Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
maximail
Igen, emlékszem, hogy már beszélgettünk itt erről a kézbentartós dologról. :)
Láttad a videót, amit belinkeltem pár napja?
.
Jajjjjj...úgy tetszik most a görbém...:D:D:D
maximail
2014-04-09 08:34:34
Moha!
Én is ilyen kézbentartós vagyok amúgy. Az embereket nem akarom irányítani soha, de ami velem kapcsolatos, azt mindig tudatosan... És most ebből próbálok leadni. Sokat segített nagyon a kineziológus, rájöttem egy csomó dologra magammal kapcsolatban.
A baba kérdést szerintem ne tologasd, soha nincs optimális idő, csak akkor, amikor mind a ketten szívből akarjátok. És akkor viszont nem számítanak a külső körülmények.
Moha13
2014-04-09 08:24:40
maximail
Igen, ez így van. Azthiszem, valamelyik orosz gondolkodó mondta, hogy az ember csak akkor lesz boldog, amikor rájön, azaz tudatosul benne, hogy ő valójában boldog. :)
Ilyen az emberi természet, mindig vágyunk valamire, ami szerintünk ahhoz kell, hogy maximail-isan (:)) boldogok tudjunk lenni. Ilyen a természetünk mindig akarunk valami szebbet, jobbat, többet, szebbek, jobbak és többek lenni (néha csak azért, hogy másoknál). Ezt nagyon szépen ki is használják egyes önfejlesztéssel meg egyéb szarsággal foglalkozó szekták pl. (akik egyébként teljesen felháborodnak, ha szektának nevezik őket).
Na, próbálok én is megnyugodni...főleg most, hogy ez a házfelújítás totál beláthatatlan, és most kiderült, hogy a pénz sem elég arra, amit beterveztünk, szóval lehet, hogy teljesen irracionális vagyok ezzel a babatémával. Normális ember ilyen helyzetben (épp munkám sincs) nem is gondolna babára...de én egyszerűen nem tudok lemondani róla...és kitolni egy jobb időpontra. És mi van, ha nem is lesz soha jobb időpont? Bármi történhet..
Te nagyon ügyes vagy, hogy már lassan azt sem tudod, hol tartasz a ciklusodban...hátha egyszer én is...csak igaza volt a médiumnak abban a videóban, amit belinkeltem: én mindig mindent kézben akarok tartani, tudni akarok, irányítani akarok. Szóval...le kell nyugodnom.
Plum
Nagyon izgi ez a kukucskálás Nálad...:D
Remélem, most összejön minden! :)
Az én ovum...hát igen, úgy tűnik, megint kitolódott. De úg tűnik, végre megvolt.
Renicsek
Akkor hormonsorra fel! :)
Meglátod, ha megcsináljátok a vizsgálatokat (a férjed is!) és látjátok, hogy minden rendben, talán ennyi is elég a sikerhez, hogy megnyugszotok. Én pl. sokkal nyugodtabb vagyok, hogy tudom, hogy mi a helyzet nálunk, mert nem agyalok fölöslegesen olyan bajokon, amikről olvasok, hogy előfordulnak, és mi van,m ha nekem is ilyen. tudom mi a helyzet, így nyugisabb. :)
mirjam
2014-04-08 21:00:23
napsugar!
Ha olvasod,valaszolj lszi.
Nekem is megvolt a lapar,endokat talaltak harmat.a doki 6honapos kurat ajanlott,amivel az esetleges maradekot lesorvasztjuk.neked mondtak ilyet?
Amugy furi,mert soha semmi endora utalo panaszom nem volt...ellenben a szobatarsaimnak nagyon komoly tuneteik voltak. Szoval sose tudhatjuk,h van v nincs endo.
Renicsek
2014-04-08 18:37:08
Moha 13!
