Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2014-06-01 08:49:00

Sziasztok!

Én így állok! Várok!

niki95
2014-06-01 08:24:40

szesen
Gratulálok!! Jó egészséget!!! :)

Végre vége a mensinek! :D
Ma így
Szesen
2014-06-01 08:18:53

Jó reggelt!

Azt nem tudom melyik stádiumba tart, nem mondták.
2013 áprilisába az ANTI TPO 371 volt. Az ultrahangon láttak kisebb göböket (? ) de azt mondták azzal most nem kell foglalkozni.

Igazából nekem főleg nőgyógyászati gondjaim voltak valamint állandóan meg voltam fázva. Egyik hörgőgyulladásból estem a másikba. Folyamatosan antibiotikumoztak.
Egyik nőgyógyászati magánrendelőből estem a másikba, mindenhol tenyésztés és antibiotikum, vagy kezek széttárása, hogy nincs semmi bajom. Évek teltek így el mire besokalltam és nem akartam több mérget.
Háziorvosom meg folyton csak táppénz, de soha nem küldött el egyetlen egy vérvételre sem. Amit tudni kell, hogy édesapám pajzsmirigy beteg.

Végül egy ismerős ajánlott egy nagyon kedves és segítőkész nőgyógyász főorvost.
Ő volt az első aki komolyan vett.
Megcsinálta a tenyészést ő is, de mivel nem volt semmi bajom...viszont ő is látta a sápadtságot, a sok betegség nyomát rajtam. Elküldött teljes vérképre és hormonsorra.
Akkor kiderült, hogy a TSh-m, nem a legmegfelelőbb.
Tovább küldött endokrinológushoz.
Szerencsére van egy nagyon jó szakember ismerősünk, Ő egyből megcsinálta a másik hormonsort és az ANTI-TPO vizsgálatot ami igazolta a peteérés nélküli ciklusokat és a pm gyulladást.
A több éves kálváriám itt ért véget.
Szedem a gyógyszert immáron egy éve és azóta semmi gondom nem volt.
1x se volt hörgőgyulladásom, és egyszer se égett a hüvelyem, nem hullik csomókba a hajam, nem vagyok állandóan fáradt és lehangolt. és tudok koncentrálni.
Igaz felszedtem + 10 kg, de egészséges vagyok és úton a baba.:) Az se érdekel, hogy többé nem vagyok csinos hanem kissé teltebb.:)

Ha bármilyen kérdés van, nyugodtan kérdezzetek.:)

miracle27
2014-05-31 22:23:08

Plumeria14! Volt màr többször is ilyen hormonvérvételem a 3. és a 21. napon. Sajnos a progeszteron mindig nagyon kevés volt, túlzottan értéken aluli. Ezért ia mondta a doki, hogy hétfőn, ha megrepedt akkor kapok progeszteron ràsegìtést.
plumeria14
2014-05-31 20:48:26

Szesen,
neked mennyire volt "súlyos" a pajzsmirigy problémád és hogy derült ki? Ne haragudj, hogy ismét rákérdezek, mert korábban biztos írtad már. Nekem is pm gyulladásom van, ezért is érdekelne a dolog.
Szesen
2014-05-31 20:25:28

Sziasztok!
És szép estét mindenkinek!:)

Köszönöm szépen a jókívánságokat és a gratulációkat!:)
Nagyon sok erőt kívánok mindenkinek és senki ne adja fel. Sokszor elcsüggedtem, sokszor voltak nehezebb napjaim (szegény férjem a megmondhatója:) :$)...de fel nem adtam soha!
Kívánok sok sok pozitív tesztet a nyárra!
plumeria14
2014-05-31 19:58:56

miracle27,
ultrahanggal a sárgatestet fogja látni a kiszabadult tüsző helyén, ez termeli a progeszteront, amelyet csak vérvétellel lehet kimutatni. Ezért szokták a hormon profil vérvételeket a 3. ás a 21. napra igazítani. Előbbi azt mutatja, hogy érik-e a tüsző, a második pedig hogy megrepedt-e.

Szesen,
örömteli babavárást kívánok!
jniki82
2014-05-31 18:26:32

Szesen

gratulálo, remélem minden rendben lesz továbbra is!!!!!A Te történeted nagy bíztatás számunkra!
Dmonalizi
2014-05-31 16:10:14

Én is szorítok mindenkinek.:)
Renicsek próbáld meg a méhpempőt sok embernek segített már. Tudom rossz az íze de ki lehet bírni.
Renicsek
2014-05-31 15:38:06

Dmonalizi! Izgulok érted! Én eltűntem picit lazítani,de vágytam ide vissza:)! Szesen írása az én szemembe is könnyeket csalt! Annyi mindenen keresztül mentünk már, hogy az őrület. Olyan jó hogy egymás története ennyire meghat minket! Bárcsak nekem is 28 napos ciklusaim lennének,mert így ezekkel a 48napokkal még nagyobb a várakozás, és így nincs is minden hónapban esélyem,csak kb 1.5 havonta! Hátha segítene a Dvitamin és a barátcserje. Szép napot mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!