Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
SZiasztok! Nekem tegnap volt a nem várt napja de hála még nem jött meg, ma kicsit lentebb ment a hőm :( teszteltem és negatív :(
kedina
2014-04-21 20:23:46
Adrienn830, Moha
Nagyon biztató! Drukkolok!
Fantasyc
Ezért lenne fontos, hogy mindig egy időben mérd. :)
A 4:30 (Te jó ég!!) vedd figyelembe.
mirjam
Értem én, hogy a fitoösztrogén sem jó, de hogy a műhormon sem, az tut...:(
Plum!!!!!!!!
Mi van? Hogy vagy?
Én eltűntem, most itt vagyok.
24. napon vagyok épp. Ma rosszalkodtam, és megmértem a hőmet: 37,2. Jujj, nagyon bizakodó vagyok! :)Soha nem volt még ilyen magas. Szombaton a napközbeni hőm, 36,3 volt, beágyazódásos hőesésnek tűnt. Csütörtökön lenne a ciklusom vége. Remélem ez már valaminek a kezdete!:) Teljesen vakon repülök... Remélem kibirom holnap, hogy ne mérjek.
Adrienn830
2014-04-21 10:22:19
Sziasztok! De jó lenne ha nem esne majd le a hőm, mert máskor nem várt előtt leesett mindig 1-2 nappal. Most még fent van :)5 éve várjuk babánk, és itt 7. hónapja vezetem a hőmet.
Szerintetek?
Fantasyc
2014-04-20 16:49:49
Sziasztok!
Adrienn és Moha, nagyon szorítok nektek!!! Remélem, hímes tojás és locsolás helyett ti mást kaptok a nyuszitól. :-)
Renicsek
2014-04-20 13:38:41
Fantasyc!
Sziasztok! Köszönöm a választ,én is úgy gondolom,hogy most volt! Hát beleadtunk mindent, aztán majd látjuk! Már a rendszer is átrakta az ovumat,remélem már tényleg megvolt! Remélem ez lesz a költözős ajándékunk! Most aztán tényleg nem stresszeltem rá a babatémára, csak azon kívül minden másra! :D
Moha13
2014-04-20 12:08:45
Én is nemvárt előtt vagyok...:)
Adrienn830
2014-04-20 10:14:15
Sziasztok! Nemvárt előtt így állok eddig
nikinokedli
2014-04-20 09:15:11
Sziasztok!
Fantasyc:
munka miatt én is általában korán mérek, hétvégén pedig jellemzően úgy ébredek, mintha munkába kellene mennem. ha néha mégis később ébredek, nem foglalkozom vele, az akkor mért értéket írom be. nálad ez azért most jelentős hőmérséklet különbséget mutat, pláne, ha ki sem keltél az ágyból.
inkább ne mérj egy nap kétszer, és akkor nincs dilemma :D
de sajnos nincs jobb ötletem.
most nekem is fura. tegnap csináltam ovutesztet, pozitív lett, tegnap előtt alig láthatóan volt pozitív, de azért oda tudtam magyarázni a vonalat. mára még csökkenést vártam, és hétfőre emelkedést. ráadásul most én is 1,5 órával később ébredtem, mint hétköznap.. szóval lehet, hogy ugyan az történt, mint veled.
Valaki még hasonló tapasztalattal?
Fantasyc
2014-04-20 08:40:41
Sziasztok!
Renicsek, igaz én még tapasztalatlannak számítok, de szerintem a görbe alapján most lehetett az ovud, mert eddig nem volt ilyen mértékű hőmérséklet esésed, aztán ott az emelkedés. Az a tuti, ha mindent beleadtok. :-)
Nekem is lenne egy kérdésem,lehet, hogy valakinél jelentkezett már ilyen.
Én általában mikor dolgozok 4:30-kor kelek, szóval hétvégenként és ünnepnapokon is felkelek ebben az időben, hogy akkor mérjem a hőmet. Mikor nincs semmi dolgom, akkor visszaalszok és 7-8 körül mikor megébredek, újra megmérem a hőmet. korán 36.5, aztán később sokkal magasabb:36,9. Soha nem kelek ki az ágyból mérés előtt és nap közben is magasabb a hőm. Ez egy picit összezavar. Sajnos a korai kelés miatt nem mindig van meg a 6 órás alvásom, van, hogy csak 5 óra, mert nem tudok korán elaludni. Szóval nem tudom, hogy melyiket vegyem figyelembe. Mi a véleményetek erről???
A grafikonomra mindig az alacsonyabb hőt írom be, mert az van a megszokott időben mérve.
Renicsek
2014-04-19 18:32:24
Sziasztok! A segítségeteket kérném! Szerintetek most lehetett az ovum a napokban? Mert a rendszer már legalább 2 helyre berakta,és az elmúlt napokban esett a hőm,most meg feljebb ment! Valakinek tapasztalata? Légyszi kukkoljátok meg a görbém?! Sok sikert, és magas hőt mindenkinek!