Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lucifer: Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, de talán tényleg az hozza meg a sikert, ha feladod. Remélem, hogy pár hónap múlva örömteli dolgot olvashatunk tőled! :-)
Adrienn: Nagyon szorítok!!!! :-) Mostanában jó sok olyan görbét láttam, ahol leesik a hő egy picit, mégis baba van!!!
Kitartást a várakozáshoz!
Moha: Most voltam a nőkodinál és tüdőgondozóban is. Nekem is alkalmassági miatt kell a tüdőszűrés, igaz én dolgozom. Azt mondta a tüdőgondozóban a hölgyike, hogy addig lehet megcsináltatni a szűrést, amíg nem marad el a mensi. Ha eljön az az idő, akkor már nem végzik el. A beágyazódás szakaszában még meg lehet, de utána már nem javasolják.
Neked is nagyon szorítok, inkább a babát kívánom!!!:-)
A nődokimban azonban ismét csalódtam! Sztk rendelésre mentem hozzá (amúgy magánba járok ugyanehhez a dokihoz)és nem vizsgált meg. Azt mondta, hogy nem csinálhat nőgyógyászati vizsgálatot, csak a mensi utáni 4-12. napokig, mert akkor még tuti nincs baba. Aki babát tervez, annak ezt nem lehet! Ez igaz????
Kérlek erősítsétek, vagy cáfoljátok, mert ott tartok, hogy tényleg dokit váltok.
A hormonvizsgálatokra kaptam beutalót, de arra is ráírta, hogy milyen időszakban mehetek.
Szóval e tervem bukott, mégis kétszer kell mennem vérvételre. :-(
Amúgy a görbém még egész biztató. :-)
Majdnem folyamatosan fáj a hasam, pláne a jobb oldalam és puffadtnak érzem a hasam, viszont ezeket nem tudom be előjeleknek, mert a mellem nem fáj. Állítólag azt érzi legkorábban a nő. Na mindegy, majd kiderül.
Adrienn830
2014-04-23 14:05:49
Sziasztok!
Moha13 látom neked sem jött meg mensid de nekem se, kezdek örülni remélem baba van a dologban, tesztjeim nekem is fullosan negatívak :(, 7 hónappal műtét előtt volt rá példa hogy késet 2-3 napokat de utána megis jött. Megműtöttek onnantól kezdve ja igen petevezető átjárhatóságim volt azóta percre pontosan jött meg. Ciklusaim pár éve 26 naposak. E hó 21.-én volt nemvárt napja ma 23.-a van remélem pocaklakóm lesz, semmit nem szedek csak D és E- vitamint és folsavat most már. Mensire utaló kis fájásaim azok vannak de eddig semmi. Bárcsak pocaklakónk lenne végre :)
gizgazzz
2014-04-23 13:39:47
Luciffer,
Sajnálom, de tökre megértem, hogy eleged volt és lezárod. Nekem még van 2 hónap a határidőmből. Sokat gondolkozom én is azon miért nem lehet még egy gyerekem de mostanában kezdem elfogadni, hogy nem lesz.
Végül is szerencsém van hisz már van egy csodálatos lányom. Ahogy neked is, és talán az a sorsunk, hogy egy gyermekünk legyen. Majd pár év múlva kirajzolódik ennek is az értelme.
Nektek csajok, akik próbálkoztok megy a drukk. Csak azt tudom írni, hogy aki az első babáért küzd az ne agya fel mert anyának lenni leírhatatlanul jó a fáradtság ellenére is !
jniki82
2014-04-23 10:17:50
Moha,
amikor mész tüdőszűrőre akkor mond, hogy a helyzet, de tőlem általában megszokták kérdezni nem várok-e babát!Biztosan kitalálnak vmit.Egyébként nincs görbém már 2-3 hónapja, néha jo lenne, de így nem elemezgetem folyamatosan!!!!
Moha13
2014-04-23 09:40:17
Kérdés: felvételihez tüdőszűrésre kéne mennem. De mi van, ha az ember babaprojektben van és bármikor lehet terhes? Nem szeretnék sugárzást, mindenütt azt olvasom, hogy szigorúan tilos az első 3 hónapban.
