Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-03-21 16:53:16
 
csillka,
én is azt akartam tanácsolni, hogy ha nem bírsz várni 2 hétig és bizonytalan vagy, akkor menj el az sztk-ba vagy keress olyan dokit, akihez hamarabb is kapsz időpontot, emiatt ne ragaszkodj a sajátodhoz. A 27. nap nem is olyan korai, mert elvileg a nemvárt napján a legtöbb teszt már kimutatja. Drukkolok neked és kíváncsian várom a fejleményeket!
csillka
2014-03-21 15:58:29
 
Én azt terveztem, hogy 2 naponta tesztelek, és ha erősödik akkor remélem nem más az oka. Most a tesztcsík csak olyan 60%-os a kontrollhoz képest.
luciffer73
2014-03-21 15:43:09
 
Szerintem nem ciszta...és bizony, ha valaki erősen tapadó ebihallal rendelkezik, bizony kimutatja ennyire korán. :)))
Ha nem bírod ki, akkor tünés az sztk.-ba...ott kézi vizsgálatta is megtudják nézni, vagy ők is kérnek vizeletet..., de az elsőtt vidd nekik! :))))
csillka
2014-03-21 15:29:58
 
Sziasztok!

A segítségetekre van szükségem, úgy mint eddig még soha!
A tegnap megosztottam a görbémet viccből, de már egy ideje motoszkál valami a fejembe ezért ma reggel csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Majd még egyet, és az is, majd elrohantam vettem még 2 félét és azok is. Mindez úgy, hogy fél7-kor felkeltem, kimentem a Wc-re, majd 8-ig aludtam, és a 8 órás vizeletből csináltam a tesztet, majd a fél 9-ből a másik kettőt. Vagyis nem első vizeletek voltak.
Ez eddig szép is és jó is, csak az aggaszt, hogy a ciklusom 27. napján vagyok, ami elég korai. Előző menstruációm 21. napra jött meg, és csak 4 napig tartott(nekem 5-6 napos szokott lenni)
Ahhoz, hogy kimutassa nagyon korai ovunak kellett lennie, vagy már előző hónapban, a menstruáció ellenére(amit nem hiszek). Vagy van egy c megoldás amitől most éppen félek. Január végén voltam dokinál aki látott egy 4 centis cisztát. Olyat is olvastam, hogy nagyon ritka esetben ez is okozhat pozitív tesztet. Ma fájt a derekam, és a mellem is érzékeny már vagy 2 napja.
Amikor a dokinál voltam előtte is csináltam tesztet ami negatív lett, és már ott volt a ciszta. Ha az okozná akkor már januárban is pozitív lett volna?! :S
Ma írtam a régi dokimnak, és azt írta utrogestan reggel-este, femibion és hétfőhöz 2 hét jelentkezzek. Írtam neki, hogy 27 napban vagyok, szerintem korainak tartaná,hogy most menjek és még nem tudna mondani semmit. Ő nem tud a cisztáról, nála októberben voltam utoljára amikor elvetéltem.
Sőt felhívtam az endokrinológust is, hogy a pajzsmirigy gyógyszert elkezzem-e, és azt mondta kötelező. Kedden lesz meg a 21. napi vérvétel, és ismét nézettem TSH-t, kíváncsi vagyok az értékre.
Az új dokihoz nem akarok menni, a régihez meg csak 2 hét múlva tudok. Olyan tanácstalan vagyok.
luciffer73
2014-03-21 15:28:20
 
Sziasztok csajszik!
...először is...mindenki nyugodjon meg...a stressz megdobja nemkicsit a prolaktin szintet, ami ugye...
Találtam valamit...árak is vannak fent...érdemes erre az oldalra rákukkantani...szerintem elég érdekes, és talán még segíthet is
Szóval az oldal: http://pslabor.hu/index.html
..nekem ez elég természetesnek tűnik...és nem érzem áltudományosnak sem...nézzétek meg, aztán döntsetek...lehet, hogy pont ők lesznek sokunknak az igazi segítség.
Jó hétvégét mindenkinek...moha...szedd össze magad kislány...ez az orvos is egy hülye volt...legalábbis a hozzáállása mindenképp...
mirjam
2014-03-21 11:22:23
 
