Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha13!
Nagyon köszönöm a segítséged! Én is kb. így okoskodtam. Hormontesztre már gondoltam, de talán a következő hónapban (most megyünk nászútra... ). Az az igazság, hogy a legnagyobb ellenségem a tű. Bár azt gondolom, hogy ezt ideje lenne legyőzni... Muszáj lesz!
A férj vizsgálata szerintem még nem nagyon jöhet szóba, ő még nagyon türelmes... Én már nem annyira, de tudom, hogy ez sajnos nem így működik. Bizakodnunk kell mindannyiónknak!!! :)
Moha13
2014-04-15 09:05:18
boróka
Üdv itt! (de reméljük, nem sokáig maradsz :))
Nyugi, a rendszer mindenkinek ezt írja ki, nyilván ezzel is bíztatva a jónépet az előfizetésre, mert akkor majd megmondja a tutit, hogy mikor is ovulálsz. A népességi átlagon ős a 14. ciklusnapi ovut érti, merthogy ez a tankönyvi, ugye ha 28 napos a ciklus, akkor középen kell lennie az ovunak. Ez nyilván nem mindenkinél van így, de ez nem befolyásol semmit sem, mindenki más, és máshogy normális. :)
Ha lesz már pár görbéd, Te is tudni fogod, hogy kb. mikor szokott lenni az ovulációd.
Szerintem egyébként ezen a görbén valószínűleg picit korábban is lehetett az ovu, ott, ahol a legalacsonyabb hőd van, csak mivel nem kiugrásszerűen emelkedett, nem észlelte a rendszer, ez ugyanis mintákat keres a görbében.
Nem tervezed még hogy megnézeted a hormonokat és a párod spermiumait? Ezek egyszerű vizsgálatok, a hormon megvan két vérvételből, és a párodnak is csak mintát kell vinnie, és ha ezek rendben vannak, lehet tovább próbálkozni, a lényeg megvan. :)
arachnoidea
2014-04-15 08:54:03
Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm a jókívánságokat és a drukkolást. Külön köszönöm a tanácsot is ma utána is nézek a neten a schüssler sónak és a q10 cseppnek. Sajnos a kompressziós visszérharisnya amit kaptam csak egy héten át volt hasznos.Ha ez a só segítene az már nagy előrelépés lenne legalább tudnék cipőt húzni...klumpába járok annyira dagad a lábfejem is:-(
Pluméria!
Elvileg kislányunk fog születni, legalább is a 18. heti UH K városban a lakhelyemen ezt mondták, aztán amikor orvost és kórházat váltottam Sz városban ott az orvos annyit mondott amikor kérdeztem hogy van a mi kis Lilink hogy Lili? miből gondolom? Lehet hogy Lili LEHET HOGY NEM KISBABA EZ A BIZTOS azóta kicsit elbizonytalanodtunk, pedig úgy Lilizzük, hogy csak na:-)) Majd 04. 28-án újabb UH Sz városban és akkor majd rákérdezek ismét:-))
boróka85
2014-04-15 08:47:11
Sziasztok!
Zugolvasó voltam eddig :). Nagyon sokat tanultam Tőletek, köszönöm! Azonban az ismereteim még mindig hiányosak :). A lenti görbém a legutolsó. A rendszer azt írta, hogy az átlagostól nagyon eltér az ovulációm időpontja, amit nem értek. Eddig pont azt hittem, hogy eléggé kiszámítható és sztenderd ...
Most kezdjük a 10. reménykedős hónapot ... :(
Moha13
2014-04-15 07:54:41
capri, arachnoidea, csillka
Örülök, hogy mindenki jól van és néha írjatok a fejleményekről. :)
Plum
Nem ovuteszteltem, úgy döntöttem, hogy legalább ezt kihagyom a sorból. Csak hőt vezetek. MOndjuk, azt sem akartam, csak annyira furi volt ez a folyton magas hő mensi után, hogy gondoltam, megnézem, hogy alakul tovább és így most is mérek.
Egyébként igen, föntebb szokott lenni ovu után, általában 36,8-9 körül mozgolódik, eddig a 37,1 volt a legtöbb amit mértem. Mára kicsit felkúszott, úgy gondolta, legyen egy kis örömöm. Meglátjuk. A mai érték után a fertility is berakta 18-ára az ovut. A TCOYF még vár.
kedina
2014-04-14 20:41:22
csillka
:) Örülök, hogy jól vagy! :) Remélem hamarosan követhetünk! :)
csillka
2014-04-14 19:33:05
Sziasztok!
