Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-03-20 07:43:27

jniki,
én szedem a Premenst és minden nap kell szedni, mensi alatt is. Neked mire javasolták?

Tegnap este hallottam, hogy Ördög Nóri ismét babát vár...érdekes az élet...évekig vártak és küzdöttek az első babáért, most meg szerintem kb 1 éves lehet Mici és spontán teherbe esett...nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy az első a stressz miatt nem jött nekik...most megnyugodtak, mert ott a baba és erre tessék újra!

A grafikonnal kapcsolatban azt vetem észre, hogy csak a hőt és a nyákot veszi figyelembe, a többivel, mint pl. ovu teszt és középidős fájdalom nem foglalkozik. Még mindig nem oda tette nekem, ahol lehetett...azt tutira tudom, hogy vasárnap reggel még nem repedt meg...ma így:
kedina
2014-03-20 07:40:30

Csajok! Ki, hol jár?

Én ma picit fentebb. Szép napot!
luciffer73
2014-03-20 07:40:29

Sziasztok!
Plum köszi a linket. Tegnap este néztem meg...Moha tök igazad van...tulajdonképpen semmi újat nem lehetett megtudni. Ezeket meg már az ember lánya olvasta a neten...mindegy....én is adok neki esélyt, hátha... én is kiváncsi vagyok, hogy mi volt az endomókusnál...
Drukkolok mindenkinek! :)
jniki82
2014-03-19 20:00:51

Sziasztok!

Csajok szedte vagy szedi valaki a Premens tablettát?Tudja valaki, hogy menszesz alatt kell-e szedni?
castellucchio
2014-03-19 19:27:21

Sziasztok csajok! Na megjött a véreredményem.
Progesterone:9.6
Prolattina: 11.5

Szerintem ezek rendben vannak.Holnap viszem a dokihoz,vagyis a portán kell neki hagyni mint a múltkori eredményt is. Aztán meg várom,hogy hívjon hogy akkor most hogyan tovább.Írtam is egy rövidke üzenetet neki,hogy a tsh-m az nem jó és hát beszélni kéne a gyógyszerről vagy valamiről hogy mi a teendő.

Köszi mindenkinek a drukkot.Kicsit cikk-cakk-ban vagyok de még 37 közelében.Majd kiderül jövőhéten!

Ciao csajok!
csillka
2014-03-19 12:35:53

Sziasztok,

van benne néhány igazság...
http://divany.hu/poronty/2014/03/19/tenyleg_psziches_allapot_a_meddoseg/
plumeria14
2014-03-19 10:58:44

Moha13,
tényleg, mi volt az endomókusnál? Várom a beszámolót!

Én ma elfelejtettem mérni :)

Kira84
2014-03-19 09:37:06

Sziasztok lányok,jobb reggelt .Nekem sajnos tuti nem jött össze megint a baba.Tegnap még a rendszer berakta az ovumat mára meg már nem igy én már nem is reménykedem :( De talán majd a kövi hónap.Elvileg holnapra nem várom... Ilyen a görbém.
Moha13
2014-03-19 09:37:02

JÓ reggelt
Látom, szépen alakulgatnak egyes görbék. :)

Luciffer
Plum már belinkelte Neked a beszélgetést, én személy szerint semmi újat nem hallottam ki belőle, kicsit másra számítottam, amikor leültem nézni. Szerintem simán be lehetne bizonxítani, hogy hatékony vagy nem hatékony a jónás-módszer, de valamiért ezt senki sem teszi meg. Úgyhogy nem tudom hová tenni, mindenesetre szerintem nem árthat, ha középidőben és jónás napokon is próbálkozunk, veszítenivalónk nincs, szóval mindenkinek hajrá, aki kipróbálja. :)

Kedina
köszi a fújást...:)

Zsuzsi
Kösz, megvagyok, most csapoltak meg és ittam meg a cukros vizemet, 10.40kor veszik a 2 órás véremet. :)Szóval most megnézik az inzulinomat és a pajzsmirigyhormonokat, mert kértem AntiTPO-t tegnap az endomókustól.
Tényleg...még nem is meséltem, hogy mi volt tegnap az endomókusnál...hát...tegnap nem is voltam mesélős állapotban...:X
NA, majd jövök később.
Zsuzsi28
2014-03-19 09:20:24

Szép jó reggelt!

kedina, Nono0602 szép görbék :) Szoritok!
castellucchio, Moha hogy alltok?drukkolok Nektek is!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!