Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Régen nem voltam már itt de attól még vezettem a hőmet eddig ilyen lenne ma volt reggel 36,9 a hő de jó is lenne ha így fent maradna
Moha13
2014-04-16 10:15:45
maximail
Hogy vagy? Jól emlékszem, hogy ma voltatok? :)
Moha13
2014-04-16 09:49:17
Jó reggelt!
monika80 és emikez
A görbéitekből gyakorlatilag hiányzik a follkuláris szakasz mérése, így semmit sem lehet ezekből megállapítani. De lehet, hogy valaki okosabb majd mond valamit, én nem tudok.
Ez a hülye rendszer berakta az ovumat, de tuti nem jó helyre...:X
emikez
2014-04-16 06:15:25
meg osztom a mult havi görbémet és lásátok hogy mekora a külömbség tudom nem minden honap egy forma
emikez
2014-04-16 06:10:01
sziasztok segitséget szeretnék kérni idáig nem mértem a höm mert szüleimnél voltunk mikor hazajötünk onantol kezdve mérem de most nagyon nem értem igy hogy kimaradt eza párnap nekem ciklus után 16,17,dik nap nem szokot ijen magas leni a höm lehet hogy akkor 10,11 ciklus napon lehetet ovum nem tudom köszönöm hogy segitetek
monika80
2014-04-16 05:52:39
Jó reggelt lányok!
Itt a görbém,igaz nem teljesen vezettem,de tudna segíteni valaki,Vasárnap kéne megjönnie,hogy miért ugrott vissza a höm? eddig lefelé zuhant,most miért ment hirtelen felfelé?
Moha13
2014-04-15 23:07:57
Fantasyc
Az előttem jók, bár, nekem nem néztek vitaminokat, csak hormonokat.
Annyit tennék hozzá, hogy ha már néznek TSH, Ft3, Ft4-et, nézess Anti TPO-t is, ez mutatja, van-e bármilyen autoimmun eredetű pajzsmirigygond. Előfordul, hogy valakinél teljesen jók a TSh, t3, t4 értékek, mégis magas ez az AntiTPO, ami szintén okozhat sikertelenséget.
Ja, és ha már ott vagy a dokinál, kérj egy nőgyógyászati ultrahangot, hogy odabenn minden szépséges-e. :)
Rákszűrésre gondolom jársz minden évben, de ha esetleg régebben voltál, ezt is megcsinálhatná. JA, és kérj a párodnak egy spermavizsgálat beutalót!
MAjd meséld el, mit szólt a doki a felvilágosultságodhoz! :D
kedina
2014-04-15 22:25:34
pusza
ez egy igen szép görbe! :) Jó jel, hogy feljebb ment! Drukkolok!
kedina
2014-04-15 22:22:43
arachnoidea
e-mail címem:
az itteni nikk nevem utána egy 7,majd kukac gmail.com
Remélem érthető volt. :) Írj nyugodtan!
nikinokedli
2014-04-15 21:41:52
Fantasyc: nem írtad, hogy milyen dokihoz mész. De ami SZERINTEM fontos lehet: fsh, lh, tsh, t3, t4, ösztrogén, progeszteron, d vitamin, prolaktin, folsav, magnézium, kalcium, vas, koleszterinek, cukor, és egy terheléses cukorvizsgálat (már ha hajlandó beutalni). Elsőre ezek jutottak eszembe. Remélem tudtam valamennyit segíteni.