Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha,
köszönöm, jól vagyok! Hétfőn megyek orvoshoz, remélem akkor már okosabb leszek :)
Addig is bízom és reménykedem a legjobbakban.
Moha13
2014-04-10 09:48:11
csillka
Hogy vagy? :)
Ma paramami híre után nekem is eszembe jutott capri...
szóval CAPRI! ha jársz erre, írj! :)
paramami
Ha jól tudom, a HCG kétnaponta duplázódik. :)
csillka
2014-04-10 09:18:37
Paramami, kívánom, hogy minden rendben legyen!
Ha holnap még nem egyértelmű az erősödés ne keseredj el! Ilyen korai időszakban egyik napról a másikra nem feltétlenül erősödik, adj neki legalább 2-3 napot!
CAPRI, a napokban eszembe jutottál. Jársz még erre? Gondolom már betöltötted a 12 hetet?! Hogy vagy?
nikinokedli
2014-04-10 08:32:01
Lányok!
Tudom, hogy volt már róla szó, de így, hogy nincs normális kereső ezen a fórumon, rémes 100 oldalakat visszaolvasgatni...
Inzulinrezisztenciás tapasztalatokat, eredménykiértékeléseket tudnátok nekem írni?
Ki, hol, kinél volt, milyenek lettek az eredményei, mit mondott erre az orvos, mi számít normálisnak, mi nem.
Én most kaptam beutalót, 5 pontos vizsgálatra.
Köszönöm előre is!
plumeria14
2014-04-10 08:12:36
paramami,
csatlakozom az előttem szólókhoz, szorítok, hogy erősödjön.
Én ma így, kíváncsi vagyok a mai kukk eredményére, hogy 2 nap alatt mennyit nőtt a petécském...
Moha13
2014-04-10 07:52:09
paramami
Halványan gratulálok!!! :):):)
Nyugi, minden rendben lesz, fő a nyugalom...:)
Végre egy pozi teszt, ideje volt már...:)
Az én görbém nem tudom, hová hullott le...ez egy ilyen szórakozós görbe...:D
Tudom, hogy ovu utáni 2. napon normális, ha leesik, de nálam még nem nagyon csinált ilyet.
luciffer73
2014-04-10 07:42:26
Sziasztok!
Én is drukkolok mami....és gratulálok is...mert hiába halvány, de van! :))))
Ugye, milyen jó ötlet volt átjönnöd erre a fórumra? :DDD
Én is kiváncsi lennék, hogy mikor voltatok együtt és ehhez képest mikor volt a frankó (nem graf alapján) ovud
...beteg vagyok...köhögök, taknyos vagyok, és a közérzetem brutálisan szar....
nikinokedli
2014-04-10 07:36:22
Gratulálok paramami!! :) Hidd el, hogy minden rendben lesz, és úgy is lesz! Milyen napokon voltatok együtt? Hanyadik görbéd?
KatkaManó
2014-04-10 07:11:00
Paramami, szurkolok ! :)
holnap is tesztelj és ha erősödik az jó jel ;)
paramami
2014-04-10 06:49:43
Sziasztok! Ma reggel egy nagyon halvány pozi tesztem van. Remélem nem örülök túl hamar...
köszönöm, jól vagyok! Hétfőn megyek orvoshoz, remélem akkor már okosabb leszek :)
Addig is bízom és reménykedem a legjobbakban.