Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
napsugar24
2014-04-09 20:09:53

Mirjam!
nekünk lehet most próbálkozni ebben a ciklusban is-bár örülök a lazításnak és a programozott együttlét hiányának. majd kontroll uh-és ha minden ok kezdik a stimut és az inszemet. Én is a szuritól voltam teljesen készen-az utolsó kettőt már nem hagytam beadatni, mert nem bírtam elviselni-de a karom még mindig kék. Most csináltak egy vizsgálatot trombofilia panel-és azt mondták, ha beigazolódik a gyanú a vetélések miatt is-akkor a drága szurimmal kell végig szurni magam a terhesség alatt.
A másik dolog, ami érdekes volt és elcsodálkoztunk, hogy nekem létrejöttek a terhességek, csak nem maradtak meg.
Kitartást kívánok nektek-azt hiszem kell, hozzá.
Nekem is mindent elmondott az orvos-és nagyon bízom benne és a szaktudásában.

A műtét-semmi vészes-nekem egy órás volt 2 orvos csinálta. Én nem kaptam sem beöntést, sem katétert. Nekem az előtte való izgalom volt a legrosszabb, na meg a bódult állapot. Én már du-lábra álltam és mentem pisilni-egy kicsit kellemetlen volt. Na meg nnagyon éhes voltam és hajnalban már ettem egy ropit, na de kihánytam.Nekem a gáz em jutott el a vállamig-nekem a mellkasomat nyomta. A másnapi járkálás már nagyon agyon jót tett-és mindig egyre többet sétáltam. A vágásaim már elviselhetőek-szépségre-a köldököm tökéletes, csak a cső ahol bennem volt az egy kicsit csúf még.
mirjam
2014-04-09 19:33:27

Maximail,
Bár nem tőlem kérdezted, de hátha meghallgatod az én véleményemet is. A műtét igazából semmi nem volt, altatásban csinálják, nagyobb volt az izgalom előtte, mint maga a beavatkozás. Kb két órás volt, utána ébresztettek, katéter és egy másik cső lógott ki a hasamból, ami másnapig bent is maradt. Aznap este lábra kellett állni, ami nálam ájulásközeli állapottal végződött, de másnap reggel már muszáj volt elsétálni a wc-ig. Onnantól kezdve óráról órára jobb... A sebeim nem igazán fájnak, csak húzódnak, szúrnak a varratok. Egy hét múlva varrat szedés. Már itthon vagyok, pihizni kell, kicsit azért még szédülős vagyok és nem lehet semmi fizikai aktivitást csinálni. Ja és ami nekem elég nagy sokk, az az, hogy szúrni kell magamat a trombózis elkerülése érdekében, de ezt minden frissen műtöttnek kell mostanság.

Napsugár
Nekem hármat vettek le, egy volt a petefészken, egy a méhtartó szalagon, egy meg valahol a hasüregben. Többet nem talált, kivett mindent, amit látott. Azt mondta, hogy lehet, hogy vannak olyan mikroszkópikus méretű sejtek, amik a köv menzesz alkalmával újra aktivizálódhatnak, tehát az endo akármikor visszajöhet ha menzeszel az ember lánya. Ezért javasolta a hat havi mesterséges klimax előidézését, mert ezalatt a mini sejtek is elsorvadnak odabent. Persze a terhesség a legjobb gyógymód, csak annak is azonnal létre kellene jönnie...Ami egyet jelent a lombikkal, viszont nyilván az sem 100%. A dokim azt mondta, hogy bármelyik utat is választom, nem lesz egyszerű és mindenhol vannak kockázatok, mellékhatások. A természetes úton való próbálkozást nem nagyon javasolta, mert az idő ellenünk dolgozik, egy-két ciklus is elég ahhoz, hogy újra legyen endos csomó :(
Állítólag ez népbetegség, 10ből 8nak találnának ilyet a hasában. És az sem jelent semmit, hogy ki szült már, mert bárkinél, bármikor előjöhet, a 14évesnél is, a 40évesnél is két-három szülés után. Teljesen mindegy...
Úgyhogy most várakozás van, hat hét mire begyógyul, utána eldöntjük, hogy merre-tovább...
maximail
2014-04-09 19:11:52

Napsugár!

Köszönöm a választ! Azt még elárulod, hogy maga a műtét mennyire volt megterhelő?
nikinokedli
2014-04-09 19:00:11

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy akinek csináltak inzulinrezisztanciát, hol csinálták?
Kaptam beutalót, de azt mondták, hogy pesten csak a Kútvölgyiben csinálják. Vagy ti magánklinikán csináltattátok?
napsugar24
2014-04-09 17:52:36

Olyan mintha boldogabb lennék, nem tudom miért-lehet csak bebeszélem, hogy meg van az ok és hogy mostmár jöhet a baba. .Mondjuk volt hasmenésem, de ezt az idegeskedésnek tudtuk be-ami mostmár nem jellemző
maximail
2014-04-09 17:41:59

Napsugár!

Ha nem volt semmi tüneted, akkor hogy érted, hogy olyan, mintha kicseréltek volna? Mi változott?

Köszönöm!
napsugar24
2014-04-09 15:38:15

Elnezest az irasert es a hibákért, de telefonról írok.
napsugar24
2014-04-09 15:35:39

Mirjam, igen természetesen olvaslak benneteket. Nekem sem volt soha semmi tunetem szóval ezért is lepodtünk meg annyira. A tankönyvi uh és vérkép után. Legjobb döntés volt mert még most is csak a csalódás lenne. Nekem nem kell semmi kezelés csak mielőbb baba. Nekem kicsik voltak, mondjuk rengeteg, s nekem a vegbelnel es a hugyvezeteknel. Hallottam en is a kezelesi lehetőségekrol, s egyik ismerosomet is szuriztak s az utan rogton baba lett lombikkal. Nekem kettes stadiumu s az övé 4 -es volt. Neked hanyas? Akkor meg nem vagy teljesen tiszta? Nekem nagyon jót tett a műtét, mint akit kicsereltek. Ha van meg kerdesed irj nyugodtan. Elnezest
gianna
2014-04-09 12:49:29

Mirjam!
Szia,mikor volt neked lapar?
Dmonalizi
2014-04-09 11:38:59

Eddig még jó.:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!