Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bizony szokott lenni hüvelyváladék! Sokszor meg is ijedek tőle. Most eddig semmi fokozatosság nem volt, de tegnap este viszont tapasztaltam jócskán hüvelyváladékot. Meg is lepődtem, hiszen a doki elmondása alapján még nem számítottam rá. Könnyen betudtam az esetleges UH zselé visszamaradásának...
Hát, ha volt is tüszőrepedésem, nagyon kicsike lehetett. Sajnos. :(
Adrienn830
2014-05-28 16:06:40
Moha13, galajt ittam, meg szedtem szelén tablettát, E.vitamint, C-vitamint, alga tablettát, kár hogy ide nem lehet feltölteni a labor eredményeket és együtt kiveséznénk :D A múltkor átküldted nekem emailbe a könyvet na arra az emailedre átküldöm a véreredményeim amit enomókus írt ki :)
tyupók
2014-05-28 15:27:06
Sziasztok! Megint a veményeteket szeretném kérni. 2. clostiy hónapban vagyok. A pg53 pénteken a 12.napon mutatott pé-t,a görbém szerint is akkor volt.A 15.napon voltam uh-on,aznap reggel ismét páfrányos volt a pg,és a doki azt mondta vszinű most volt pé. Nem értem mi történt akkor pénteken, vagy ez leheg butaság,de pár nap eltéréssel 2x volt? Sajnos a dokit nem igazán érdekelte a dolog,csak gyorsan letudta a vizsgálatot. Ti mit gondoltok erről?
Dmonalizi
2014-05-28 15:12:07
Szia Moha13.
Azért vagyok elkeseredve mert minden hónapban ezt használom és eddig olyan pozitív volt , hogy olyat festeni se lehet. (Gabriel) Most meg még halvány csík se volt akkor amikor a legalacsonyabb. Utána meg nagyon halványak voltak.
Moha13
2014-05-28 15:05:35
Adrienn830
Ja, nekem is 0 és 120 perces inzulin volt. A 0-ás 2 volt, a 120-as meg 25. Neked milyenek lettek?
Moha13
2014-05-28 15:03:20
Dmonalizi
Úgy tűnik megvolt az ovud, de korábbi hozzászólásokból okulva(Plum és mások, akiknél történt közben tüszőnézés is) a görbében nem szabad megbízni!
Milyen érzékenységű az ovuteszt?
Moha13
2014-05-28 15:01:34
Adrienn830
Szuper ez a TSH-érték! :)
Az előző eredmény mikori? Csak galajt iszol? szelént nem szedsz? Állítólag az is nagyon fontos a pajzsmirigynek, én most szedek LactoMicroSel-t, ez egy magyar készítmény, és probiotikus formában tartalmazza a szelént, ami így sokszor (talán azt olvastam, hogy 80x)jobban felszívódik mint a bioszelénium. 100 mikrogramm szelént tartalmaz+6 mg E-vitamint.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csak galajt iszol-e, mert ha igen, ez azt jelenti, hogy tényleg használ, és én is reménykedhetek! :)
A 3 pontos inzulin tényleg jó lett volna, nekem csak 2 pontosat csináltak, mert ilyet kért az endomókus...aztán később olvastam, hogy 3 pontos kell. Basszus, ha nem olvasok utána, akkor nem is tudom, hog yilyen kéne...és úgy tűnik, azok sem tudják, akiknek a leginkább kéne ezt tudniuk. Nem értem, hogy miért 2 pontost kért.
Szerintem kérdezz rá, max. elmégy arra külön.
Dmonalizi
2014-05-28 14:57:39
Sziasztok.
Szerintetek mi van? Ahol nagyon alacsony a hőm ott nem mutatott az óvu teszt semmit. Még jó hogy előtte való este voltunk együtt. Azóta is negatív a teszt.Most meg elindult felfelé.Ebből mi lesz?!
viccbee
2014-05-28 14:53:34
Sziasztok,
Niki95,
Uj honap, uj esely! A Junius lesz a befuto! :) Remeljuk tobbunknek is!
Boroka85,
Szokot mas jele is lenni nalad, ami az ovulaciot jelezne? Gondolok huvelyvaladekra. Nekem az szokott meg sugni, bar nem regota figyelem a jeleket.
Az en gorbem meg nem olyan erdekes, de azert csatolom! :)
Adrienn830
2014-05-28 11:41:21
Sziasztok! Tegnap voltam a vérvételi eredményeimért amit endoklinológus írt ki és eddig volt a tsh-m 2,230 és most vagy a Közönséges galajnak köszönhetem e vagy másnak de lement 1,240 re és 1 hónapig ittam, de van még 5 csomaggal és néha iszogatom szinten tartásként :) Olyan kérdésem lenne hogy mensi 3.napján mentem vérvételre és nem szerepel a papíromon 3 pontos inzulin terhelés azt miért nem teszik bele? Cukor terhelésem volt 0 és 120 perces. Az endoklinológus nekem azt mondta mikor pipálta ki miket nézzenek gondolt 1-et és mindet kipipálta hogy legyen letudva minden 1 kalap alatt de vmi miatt mégis hiányzik a 3 pontos inzulin terhelés :( nem értem miért. Mensi 21. napján kellesz vissza mennem vérvételre olyankor mit néznek benne?
Bizony szokott lenni hüvelyváladék! Sokszor meg is ijedek tőle. Most eddig semmi fokozatosság nem volt, de tegnap este viszont tapasztaltam jócskán hüvelyváladékot. Meg is lepődtem, hiszen a doki elmondása alapján még nem számítottam rá. Könnyen betudtam az esetleges UH zselé visszamaradásának...
Hát, ha volt is tüszőrepedésem, nagyon kicsike lehetett. Sajnos. :(