Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-04-14 13:47:13

Moha, végül is ha jobban megnézem a görbédet akár lehetett is 18-án ovud.
De tényleg fura, hogy szinte egész hónapban elég magas volt a hőd.

Capri, Arachnoidea gratu nektek és nagyon vigyázzatok magatokra :)
arachnoidea
2014-04-14 12:07:31

Sziasztok Lányok!

Titokban még mindig olvaslak benneteket és drukkolok mindannyitoknak!
Tegnapelőtt betöltöttem a 27. hetet kezdődik az utolsó harmad vannak kisebb problémák lábdagadás extrém módon térdig de mindez elmúlik majd. A TSH -t folyamatosan ellenőrzik nálam.

Legyen szép napotok:-)
capri
2014-04-14 10:39:27

Sziasztok!
Jó pár nap kimaradt most, nem jártam erre, most az utolsó 7 oldalt gyorsan visszaolvastam.
Csillka, azt hiszem, még nem is gratuláltam Neked! Szóval nagy gratula! Hogy vagy? Hányadik héten?
Plumeria, látom, végre összejött az inszem! Fél siker! :-) Nagyon drukkolok!
Többieknél valami változás? Moha, a Te görbéd tényleg furán alakul. KatkaManó, drukkolok a lombikhoz!
Én jól vagyok, köszi az érdeklődést! :-) Már a 15 hetet is betöltöttem. :-) Ahogy a teherbeesés, úgy maga a terhesség sem egyszerű (van egy hematóma, emiatt barnázgatok időnként), de ha ez van, akkor ezt kell elfogadnom. Aggódhatnék minden pillanatban, de az nem segítene. Néhány alkalomtól eltekintve kezdettől fogva teljesen nyugodt vagyok (ez az elején a számomra is meglepő volt!). Összesen két hányingerrel megúsztam eddig, szóval ebből a szempontból semmi okom panaszra. A pocakom talán most kezd kicsit nőni, de aki nem tudja, annak még egyáltalán nem tűnne fel. A 15 hét alatt volt - ha jól számolom - 12 uh-m, szóval elég sokszor láthattam a babát, szépen nődögél, most már legalább 10 cm-es lehet. :-) Egy hete megkértem az orvost, hogy kukkantson be a lábai közé. Egyelőre nem látott ott semmi kiállót, de mondta, hogy még nagyon pici ahhoz, hogy biztosabbat lehessen mondani. :-)
Mára csak pihenést terveztem, úgyhogy lehet, hogy visszaolvasok, hogy lássam, kivel mi történt az elmúlt hetekben! :-)
Továbbra is drukkolok ám mindenkinek! :-) Jönnek a gólyák, hozniuk kell a babákat is! :-)
nikinokedli
2014-04-14 10:09:22

Sziasztok.
Terheléses cukorvizsgálatot (inzulinrezisztancia) hol csináltattátok?
Moha13
2014-04-14 09:44:58

Most nézem, hogy a ciklus.hu behúzta az ovut a 18. ciklusnapra. Háááááát...ki tudja mi lesz ebből.
Moha13
2014-04-14 09:42:37

KatkaManó
Nem tudom, de nem is a mostani hőkkel van bajom igazából, hanem az ovu előtti részben a magasakkal. Általában ovu előtt 36,5-6 az alaphőm, tehát ehhez képest most meg van emelkedve, de az előző magasak miatt ez nem látszik. Tojcsis nyákom volt a 16. és 18. ciklusnapon, remélem, azért volt ovum is. Hamarosan kiderül.
KatkaManó
2014-04-14 07:33:14

Moha, szerintem ebben a hónapban nem lesz ovud...
Igazából előfordul ilyen, de szerencsére neked nem túl sűrűn.
Kíváncsi vagyok, hogy így is időre jön e meg neked.
Moha13
2014-04-14 06:49:23

jniki
Nem tudom, mi volt ez, de többe között ezért nem megy nekem a nemmérés. Nem bírnám, hogy nem tudom, hogy most akkor hol tartok...:X
remélem, a tüneteid valami jót jelentenek, de azért ne figyelgesd ennyire, hamarosan úgyis kiderül. :)

Lányok...
Szerintetek ez a görbém anovulatorikus? Elég furcsa, hogy nem megy sehová sem feljebb...és ovu előtti hők is ugyanilyen magasak voltak. Ilyenem még sosem volt. :X
jniki82
2014-04-13 20:15:36

Hali Csajok!

Teljesen összezavarodtam most!Nem tudom mikor lehetettem ovum, mert ugye nem mérek már pár hónapja ill. lh tesztet sem használok.Nekem nem igazán szokott ovura utaló jelem lenni, tehát nincs has szurka ill. enyhe pecsételés.Szokott tojcsis nyákom lenni és ennyi.Most teljesen megzavartak a tüneteim.Hétfőn kedden volt nyák ami fokozatosan elmaradt, szombaton viszont barnázásom volt ami nálam nam szokott lenni, ma pedi a kora délutáni órákig teljesen mensi tüneteim voltak.Fájta a hasam mint amikor megakar jönni és úgy is éreztem magam, aztán mintaha elvágták volna most semmi!Szerintetek ez most mi volt?Én már nem értek semmit!Ja és ovum általában 11-12. napon szokott lenni, most pedig a 15. napon vagyok!Ennyire kitolódott volna?
Renicsek
2014-04-13 13:22:24

Sziasztok!Köszi a válaszokat.Akkor lehet hogy elöre jött.Majd nézem most egy pár napig.Egyébként nem hinném hogy nálam a 14-15.napon van általában,mert alapból mindig össze vissza jön meg.A hőm szinte állandóan alacsony,tegnap volt 36,5a legmagasabb eddig:-). Most Premens(barátcserje) tablettát szednék,h rövidítse a ciklusom,legalább 30-35 naposra.Ebből gondoltam,hogy remélem előrejött. Nos,akkor hajrá, mindent az ügy érdekében! ;-D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!