HA most megjön, akkor persze el tudok menni, de mi van, ha nem? Akkor most nem vesznek fel enélkül? Óvodapedagógus képzéshez kéne, és most kérdeztem rá, azt mondta a nő, hogy később is le lehet adni, de csak azzal együtt tudják lezárni a felvételimet.
jniki
Neked most nincs grafikonod, ugye?
jniki82
2014-04-23 09:27:22
Sziasztok Csajok!
Lucifer sajnálom a dolgot, de teljesen megértelek sokszor már én is a feladás szélén vagyok.Az igazság az sok reményt nem fűzök a dologhoz.
Holnap vagy utána nem várom.Tüneteim nincsenek, de már pár hónapja nem nagyon vannak nemvárt előtt!Majd beszámolok.
Plumeria mi a helyzet nálato?
Moha13
2014-04-23 08:30:56
luciffer
Már nagyon hiányoltalak...
Sajnálom, hogy nem jött össze.
Majd talán ezután, amikor már egyáltalán nem foglalkozol a dologgal. :)
Fogalmam sincs, hogy nálam most mi zajlik, mert nem tudom. Megjönni valahogy nem akar, teszteltem ma reggel, full negatív. Hát...várunk...
Galajteát iszom egy hete. Lehet, hogy bekavart...
Adrienn830
Mi újság?
pusza??
Plum, jársz még erre néha? Hogy vagy? :)
luciffer73
2014-04-23 07:54:08
Sziasztok!
100 éve nem jártam erre. Direkt...nem akartam, hogy bármi befolyásolja a gondolataimat, rezgéseimet és minden szart, amit ilyenkor lehet.
Péntekre vártam, ő nem várt péntekig és megjött.
Tehát hivatalosan és visszavonhatatlanul ez volt az utolsó hónapom, amit ebbe belefeccöltem.
Az újaknak és lehet a régieknek is egy kis infó....
Idén már 41 leszek, minden hónapban van ovum, minden hónapban havizok, és minden hónapban meg is tettem mindent azért, hogy gyerek legyen belőle.
2012. novemberétől próbálkozok, de ezt most be is fejezem. Vitaminokat is szedek, szedtem. Ovu teszteltem, hőt mértem, fejre álltam és úgy ketyegtem...elfáradtam és elegem van. Depis vagyok az utóbbi időben, utálok mindent és mindenkit. A reklámokat különböző babapopsi kenőcsökről, terhesvitaminokról....ennyi.
Nektek régiek és újak természetesen drukkolok...és kívánom a legjobbakat!
A "régi" babásokra sokat gondolok és nyugi...nem kell megijedni, az a gyerek nem fog bent maradni, tehát kijön 9 hónap múlva :))))
puszi mindenkinek!
Fantasyc
2014-04-22 19:50:02
Sziasztok!
Lányok, olyan jó lenne valami pozitívat olvasni valakiről!!!
Sokan közel vagytok a nem várt naphoz, szóval szorítok!
Kedina ezt írtad, hogy a hődet nap közben mérted, az is számít??? A nap közbeni magas hőt nem annak kell betudni, hogy a jövés-menéstől magasabbra szökik a hőmérséklet??
Persze nem elvenni szeretném a kedved, csak magamat nyugtatnám, ha azt mondanád, hogy az már jelent valamit.
A nap közbeni hőm nekem is 37 felett van.
Tudom, hogy írtátok, hogy ne mérjem 1 nap többször, de nem bírom ki. :-D
Holnap megyek nődokihoz, aki megadja a beutalót a hormon és pajzsmirigy vizsgálatokra. próbálom megbeszélni vele, hogy vizsgáljon is meg, de nem tudom mi lesz, mert most kivételesen nem magánba megyek hozzá.
Majd meglátjuk.
Moha, Pusza, veletek mi van???
Sajna imént elkezdtem pecsételni :( kérdeznék tőletek valamit, TSH értéknek mi az ami jó a babásodáshoz? Nekem 2 éve csinálták és értékem:
sTSH: 3.630,
FSH: 6.19,
LH: 3.21
E2: 54.37
PRL: 16.42
PROGESZTERON: 0.544
T: 1.01
SHBG: 66.45
DHEA-S: 4.74