Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Nemvárt előtt így állok eddig, dejó is lenne egy 2 csíkos terhességi teszt végre
nikinokedli
2014-04-19 15:54:50
Monika80: igen.
monika80
2014-04-19 13:30:21
Sziasztok lányok!
Lenne egy kérdésem,ha tudna valaki válaszolni nagyon megköszönném!
Tegnap ittam és az alkohol befolyásolja a testhömérsékletet amikor mérem reggel?
mirjam
2014-04-18 20:09:27
Napsugár!
Levél elküldve :)
Katicabogár5
2014-04-18 10:25:34
Sziasztok Lányok!
Pusza megy a drukk!
Moha remélem nálad is minden rendben van.
Nekem most 30 napra jött meg de úgy hogy nem is görcsöltem. Meg a hőm fent van. És nagyon gyenge, sőt múlóban is van. Kedden jelentkezett...... Nem értem megint mi van. Május 1-én megyek dokihoz, de az még olyan messze van. Szerintetek mi van velem?! Annyira nem aggódom, de jó lenne tudni...én már csak annak örülnék, hogy minden rendben van és hogy van peteérésem, az hogy meg jött nem keserít el, majd jön az a baba. Csak legyen minden rendben!
napsugar24
2014-04-18 09:08:28
Mirjam!
E-mail címem: p.eni.debi82@gmail.com
Írj nyugodtan, s tanácskozhatunk, tippeket oszthatunk meg. Én most próbálok minél több infot összeszedni, tapasztaltabbaktól.
Ebben a ciklusban babát akarok, s annak is kell lennie :-)
Fantasyc
2014-04-18 08:24:47
Sziasztok!
Pusza, nagyon szorítok!!!!!
Moha, az alábbi vizsgálatokat írták ki: tsh, prolaktin, folsav, magnézium, kalcium, vas, koleszterin, cukor. A nőgyógyászom lebetegedett, így nem tudott fogadni, szóval hozzá szerdán délután megyek, Ő kiírja a többit is, már beszéltem erről az asszisztensével. Nem értem, hogy egy sima doki miért nem végeztethet el bármilyen vizsgálatot, de már úgyis mindegy. Ha már úgyis megyek, akkor ultrahangot is szeretnék csináltatni, hogy minden rendben van-e.
A görbém kicsit lelohaszt, de remélem, hogy nem esik jobban a hőm. Ma reggel kétszer egymás után mértem. Először 36.4, aztán 36.5 volt, pedig nem keltem fel, nem csináltam semmit, rögtön egymás után mértem. Azt sem értem, hogy hogyan ingadozhat ilyen rövid idő alatt. Mindegy, az alacsonyabbat írtam a görbére. Remélem holnap eljön a vízválasztó emelkedés. :-)
Moha, a te görbéd viszont szép magasan van. :-)
Moha13
2014-04-18 07:28:47
Jó reggelt!
Csak jöttem görbemutatni...
mirjam
2014-04-17 22:09:39
Napsugar
Mivel most eleg hasonlo cipoben jarunk,lehetne az egyeb reszleteket mashol megbeszelnunk? Mail?
mirjam
2014-04-17 21:58:13
Napsugar
Kb 2hettel lehetett korabban a muteted,mint az enyem;-)
En ma vagyok a 16.napon es nekem a 6.napon volt a mutet.engem csak harmadnap engedtek haza es a varratszedeskor még egy het pihit javasolt a doki,igy ket hetet voltam/vagyok itthon. Nekem nem engedte a doki,h ebben a honapban probalkozzunk,csak a kov ciklusban lehet.apr 28_29re varom.a stimu mar a menzesz elott kezdodik?vagy az 1.napon?
Haaat,elevit,d es e vitamint szedek. Dieta? Erre a makrobiotika volna jo,de azt en keptelen vagyok tartani es megfizetni se lehet.probalom kerulni a cukrot es a feherlisztet. Te kovetsz dietat? Avivazni fogok,de azt 4het utan lehet csak. A dnmki semmilyen instrukciot nem adott,csak a teherbeesest a kov ciklusban. Homeopatian is gondolkozom,de ha stimu lesz,nem merek bekavarni.
Te valtoztattal vmin?