Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renicsek
2014-04-07 21:02:02

Moha 13!
Köszi a választ! 27 éves vagyok.A nőgyógyászom halál nyugodt,nem túlzottan érdekli más fájdalma és csalódása.Le kellene váltanom.Csak még ide is nehéz eljutni a melóm miatt. Igazad van,néha sok ez az egész,és idegesítő,hogy állandóan csalódunk.Mindannyian.Csatolom a görbém,hátha okosabb leszek.Pár napos,de ki tudja neked mit mond! :)
Fantasyc
2014-04-07 20:54:09

Szia Moha13!

Én 33 éves vagyok és eddig csak a jó szerencsére bíztam magam. Elmentem dokihoz, de ott azt a választ kaptam, hogy várjak még, legyek türelmes. Amikor a lehetséges vizsgálatokról érdeklődtem, akkor le lettem oltva mondván, hogy először a páromat kellene kivizsgálni. Teszem hozzá, hogy magán rendelésre járok hozzá évek óta. Szóval most másik dokit keresek. A görbémet csak 2 napja vezetem, szóval még nem értékelhető. Pár nap múlva megmutatom, addig nem sok értelme van szerintem. Ez a hónap lesz a vízválasztó. Igaz pozitív vagyok még, de ha nem jön össze, akkor megyek a kivizsgálásokra, nem hagyom magam lerázni. Tudom, hogy nehéz, nekem most sikerült átbillennem egy ilyen hullámon. Volt egy időszak, mikor nagyon a padlón voltam, de most úgy érzem, hogy sikerült újra talpra állnom.
Mindenkinek kitartást kívánok!!!
Moha13
2014-04-07 20:04:38

Fantasyc és Renicsek
Üdv itt! Ha bármi kérdésetek van, írjatok nyugodtan. Itt mindenki segítőkész, csak ahogy elnézem, mostanában sok mindenkinek lett kissé elege ebből az állandó reménykedésből és görbevezetésből, és ezzel együtt az állandó csalódásból... nekem is ilyen odőszakom van most, ezért ritkábban vagyok itt, de mindennap benézek azért, ha érdésetek van, írjatok, igyekszem válaszolni, és gondolom, majd a többiek is, jobb pillanataikban...:)
Eddig milyenek a görbék?
Hány évesek vagytok?
Volt már bármilyen kivizsgálás ezügyben? Mert úgy gondolom, hogy 1-1,5 év próbálkozás után már itt az ideje ennek is. És természetesen nem csak a nő részéről!!
Renicsek
2014-04-07 18:55:50

Fantasyc!
Nagyon Szívesen Kata!
Csak gondoltam tudd,hogy nem vagyunk ám egyedül,még ha így is érezzük! Olyan jó nézni a többieket,akik írják,hogy sikerült X hónap alatt,azért mert csinálták a hőmérőzést! Én is túl vagyok már sok mindenen, volt hogy feladtam az egészet,de most erősnek érzem magam,hátha sikerül. Hány éves vagy egyébként? És első Babu lenne? Próbálok majd mindig sietni a válasszal,hogy segíthessünk egymásnak! :)
Fantasyc
2014-04-07 18:34:58

Szia Renicsek!

Köszi, hogy írtál, nagyon jól esik!!!
Majd noszogatjuk egymást és szerintem a többiek is fognak segíteni, ha van valami kérdésünk. Sajnos én még sokmindent nem értek, de csak kitapasztalom. :-)Kitartást neked, remélem előbb-utóbb mindenkinek sikerül!!!
Renicsek
2014-04-07 18:03:21

Szia Fantasyc! Sziasztok!
Én is ebben a cipőben járok!Már 1,5 éve semmi, Körülöttem mindenki kismama, ráadásul írtam ide,hátha vki válaszol,de semmi! Ezért gondoltam írok neked! Most kezdtem a hőmérőzgetést, még csak tanulgatom,és figyelek mindenre! Nekem nagyon rendszertelen a ciklusom,ezért próbálom meg így meghatározni az ovumat! Ne adjuk fel!!! Üdv, Renicsek
Fantasyc
2014-04-07 16:16:32

Sziasztok!

Még új vagyok itt ezen az oldalon, de sok újdonságot olvastam már, így gondoltam beköszönök. 1,5 éve próbálkozunk a babával, de sajnos nem jön össze. Már túl vagyunk az elkeseredésen és körülöttem mindenki állapotos, szóval ez biztosan egy jó időszak. Csak a napokban kezdtem el hőmérőzni, remélem mihamarabb meghozza az eredményt! Ha valami értékelhető lesz, akkor kíváncsi lennék a véleményetekre. Előre is köszönöm!!!!
Üdv, Kata
Dmonalizi
2014-04-07 15:07:14

Rémélem így is marad.:)
paramami
2014-04-07 13:41:46

Moha13

Aranyos vagy, igyekszem én nem nagyon agyalni ezen, de még új ez a hőmérőzés és túl sok az info...és nagyon reménykedem.
Jó lenne, ha ilyen laza tudnék lenni :))
Neked most tuti ezért fog sikerülni :)
Moha13
2014-04-07 12:47:21

nikinokedli
Nincs ezekkel semmi baj szerintem, sőt, ha nem azt az ovunapot nézed, amit a rendszer nagy okosan bejelöl, hanem a legalacsonyabb hőmérséklettől számolod, amikor elindul fölfelé, az jön ki, hogy mindegyik luteálisod 15 napos.

Kira84
Ezekhez a gyógyszeres dolgokhoz én nem értek.

pramami
Bármikor bármi lehetséges, itt vagyok már 1 éve, sok mindenféle előfordult már itt, tehát sosem lehet semmit sem kizárni és sosem lehet bármilyen jelből is bármire következtetni a nemvárt napjáig. Nyilván ha olyan történik, ami eddig sosem, akkor elgondolkodtató, de mondom, bármi lehet bármi miatt...
Azt írtad, együtt voltatok, simán lehet, hogy picit felsértettétek a hüvelyt, ilyesmi előfordul.

Én már azt hiszem, annyira kiábrándultam a jelek figyelgetéséből, hogy meg vagyok róla győződve, az első pozitív tesztig semmi, de semmi értelme figyelgetni a dolgokat. HA ovu környékén mindenki megtette az ügyért a magáét, utána 2 hátig dőljön hátra és hagyja a gondolkodást a csudába...persze reménykedni lehet és kell is. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!