Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
emikez
Csinálj egy terhestesztet, és ha negatív, akkor megnyugodhatsz, hogy csak magasabb most kicsit a hőd. Van ez így, hogy marad még progeszteron a szervezetben, ami magasabban tartja a hőt még mensi alatt is.
Nekem is így volt most ebben a ciklusban, én sem értettem, miért nem megy már le, emellett csak 1,5 napig volt meg. Csináltam terhestesztet, negatív lett, megnyugodtam, hogy nem kell tovább agyalnom. :)
Mutatom:
emikez
2014-04-24 08:27:37
elején nem tudtam mérni mert el utaztunk
emikez
2014-04-24 08:26:50
ez meg a mostani
Moha13
2014-04-24 08:15:01
emikez
Görbét mutatsz?
emikez
2014-04-24 07:47:54
Sziasztok segitségeteket szeretném kérni eza második honapja hogy 21 napra jön meg a menzeszem szépen fent volt a höm párnapig 37,1 nekem még ilyen magas nem volt vasárnap höemelkedésem volt szédöltem folyamatos alvás voltrajtam multhéten de viszont most hétfön 36,9 cel meg jöt alig volt valami kedden több volt szerdán is kb ugyan anyi mára már semi a höm egy napra le eset 36,6 ra utána kétt napja 36,7 megint mikor fogle esni nem értem mi lehet. köszönöm a válaszojat
FAntasyc
Köszi a tüdőszűrős hozzászólás! :)
A nőgyógyászodhoz nem nagyon tudok mit írni, mert ehhez nem értek. De jó, hogy kiírtaa a vizsgálatokat, vérvételre egyébként is kétszer kéne menned, mert 3. napi és 21. napi is kell. Mondjuk a cukros dolgot (lesz ilyen?) meg lehet csinálni bármikor, mert nem ciklusfüggő.
Adrienn830
2014-04-23 23:57:50
Magas TSH akadályozhatja a teherbeesést? Gátolhatja pusztán az emelkedett TSH a teherbeesést?
Adry830
A TSH-hoz kéne nézetni FT3 és FT4-et is, mert azzal együtt szokták kiértékelni. Ettől függetlenül a neten mindenütt azt írják, hogy a TSH-nak 2 alatt kéne lennie babásodáshoz. Olvastam, hogy lombik előtt is leviszik 2 alá, akinek magasabb, hiába 4,6 a felső referenciaérték a laboeredményeken.
Nekem januárban 2,956 volt, márciusban meg 2,5. A doki azt mondta, hogy ez teljesen jó, mert referenciaértéken belül van...hiába beszéltem...
Úgyhogy saját szakállamra elkezdtem közönséges galajteát inni, az interneten azt írják, hogy nagyon jó hatással van a pajzsmirigyre, alul és túlműködésnél is jó, mert tisztítja a mirigyrendszert, normalizálja a működését. Hát, próba cseresznye. 1 hete iszom, elvileg kell neki 2-3 hónap mire kifejti a hatását. Nagyon bízom benne. :)
Szerintem kérj egy beutalót a nőgyógyászodtól endokrinológushoz. Ha nem hajlik rá, mondd, hogy hullik a hajad, száraz a bőröd, stb. Az endokrinológus kérni fogja ezeket a fentieket, és harcolj ki ezek mellé egy AntiTPO-t is. Ez mutatja, hogy van-e autoimmun eredetű pajzsmirigygyulladás. Ennyi jutott erről eszembe. :)
kedina
Szorítok!!! :)
Nekem ma sem jött meg, na de csinált már ilyet, hogy megtréfált, és totál beleéltem magam, aztán megjött...szóval most nem élem bele magam...
kedina
2014-04-23 20:30:20
Fantasyc
Szóval én azon kevés állatfaj közé tartozok, aki a hó végén esténként is mért... Ilyenkor mindig 36,8 szokott lenni.
Most a 26.napon vagyok barnázok, viszont 37,1 a hőm... Holnap lenne a ciklus vége. Reggel ellőttem egy tesztet és negatív lett. Meglátjuk holnap megjön e. Szomorkás a hangulatom. D még remélem, hogy megtörténik velem a csoda! :)
Csinálj egy terhestesztet, és ha negatív, akkor megnyugodhatsz, hogy csak magasabb most kicsit a hőd. Van ez így, hogy marad még progeszteron a szervezetben, ami magasabban tartja a hőt még mensi alatt is.
Nekem is így volt most ebben a ciklusban, én sem értettem, miért nem megy már le, emellett csak 1,5 napig volt meg. Csináltam terhestesztet, negatív lett, megnyugodtam, hogy nem kell tovább agyalnom. :)
Mutatom: