Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedves Moha13,
a protokollal kapcsolatos hozzászólásodhoz szeretnék pár szót szólni. Lehet, hogy nem olyan jó dolog, ha tüszőérést serkentő bogyókat meg hormontablettát írnak fel, meg petevezeték átjárhatóságit javasolnak, de a saját esetemből kiindulva, mégiscsak van ebben ráció. Én 27 vagyok, 10 ciklus óta próbálkozunk. Fél év után mentem az orvoshoz, hormont nézett, de igazából csak a prolaktin volt kissé magas. Az arra kapott gyógyszer sem hozott babát, akkor javasolta az átjárhatóságit. Nekem hycosy-t csináltak, a hsg-t már sok helyen betiltották, és az orvosom azt mondta, hogy az előbbi eredményét a lombik központok is elfogadják, ha oda kerülne a sor. Nos, úgy tűnik, erre minden esély megvan, ugyanis az egyik petevezető teljesen átjárhatatlan. Így eleve fele annyi esélyünk van természetes úton. Néhány hónapot javasolt még normál módon, esetleg clostyval, aztán nem marad más, csak a mesterséges megtermékenyítés. Én örülök neki, hogy hallgattam az orvosra, így 10 hónap alatt kiderült, mi is a probléma. 4 hónap volt a vérvétel, ciklusfigyelés, tabletta, átjárhatósági. Gondoljatok bele, mi lett volna, ha 1 év után megyek csak el orvoshoz. És netán csak 1,5-2 év után jutunk el lombikra. A lombiknál pedig minél fiatalabb vagy, annál nagyobb az esély. A hycosyról annyit, hogy nem fáj, max kellemetlen, de még így sem görcsöltem, hogy nem volt átjárható. Higgyétek el, a szülés jobban fog fájni, mint ez. Mindenkit biztatok arra, menjen mihamarabb orvoshoz!!!
Renicsek
2014-04-10 17:35:13
Fantasyc!
Sziasztok! Az én görbém is elég hűvös, tudod Vámpírasszonyok vagyunk! Mióta hőmérőzök iszonyat lassan telnek a napok! Szerinted nem? Csajok kitartást és rengeteg POZITÍV tesztet mindenkinek! Én itt tartok!
plumeria14
2014-04-10 17:14:43
Dmonalizi,
hát ez nagyon-nagyon szép!
kedina,
mára a tüszőm 21x16 mm-es lett (kezd gömbölyödni), holnap ismét megyek, de nagyon úgy néz ki, hogy megint belecsúszunk a hétvégébe...
pusza
2014-04-10 16:58:48
kedina
:)
Nagyon szorítok hogy kis pocaklakóval térjetek haza,így is van lazulás felső fokon,mi meghozza eredményét!
Jó pihenést!
kedina
2014-04-10 16:51:40
Hát csajok, jól vagyok. 5 nap Barcelonában és mintha kicseréltek volna. Tegnap átolvastam a fórumot, de írni már nem volt erőm.
:) Jól vagyok, én a hét elején, vagy épp most esem át a tüszőrepedésen. Épp szurkál a bal petefészkem.Tojcsis nyákom 2 nap is volt hétfőn és kedden. 2-3 nappal előre jött a peteérésem. Érezte, hogy lazulunk! :D
Szóval Plum én előtted járok pár nappal!
Nem hőmérőzök. Reggelkészítés közben azért ma bedugtam a számba, 36,7 és többet nem használom. Lh teszt is negatív volt tegnap is és ma is,talán tegnap erősebb volt, szóval tényleg túl vagyok rajta, tudom, nem akarok vele foglalkozni.
Olyan boldogságérzés telepedett rám, amit már rég éreztem.
Nagyon jó volt kikapcsolódni!
Plum
:)Írj, hogy haladtok!
Paramami
:)))))))))))Szorítok!!:))))))))
Pusza
szép görbe, én is ide raktam volna tüszőrepedést.
Moha
Tuti, h volt ovud?
Dmonalizi
Ejj, de szép görbe! a Clear Blue 25-ös. Nem rossz, de az olcsóbb sem rosszabb.
Csajok, csak lazán, annyira rágörcsöltem én is. Nincs értelme. Bár tudom, hogy ezt nem lehet befolyásolni.
Drukkolok mindenkinek! :)
Én eldobtam a hőmérőt! És boldog vagyok!!!
Fantasyc
2014-04-10 16:49:42
Sziasztok!
Paramami gratulálok!!!! Ma Te vagy a harmadik, akiről megtudtam, hogy várandós!!! :-)
Mióta itt vagyok, csak pozitív dolgokat hallok, remélem szerencsét hozok nektek, Ti pedig nekem!!! :-)
Feldobom az első görbém, igaz kicsit alacsony adatokat látok a tiétekhez képest, de remélem ez nem jelent túl rosszat!
pusza
2014-04-10 16:23:53
Sziasztok lányok!
Kis segítséget kérhetek a grafikonom értékelése ügyében?
Dmonalizi
2014-04-10 14:43:51
Digitális Clear Blut vettem szerintetek az jó?
Dmonalizi
2014-04-10 14:41:35
Paramami gratula. Én majd 12.-én a szülinapomon nézem meg.Most így állok. :)
paramami
2014-04-10 12:20:18
Köszönöm, hogy velem örültök. Én is csak bizakodom egyenlőre. A párommal a ciklus 17., 19., 20. és 23. napján voltunk együtt. Néztem lh teszttel is, a szerint 18. és a 19. napon volt extra pozitív, szóval valahogy utána volt az ovum.
Annyira reménykedem, jó lenne ha ez a terhesség most nem halna el...
a protokollal kapcsolatos hozzászólásodhoz szeretnék pár szót szólni. Lehet, hogy nem olyan jó dolog, ha tüszőérést serkentő bogyókat meg hormontablettát írnak fel, meg petevezeték átjárhatóságit javasolnak, de a saját esetemből kiindulva, mégiscsak van ebben ráció. Én 27 vagyok, 10 ciklus óta próbálkozunk. Fél év után mentem az orvoshoz, hormont nézett, de igazából csak a prolaktin volt kissé magas. Az arra kapott gyógyszer sem hozott babát, akkor javasolta az átjárhatóságit. Nekem hycosy-t csináltak, a hsg-t már sok helyen betiltották, és az orvosom azt mondta, hogy az előbbi eredményét a lombik központok is elfogadják, ha oda kerülne a sor. Nos, úgy tűnik, erre minden esély megvan, ugyanis az egyik petevezető teljesen átjárhatatlan. Így eleve fele annyi esélyünk van természetes úton. Néhány hónapot javasolt még normál módon, esetleg clostyval, aztán nem marad más, csak a mesterséges megtermékenyítés. Én örülök neki, hogy hallgattam az orvosra, így 10 hónap alatt kiderült, mi is a probléma. 4 hónap volt a vérvétel, ciklusfigyelés, tabletta, átjárhatósági. Gondoljatok bele, mi lett volna, ha 1 év után megyek csak el orvoshoz. És netán csak 1,5-2 év után jutunk el lombikra. A lombiknál pedig minél fiatalabb vagy, annál nagyobb az esély. A hycosyról annyit, hogy nem fáj, max kellemetlen, de még így sem görcsöltem, hogy nem volt átjárható. Higgyétek el, a szülés jobban fog fájni, mint ez. Mindenkit biztatok arra, menjen mihamarabb orvoshoz!!!