Aranyos volt a vámpírasszony kifejezés,mindig is közel álltam a vámpírosdihoz! :D Dehogy sértődtem meg! Köszönöm a tartalmas választ, azt hiszem addig megyek,amíg ki nem harcolok magamnak egy hormonsort.Én is gondoltam már pajzsmirigy gondokra, utána is fogok járni! Egyébként csinálom az ovu tesztet,csak én a Donna mikroszkóppal. Ezt a hőmérőzést is csak azért kezdtem el,mert már ott tartottam,hogy volt egy 62 napos ciklusom,amire még mindig azt mondta a dokim,hogy "Nem baj az,úgyis gyereket akar! Ha meg nem sikerül,várja meg míg megjön!" ---Tényleg??Mintha tudnék mást csinálni! Na mindegy! Ez egy új fejezet, lenyugodtam, minden jön spontán,hátha ez beválik!
Neked is és mindenkinek az oldalon köszi a válaszokat! :D
plumeria14
2014-04-08 18:23:39
Dmonalizi,
akkor hasonló cipőben járunk :)
kedina,
nálad mi a helyzet? Emlékeim szerint nagyjából ugyanúgy haladunk.
maximail,
igazad van, az emberek szeretnek mindent valamilyen jövőbeli, előre nem látható dologhoz kötni...ezzel én is így vagyok...nálam a rendszeres evéssel van a gond és mindig megfogadom, ha a szívem alatt hordom a babámat, akkor nagyon-nagyon oda fogok figyelni erre és mindent megteszek annak érdekében, hogy egészségesebben étkezett, sok gyümölccsel, zöldséggel és nem csak úgy mindegy bekapok valamit alapon...nagyon várom már ezt az áttörést, de tudom, hogy hamarosan eljön az én időm is.
Sokszor próbálom meg elképzelni azt az érzést, amit az újdonsült kismamák átélhetnek, de szerintem az sokkal jobb lesz annál, mint amit most gondolok róla :)
Moha,
megint kitolódna az ovud?
Dmonalizi
2014-04-08 17:42:53
Szia.
plumeria14 Nekem 12.-én lesz a 37.szülinapom. Akkor akarok egy tesztet csinálni. De csak 14-re nem várom.
maximail
2014-04-08 17:40:27
Moha! Az orvosokat illetően teljesen egyetértek Veled.
Viszont megragadott egy sor, amit írtál. Valahogy így szólt: "Szeretnénk minél több időt a családunkkal tölteni, és nem várakozással."
Azért fogott meg, mert én is így voltam ezzel. Két évig folyton csak azt vártam, hogy mikor esek már végre teherbe. (Kamasz koromban, hogy mikor lesz pasim, stb...) Nemrég belegondoltam, hogy én mindig találtam valami olyan várni valót, aminek nem tudhatom előre az idejét. És most is ezt csináltam. És rájöttem, hogy ez nem jó nekem, és most úgy szeretném élvezni az életemet, ahogy van. Örülni a férjemnek, a napsütésnek, a közelgő nyárnak, hogy megint van időm futni, mindjárt lehet úszni, meg ilyenek. Aztán a baba jön, ha jön. Az utóbbi két hónapban már nem is tudom, hogy a ciklus hányadik napján tartok. Csak úgy kb.
Persze az ilyesmi csak úgy jön, ezt nem nagyon lehet tudatosan befolyásolni. Nekem szerintem sokat segített a szextilalmas hónap, illetve a kineziológus.
plumeria14
2014-04-08 16:42:08
Sziasztok lányok és üdv az újaknak,
az utóbbi néhány napban egy kicsit összesűrűsödtek a dolgok, ezért sem tudtam írni, de majd megpróbálom bepótolni :)
Ma voltam a dokinál megint kukucskáláson és az igazat megvallva egy kicsit tartottam a múltkori kellemetlen események miatt, de szerencsére elástuk a csatabárdot és ismét minden rendben. Ma még csak 17 x 12 mm-es volt a tüszőm, így legközelebb csak 2 nap múlva megyek és utána naponta, egészen addig, amíg azt nem mondja a doki, hogy inszemre fel...nagyon izgulok (ismét), de most mindent betartunk, mert ebben a hónapban nemcsak az inszemnek, hanem a babának is össze "kell" jönnie...Képzeljétek a szülinapom utáni napra nem várom, így izgalmas 37. szülinap lesz ez ;)
Igen, emlékszem, hogy már beszélgettünk itt erről a kézbentartós dologról. :)
Láttad a videót, amit belinkeltem pár napja?
.
Jajjjjj...úgy tetszik most a görbém...:D:D:D