Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jniki!
Műtét utáni napon hazaengedtek. 1 het múlva varratszedes, s csak utana mentem dolgozni, addig meg pihengettem.
jniki82
2014-04-17 20:42:30
Sziasztok!
Napsugár,
a műtét után meddig kellett bentmaradnodn a korházban?Tudtál utána dolgozni vagy otthon voltál betegszíbin?
Nekem megvannak a labor eredményeim most várok, hogy mi lesz a jövő éten mert akkorra nem várom, ha mégis megjön akkor kérek időpontota műtétre.
napsugar24
2014-04-17 19:32:21
Mirjam!
A köldököm még néha ma is érzékeny és a körülete. De egy re jobb.A beavatkozás az 5. ciklusnapon volt és 16. ciklusnapon próbálkoztunk először. Már varratszedéskor szóltak, hogy lehet, de egyszer próbáltuk ás fájt a hasam. Szóval adtunk esélyt a hónapnak, de nem sikerült. Hétfőn kellett volna majd még csak megjönnie, de már 3 napja barnázok és ma meg már fekete, tegnap 2 csepp vér. Ma voltam kontroll uh-n és ez a mensim. Ma megkezdtük a stimulációt. Nagyon bizakodok. Te tettél valamit : torna, diéta, gyógyszer, vitamin?
mirjam
2014-04-17 17:57:39
Kedina,
Aki endos,annak viszont egyik legnagyobb ellensege a fitoosztrogen. Ugyhogy azzal is vigyazni kell,mert soha senki nem tudhatja,h endos-e vagy sem :-:-(
pusza
2014-04-17 17:55:27
kedina
Köszi szépen a hozzászólásodat :)
Amit írtál az IR-ről,pajzsmirigyről egyet értek veled.Én ápolónő vagyok.Ismerem a helyzetet,hála nekem nincs ilyen problémám.Sajnálom hogy sokak itt evvel a problémával küzdenek.Nagyon remélem mindenkinek sikerül orvosolni a problémáit,és mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek,hiszen pozitívan kell felfogni,hozzá állni mindenhez.
kedina
2014-04-17 17:42:43
pusza
:) Jajj, drukk!!
Egyébként Inofolic helyett én B vitamin komplexet szedek a bionom.hu oldalról. Jó tapasztalataim vannak a termékeikkel.
Egyébként meg csajok ez a véleményem:
"Az inzulin rezisztencia és a policisztás ovárium szindróma csak
KÖVETKEZMÉNY és TÜNET, nem betegség. Mindkettő hátterében komoly hormonális gondok állnak, amelyeknek kiváltója a legtöbb esetben a szervezetben felhalmozódott xenoösztrogének tömege, amelyek a fogamzásgátlókból, bizonyos gyógyszertípusokból (szteroidok, fájdalomcsillapítók, antidepresszánsok, stb.), ételadalékok által, kozmetikumokból, fertőtlenítő szerekből, nagyipari állatok húsának és zsírjának fogyasztása által, valamint növénykezelő, növényvédő szerekből kerülhetnek a szervezetünkbe.
A xenoösztrogének parazita módjára elfoglalják a hormonreceptorokat, ezáltal a szervezet hormonháztartása felborul, legfőképp a női hormonok, a pajzsmirigy hormonok, a mellékvese hormonok és a hasnyálmirigy hormon (inzulin).
Azzal, hogy letiltanak a szénhidrátról, még nincs megoldva a probléma...
A xenoösztrogéneket viszont CSAK átfogó méregtelenítéssel, fitoösztrogénekkel és progeszteron termelődést serkentő természetes szerekkel lehet kipucolni a szervezetből."
Nem egyszer az a tapasztalatom, hogy azok a mamák akik hormonnal esnek teherbe később nagyobb eséllyel lesznek ödémásak, toxémiások, és küzdenek a terhességi cukorbetegséggel..nem hiába...
Nekem is helyre kell hoznom a pajzsmirigyem, az IR megmutatta h a hasnyálmirigyem sincs a toppon, a mellékvesémre is gyanakszom... És a hormonszintjeim sem voltak a toppon...
Már jobb a helyzet, de nem várok még csodát. :(
pusza
2014-04-17 17:37:21
Szia Moha13
Mééért??? :)
Te hogy vagy???
Moha13
2014-04-17 17:32:04
pusza
...én most nem is mondok semmit erre a görbére...:):):)
pusza
2014-04-17 17:18:52
Bocs küldöm!!!!
pusza
2014-04-17 17:18:17
Lányok!
Itt a hő görbém ma így állok,holnap remélem nem jön meg.
Műtét utáni napon hazaengedtek. 1 het múlva varratszedes, s csak utana mentem dolgozni, addig meg pihengettem.