Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dmonalizi
2014-05-30 09:02:59

Szerintetek ha mi a 12.estén és a 16.estén voltunk együtt akkor van esélyünk?:(
Dmonalizi
2014-05-30 09:01:15

Sziasztok.
És indul a várakozás.Ha egy görbe tri fázisos akkor azt hanyadik napnál látod majd? Gondolom csak 1-2 tized esés.
boróka85
2014-05-30 08:40:46

niki95!

Köszönöm a sok segítséget! Pont ma rendeltem ovu tesztet, tutira megyek :)

Szorítok Mindenkinek! Muszáj sikerülnie!!!! :)
nikinokedli
2014-05-30 08:35:14

Sziasztok!
Átrakta a rendszer az ovum. Eredetileg 17.-ét írta ovunak.
De ti sem ide tettétek volna be, ugye?
Csinálok LH tesztet is, de múlt hónapban, meg ebben a hónapban is egymás után 4 nap ugyan olyan erősségű pozitív lett.
plumeria14
2014-05-30 07:37:17

Fantasyc,
más fontos tudnivaló szerintem nincs a gyógyszerrel kapcsolatban. Egyébként a tejes dolgot nekem sem a doki, hanem utána az asszisztense mondta, aki nagyon aranyos…a múltkor ő mondta nekem azt is, hogy a régi Elevitet megszüntetik (csak ebben nem volt jód), és helyette az Elevit plusz lesz. Fel is kerekedtem, hogy a gyógyszertárakban felvásároljam a sima Elevit készletet.
A gyógyszertől nem fogsz fogyni, de köztudott, hogy akinek pm alulműködése van, annak lelassul az anyagcseréje. Talán annyiban lesz hatással, hogy ha a gyógyszerrel beállítják a pm működést, akkor talán az anyagcsere is javul.
Én eddig kétféle terhesvitamint szedtem, de egyiktől sem híztam, az inkább a pm-nek tudható be – szerintem.

Dzsudzsa,
nagyon szép volt a görbéd…igazán megérdemelted volna!

KatkaManó,
nekünk jövő hét szerdára van időpontunk a Forgácsba, de lehet hogy ütközik az inszemmel. Azt szeretném kérdezni tőled, hogy a doki az első konzultáció alkalmával kérte a spermavizsgálatot? Páromnál 1 éve nézték, akkor minden a legnagyobb rendben volt, de biztos célszerű lenne lecsekkolni. De ha a jövő héten lesz az inszem, akkor a 3-5 napos szünet miatt halasztani kell a Forgácsot.
Ani0630
2014-05-30 06:30:57

sziasztok
ma igy keltem,kicsit visszaestem :-(

kmonique
Peteerestol kezdve hol jobban hol kevesbe jobban faj ,gorcsol a hasam.Ezenkivul csak nagy etvagyam van, de ugye ez mensi jele is lehet,azt hiszem hetvegere kiderul.Ez a 19.ciklusom.

Neked viszont gratulalok,jo egeszseget.vigyazzal magatokra :-)
kmonique
2014-05-30 05:51:41

Ani0630

Szerintem már tesztelhetsz :) vagy 1-2 napot várj még, ha bírsz.
Érzel valamit? Nekem már ekkor voltak enyhe tüneteim (szédülés, éhség, mellfeszülés), valahogy más érzés volt, mint általában.
Én csak a nemvárt után teszteltem 3 nappal.
Most 7 hetes vagyok :) Röpül az idő.

Mindenkinek nagyon szorítok, hajrá csajok :)
Viktória4
2014-05-29 23:09:44

Niki95!
A tiszta méhpempőt piacon vettem méhésztől,de nem bírtam az ízét,így most kapszulát szedek amit meg gyógyszertárban szoktam venni.
szilvita
2014-05-29 22:34:34

Sziasztok! Köszönöm az ötleteket! A cickafark-palástfű kombót kipróbáltam és sztem jó is, de nem elég. Pcos-em van, két éve járok endokrinológushoz, nem rohanok "rögtönmeddőségibe, a doki ajánlotta. Inzulinom, pajzsmirigyem kezelve, diétával 20 kilót fogytam aug. óta. Letroxot szedek, inofolicot, szelént, merkformint, 4 féle teátt iszom, barátcserjét, mit tehetnék még? Hiába minden gyógyszer, a hormonjaim nem változtak semmit egy év alatt.
Dzsudzsa! Nagyon sajnálom, hogy nem maradt veled!!

Én iszom a galajteat a letrox mellé, inkább a gyógyszert szeretném elhagyni egyszer..

Az a bajom, hogy hogy csináljam, hogy egy gyógyszert, és 3 féle teát igyek étgyomorra?
Fantasyc
2014-05-29 21:10:29

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!! :-)
A doki nem mondott semmit, csak a használati útmutatón olvastam, hogy éhgyomorra kell bevenni, de azt nem tudtam, hogy tejeset nem lehet. :-(
Ezért is nagyon jó, hogy itt ilyeneket meg lehet tudni. :-)
1 hónap múlva mindenképpen elmegyek vérvételre, nem várom meg a szeptembert, remélem nekem is gyors változást hoz ez a bogyó majd. Addig meg reménykedek, hogy más, újabb betegség nem jön elő.
Azt szeretném még kérdezni, hogy ettől lehet fogyni, mert én az utóbbi időben felszedtem vagy 6 kilót és azt mondták, hogy ennek is köszönhető. Ami érdekes még, hogy leállítottak a babavitaminról is. Napi 1-szer vettem be belőle és azt mondta a doki hagyjam abba, mert attól is híztam meg. Lehetséges ez??
Egyenlőre úgy döntöttem, hogy próbálok sok gyümölcsöt enni és ezzel pótolom a vitaminokat. Van még valami, ami nem ajánlott emellé a gyógyszer mellé?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!