Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
pusza
2014-04-12 07:57:10

Lányok!

Hát köszönöm szépen hogy oly sokan nem szóltatok a görbémhez semmit,figyelmen kívül hagyva!
kedina
2014-04-11 23:06:49

Plum
De jó! :) Ez már fél siker! Drukkolok, hogy minden rendben menjen! :)

Képzeljétek, nekem meg szerintem tegnap este volt a tüszőrepedés. Bal oldali petefészkem tegnap nagyon feszített, ismét tojcsis nyák volt és a méhszáj is kinyílt.
1 nappal előtte voltunk együtt, tegnap hullák voltunk.
Plum, lehet nem maradunk el egymástól! Bár remélem nektek most sikerül, és boldogan távozol közülünk. Bízom benne veled tartok ebben is! :D
KatkaManó
2014-04-11 21:33:31

Plumeria, de jó :)
Nagyon szurkolok hogy jól sikerüljön :)
Látod most minden jól ment és nem esett hétvégére :)
jniki82
2014-04-11 20:24:56

Plumeria,

nagyon szorítok nektek!
napsugar24
2014-04-11 19:48:30

Plumeria14- Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen ez a várva-várt első inszem. Kitartást az elkövetkező 2 hétre és próbálj megfeledkezni róla-terelni a gondolataidat.
plumeria14
2014-04-11 18:12:24

Sziasztok,
ma délután megvolt az inszem :) Nagyon boldog vagyok, hogy most nem csúsztunk le róla. Tegnap este 21 x 16 mm volt a tüszőm, ami ma délelőtt repedhetett meg, mert feszített egész délelőtt. Amikor mentem a dokihoz (fél 3 körül), akkor mondta, hogy bizony ez szétdurrant és kerítsem elő az embert, mert most van itt az idő...nagyon vártam ezt a pillanatot, mégis "váratlanul" ért...azt hittem, hogy még nőni fog, mert a múltkor extra nagyra (26 x 23 mm) nőtt. Maga a beavatkozás szerintem még 1 percig se tartott és az égvilágon semmit se éreztem...jó talán tompán azt, ahogy a befecskendezett fickók "tágítják" a méhem :) Utána még 15 percig feküdnöm kellett és már el is jöhettünk. Most jön a hosszas várakozás, amit nem akarok végig stresszelni, ezért a hőmérőt már ki is vettem a párnám alól. Mára és holnapra még együttlétet "írt fel" a doki és vasárnaptól kell szednem az utrogestant...Nem magától javasolta, kérdeztem, hogy lehet-e támogatni valamivel a beágyazódást, mert nem akartam azon agyalni (ha esetleg nem sikerülne), hogy mi lett volna, ha adunk a progi szintnek...szóval, ez lenne a rövid kis történetem, amire már december óta vártunk :)
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Moha13
2014-04-11 10:42:41

Tunczo
Örülök, hogy Nálad eredményes volt ez a dolog, és szorítok, hogy mielőbb nagyon jó hírekkel gyere!!! :):):)
Moha13
2014-04-11 10:06:47

Jó reggelt!

paramami
Még egyszer gratulálok, és kérlek, írj majd a "reményhozó" fórumunkba is!
https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva :)

plumeria
Tényleg tanulságos ez a figyelés és a görbe összevetése. És szerintem volt már erről korábban is szó, amikor szintén becsapósnak bizonyult valaki görbéje a peteérés figyeléséhez képest.
Az én görbém most igazán görbe, kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Bár, a férjem szerint eddig még minden görbénél azt mondogattam, hogy milyen furi, és hogy ilyen még nem volt...:D:D:D
plumeria14
2014-04-11 08:00:07

Lányok,
ne hagyatkozzatok csak a görbére, mert kurvára nem a tutit mutatja. Ez nagyon jól látszik az én esetemen, mert kedden és tegnap is voltam tüszőmérésen. Látszik, hogy a tüszőm szépen növekszik, vagyis még nem repedt meg, de a rendszer már betette az ovumat. A fertilityfriend-en is vezetem, ott még nem jelölte az ovut. Az a rossz, hogy a tervezettbaba csak a hőt veszi alapul, hiába írtam be, hogy tegnap lett pozi az ovutesztem, ezt nem vette figyelembe és szerdára betette az ovumat...Szóval ennyit az egészről!
paramami
2014-04-10 21:52:52

Clearbluet nagyon dicsérik, én is vettem már, na nem digitálisat, úgy is tudom, hogy kb. mikor történt, de szerintem is elég egy olcsóbb, du. csináltam Corax-szal (nem bírtam ki) és az már erős kétcsíkos lett (nem tudom hogyan, mivel az x-epiles is 25-ös)
Remélem mindenki hasonlókat tapasztal mihamarabb a nemvárt környékén :)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!