A Hsg a rontgenes atjarhatosagi,a hycosy pedig az ultrahangos atjarhatosagi. A hsg elvileg ingyenes az sztk-ban,de nem annyira korszeru. A hycosy tudomasom szerint magamban van csak,en 25ezret fizettem erte egy meddosegi kozpontban.elvileg ez megbizhatobb,mint a masik.a legbiztosabb a lapar,de azt nagyon indokolt esetben csinaljak csak.
Sok dokit megjartam mar,velemenyuk egyezett abban,hogy kar addig stimulalni,amig nem tisztazott,hogy el van e zarodva a vezetek. Nem erdemes orulni a jo hormonoknak,amig nem tudjuk,hogy akadalyba utkoznek e a katonak.mert hiaba minden,ha nem ernek celba. Senkit nem akarok rabeszelni,se lebeszelni,csak leirtam es logikusnak is gondolom.

Endomokus: Balazs professzorhoz is tobb honap a varakozas,ezert aki oda akar menni,az idoben jelentkezzen be.
gizgazzz
2014-03-21 09:07:35
 
Moha13
Olvastam amit írtál. Az egészségügy nagyon gáz ebbe az országba. Én az ötödik állami endomókust hívtam fel de mindenhol 5 hónap a várakozás. De én már 1 éve nem esem teherbe és még várni a vizsgálatra 5 hónapot, aztán mire az hat. Szóval marad a fizetős ezen a téren is.

A gyerekem bárányhimlős és nem akarta megvizsgálni az orvos. Mi van?????? Gyorsan leüvöltöttem és leváltottam a gyerekorvosunkat. Én nem vagyok orvos. Lehet nem az a betegsége a gyerekemnek és lehetnek szövődményei. Nézze már meg hisz az a dolga.

Na abba hagyom ezt a negatív hullámot de ha az ingyenes egészségügyre gondolok egyből felmegy a vérnyomásom.

Igazából mi már abba hagytuk a baba projectet mert belefáradtam de azért olvasgatlak titeket, mert hiányoztok. Drukkolok mindenkinek !
Moha13
2014-03-21 08:49:19
 
Plum
Fogalmam sincs. de én jó sokat ittam. :D
Anyukám szerint végülis nem mind a vérbe megy az a sok deci víz, amit megiszok hanem a hólyagomba :D:D:D
plumeria14
2014-03-21 08:21:00
 
kedina,
érdekes, mert ennek a nagy tüszőnek a megrepedését nem éreztem annyira egyértelműen, mint a múltkor, bár az is elég nagy volt 22,5 mm az utolsó méréskor…bár ez is megnőhetett akkorára, mert nekem nagyon sokat nő 1 nap alatt.
Az milyn vizsgálatból derült ki, hogy Heterozigóta Leidened van?

Moha13,
gondolod, hogy a víz ilyen hamar bejut a vérbe és felhigítja azt?
Moha13
2014-03-21 08:04:24
 
Plum
Köszi, megnyugtattál. Igen, a cukor miatt kellett az éhgyomor, csak azon gondolkodtam, hogy ha sokat iszol, akkor felhígul a véred, és lehet, hogy akkor kfelhígulnak ezek a hormonok is benne...vagy nem? Nem értek ehhez...:)

kedina
Igen, ismerem az antalvalit, már sok éve olvasgatom, többek között ennek hatására lett lecserélve a háztartás vegyszermentesre, na meg a piperecuccok is fluoridmentesre, méreganyagmentesre (amennyire lehet), stb. :)
Ezt amit linkeltél, megnézem majd, köszi. :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!