Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2014-04-15 19:37:21

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Holnap megyek dokihoz és a vizsgálatokat szeretném megbeszélni vele. Nagy segítség lenne, ha valaki leírná, hogy milyen vizsgálatokat javasoltok, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. Első körben vérvételre megyek csütörtökön, ott is külön mondani kell, hogy mit nézzenek meg, mert a doki nem valami önálló, inkább a kezembe venném a dolgokat.
Nem szeretnék várni, legjobb esetben azt az eredményt kapom, hogy nem kell több helyre mennem, legrosszabb esetben viszont beljebb leszek a vizsgálatok eredményeivel. :-)
Előre is köszönöm a segítséget!!!!
arachnoidea
2014-04-15 17:22:31

Szia Kedina!

Nagyon köszönöm a tanácsokat! Hormont az elején 4. héttől progeszteront kaptam napi2*1 -et a 15. hétig kellett szednem. A vizesedés a 7-8. héten kezdődött... Nálunk itt a terhesgondozóba annyival elintézik, hogy szülés után elmúlik majd:-(
Kérhetnék privát mailcímet, ha lenne még kérdésem nem szeretném ezzel terhelni az oldalt és a fórumot, hiszen én már kicsit kilógok a sorból.

arachnoidea
pusza
2014-04-15 17:12:33

KatkaManó

17-18ra várom a nem vártat,mindenképpen csak utána,mert lehet hogy korai lenne még a tesztelés,bízom benne hogy nem megy le a hőm és nem jön meg.
KatkaManó
2014-04-15 16:52:23

Pusza , ígéretes görbe :)
Mikor akarsz tesztelni ?
Dianna84
2014-04-15 16:32:16

Sziasztok:) en mar semmit nem ertek 10 dpo roszaszines valadek 11 dpo barna 12 dpo barnas piros de csak pentekre varom es ami a legerdekesebb hogy a hom nem ment le a tegnapi terhesegi tesztem negativ lett!egy nappal mielott megjonne a hom leesik most nem es kb fel eve 31 32 napra jon meg a mensim!!!
pusza
2014-04-15 16:13:40

Sziasztok!

kedina:1-2-3 -án pozit volt az ovu tesztem és most így áll a görbém

Mit szóltok hozzá???

kedina
2014-04-15 15:52:11

arachnoidea
Kicsit korai ez a vizesedés! Nem tudom kaptál e hormonokat, de a máj működését érdemes megtámogatni, megkönnyíteni a munkáját.
http://bionom.hu/majmukodes-tamogatasa.html
Mézes almarost (a sima!), vagy Goji nagyon jó rá, a többit a baba miatt nem ajánlom, talán még a Huminiqum.
De a Q10 fontos lenne! A föntiből pedig pluszba, ha van rá keret.

Natrium sulfuricum és a Natrium cloratumot pedig együtt szedném. Napi 3 tabletta mindkettőből a napi vízhez, el kell iszogatni!

(Védőnő vagyok, nálunk nagyon bevált!)
Moha13
2014-04-15 10:04:58

Dmonalizi
Most jut eszembe, hogy Neked nagyon szép görbéd volt, mi újság?
boróka85
2014-04-15 09:34:43

Kedves Moha13!
Köszi, mindenben igazad van.
Szerencsére egyikőnknek sincs káros szenvedélye, sokszor még túlságosan is ügyelünk a helyes táplálkozásra. Persze ez még nem jelent semmit, sok mindennek kell együtt állnia. Elmegyek először a dokihoz én (már szörnyű rég vettek tőlem vért, tudom, ez nagy hiba!), aztán ő fog következni! :) Ebben a hónapban kap egy esélyt még a cickafarkfű-palástfű tea kombináció és a barátcserje! :)
Moha13
2014-04-15 09:28:23

boróka
Ezek a nászutak nagyon be szoktak ám válni...:D:D:D
Szorítok, hogy vissza már minimum 1-el többen jöjjetek. :)

És ha mégsem, én mindenképp javaslom a hormonnézést, és ha Te legyőzöd a félelmedet a tűtől, a férjed is "adjon katonát"! Ha kivizsgálás, akkor kettőtökről van szó, nem csak rólad!!! És attól, hogy megnézetitek, attól még bizakodhat. :)
Ha valami gond van, akkor lehet segíteni rajta, nem telnek fölösleges csalódásokkal a hónapok. ÉN pl. nagyon örülök, hogy a 10. hónap után úgy döntöttem, megnézzük ezeket, mert mióta tudom, hogy vagyunk, nyugodtabb vagyok, nem agyalok mindenfélén. :)
A megtermékenyüléshez 2 ivarsejt kell, szóval nem elég Téged megvizsgálni. Már csak azért sem, mert az utóbbi években a férfiak spermaszáma, minősége nagyon leromlott, régen pl. 50-60 millió/ml volt a norma, ezt mára a WHO levitte 20millió/ml-re. Elgondolkodtató.
JA, és ha esetleg dohányzik a férjed, gyorsan hagyja abba, mert ez nagyon károsan ha a hímivarsejtek minőségére.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!