Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
renicsek
Szerintem előrejöhetett az ovud, nálam is volt már, hogy a 12. napon volt a szokásos 14.-15. helyett. De várjuk k a végét.
Ezért szoktuk mondjuk írni, hogy ne várjátok az ovut, hanem mensi után amint lehet, legyetek együtt minden másnap legalább, akkor tuti nem csúsztok le semmiről...:)
Fantasyc
2014-04-13 07:55:26
Sziasztok!
Renicsek ovunál nem hűlnie kellene a hőmérsékletnek???
Mondjuk én nem vagyok gyakorlott még, csak kerestem a görbéden az alacsony hőmérsékletet. Igaz, Te folyton ki vagy hűlve. :-)
Az enyémen most van a csökkenés, szóval mindent bele. :-)
Sok sikert!
kedina
2014-04-12 22:29:34
pusza
Szerintem túl vagy a ovun. Mondjuk furcsa a hőd az 5-6. napokon. Lh tesztet szoktál csinálni? Az egész pontos. Én ezt a hőmérőzést feladtam, annyira stresszes...
plumeria14
2014-04-12 18:04:11
Lányok,
köszönöm, hogy drukkoltok nekem!
Moha13,
egy kicsit olyan most ez az egész, mintha nem is velem történne! Jó érzés, de megpróbálom nem beleélni magam és nem ezen agyalni. Lehet, hogy emiatt egy kis időre el is tűnök, de azonnal jelentkezem, ha vannak híreim :)
Kíváncsiságból azért megnéztem és vagy szilveszteri vagy újévi baba lenne ;)
Renicsek
2014-04-12 15:43:25
:D:D Bocsika,nem a ciklusom jött előre,hanem az ovum! Teljesen félrebeszélek! :D
Renicsek
2014-04-12 15:42:00
Sziasztok! Valaki rápillantana a görbémre? Én úgy gondoltam,még jóval később lesz ovum,de a teszt halvány pozitív( Donna mikroszkóp).Ma van a 13.ciklusnap. Lehet hogy előre jött a ciklusom? Köszi a válaszokat, itt a görbém!
Dianna84
2014-04-12 12:35:42
Valoszinu hogy a bromotol mert ez a gorcsos erzes mensi elott 1-2 nappal jelentkezet maskor most meg ovu utan rogton! Tiz honapja probalkozunk remelem ebben a honapban mar pozitiv lesz a teszt! Moha koszonom hogy meg nezted a hogorbemet:)
Moha13
2014-04-12 12:16:35
Dianna84
Sajnos nem értek ezekhez a gyógyszerekhez, nem tudom, lehetnek-e a tüneteid attól. De ha eddig nem volt ilyen csak most, mióta szeded, előfordulhat. A görbéd szép egyébként.
Mióta próbálkoztok?
Plumeria
Na, hogy vagy ma? Elképzeltem, milyen érzés lehetett ma reggel felébredni...hogy tudod, hogy tegnap kaptál egy csomó kiskatonát a célba...biztos jó lehet...:):):)
Paramami
Hogy vagy? Kaptál már időpontot dokihoz?
Az én görbém megint csak furi, gyakorlatilag nem megy följebb, mint az ovu előtt magas hőim, amiket még most sem értek, mitől lehettek. Mindegy. Megrendeltem a galajteát, úgyhogy amint megérkezik, kezdem a pajzsmirigyteázást. Hátha ez jön be. :)
Moha13
2014-04-12 09:04:35
plumeria
Hűűűűűű, de jóóóó...na végre!!! :):):)
Nagyon izgalmas lesz most ez a két hét...szurkolok! :)
Jól tetted, hogy elraktad azt a lázmérőt...én is ezt tenném. :D
pusza
Visszamentem és megnéztem a görbédet a hozzászólásoddal együtt. Szerintem azért nem reagált senki, mert nem kérdeztél semmi konkrétat, a görbéd pedig normális. Látszik, hogy valószínűleg megvolt az ovud, így ez most a várakozás időszaka. Szorítok, hogy mikor a végére érsz, valami nagyon szuper hírrel gyere. :)
Dianna84
2014-04-12 08:27:38
Sziasztok:) Lenne egy kerdesem ha nem gond uj vagyok itt! Es nem ertem hogy miert volt 6dpo tojasfeherje szeru valadekom ami eddig meg nem fordult elo hogy a lutealis szakaszba jelentkezen hozza teszem hogy ovulacio utan ket nappal es a mai napig olyan erzesem van mintha megjonne! Tegnap meg a jobb petefeszkem szurkalt ez nekem mind uj mert ilyenek nem jelentkeztek eddig nalam! Ja es kb 3 hete bromocriptint szedek minden este 1 szemet egy nagyon picit magas a prolaktinom! Koszi elore is a valaszokat:)
renicsek
Szerintem előrejöhetett az ovud, nálam is volt már, hogy a 12. napon volt a szokásos 14.-15. helyett. De várjuk k a végét.
Ezért szoktuk mondjuk írni, hogy ne várjátok az ovut, hanem mensi után amint lehet, legyetek együtt minden másnap legalább, akkor tuti nem csúsztok le semmiről...:)