Capri, örülök, hogy jelentkeztél. Gondolom lehetett aggodalom a barnázáskor, és ha olyan gyakran kellett menned orvoshoz. A 15. hét az már nagyon jó, lassan már a neme is kiderül.
Plumeria, milyen jó, hogy végre sikerült összehangolni.
Kedina lehet ez a lazaság hozza meg az eredményt.
Moha, lehet most a nem tankönyvi görbe hozza meg a sikert. Teázol?
Én ma voltam dokinál. Annyira aggódtam, hogy az éjszaka aludni sem tudtam mit fog ma mondani. Folyamatosan a jeleket figyelem, és ha valamelyik enyhül már jön a pánik. Nem barnázok (kopp-kopp), néha szédelgek és álmos vagyok, de ezt az utrogestannak tudom be.
Szerencsére minden rendben, láttam a pici szívét pulzálni :D
5 hét múlva kell mennem, akkor a 12 heti nagy szűrések lesznek. Addig is igyekszem a legjobbakban bízni :)
Minden fórumozónak kívánom, hogy mihamarabb babásodjon!
plumeria14
2014-04-14 18:02:59
Moha,
tényleg érdekes a mostani görbéd, de abban igazad van, hogy az ovu előtti magas hő miatt tűnik most másnak…bár, ettől eltekintve is egy kicsit magasabb szokott lenni a hőd, nem? LH tesztet csináltál? Az mikor volt pozitív? Nekem a peteérés követéskor az igazolódott be, hogy az első pozitív utáni napon van az ovum…vagyis a 2. nap, amikor pozitív (leszálló ág), akkor már megvolt az ovum. Most is elég erőteljesen éreztem az ovut, amit ugyebár az uh is beigazolt.
capri,
örülök, hogy jól vagytok és minden rendben zajlik! Neked mi a megérzésed, hogy kislány vagy kisfiú? A neveken gondolkoztatok már?
arachnoidea
további szép babavárást kívánok Neked? Nálatok kislány vagy kisfiú a pocaklakó?
kedina,
köszönöm kérdésed, most nem igazán foglalkozom a témával…sok most a munka, ami eltereli a figyelmemet, nem is mérek, így kevesebbet gondolok rá
jniki82
2014-04-14 15:57:04
Sziasztok!
Capri, Arachnoidea
örülök,hogy jól vagytok csak így tovább!
Moha,
nem figyelgetem a tüneteimet, mármint baba szempontjából, mert már annyit véltem felfedezni a 1,5 év alatt és mégsem volt soha semmi, csak kicsit fura volt ami a hétvégén történt.
Egyébként nem reménykedem sikerben, mert nagyon lusták voltunk ebben a ciklusban ráadásúl a hét közepén elkapott valami és az egész délutánt végig hánytam fejfájás kiséretében.Tehát egyszer voltunk együtt, ebből lesz baba akkor az egy csoda lesz!
kedina
2014-04-14 15:33:46
arachnoidea
Gratulálok!
Lábdagadásra van schüssler só,(Natrium cloratum) és érdemes lenne a Q10 cseppet megrendelned a bionom.hu-ról!
nikinokedli
Engem a nődokim küldött be a sote laborba, klinikára a terhelésesre.
Plum, hogy vagy?
Én azt sem tudom hanyadik napot taposom.
Kicsit zavar de nem érdekel. Ami furcsa: tojcsis nyákom volt múlthéten 4, azaz négyszer. Hétfőn, kedden majd szerdán és vasárnap is. (talán pénteken is, de abban nem vagyok biztos.) És nem tűnt kevésnek. Szerintem csüt este vagy péntek reggel volt ovum. Csüt este nyílt, péntek reggel záródott a méhszáj... Ezt is éreztem, azért néztem meg...Szóval én így viccesen.:D
Nagyon köszönöm a segítséged! Én is kb. így okoskodtam. Hormontesztre már gondoltam, de talán a következő hónapban (most megyünk nászútra... ). Az az igazság, hogy a legnagyobb ellenségem a tű. Bár azt gondolom, hogy ezt ideje lenne legyőzni... Muszáj lesz!
A férj vizsgálata szerintem még nem nagyon jöhet szóba, ő még nagyon türelmes... Én már nem annyira, de tudom, hogy ez sajnos nem így működik. Bizakodnunk kell mindannyiónknak!!! :)