stressz, betegség, kedélyállapot. Érdekes mert első látásra a 2. termékeny napodra tenném az ovudat, mert onnantól emelkedett szépen felfelé. Nézd meg holnap milyen lesz, de ne nézd a napközben hődet, mert akkor mindenkinek magas, aztán este megint leesik. A reggeli alaphő fontos....Persze ha tényleg nem vagy beteg, csak épp belső lázad van és nincs más tünet.
Látod Moha!!! Fújom tovább!!!!
Castelluccio gyere ám az eredményekkel! szépen alakulgat a görbéd!
Kedina!!! Neked is drukkolok!!!
Ne stresszeld magad, legyetek minél többször együtt, ahányszor csak tehetitek.
Én ma így állok