Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
boróka85
2014-05-28 17:05:15

viccbee!

Bizony szokott lenni hüvelyváladék! Sokszor meg is ijedek tőle. Most eddig semmi fokozatosság nem volt, de tegnap este viszont tapasztaltam jócskán hüvelyváladékot. Meg is lepődtem, hiszen a doki elmondása alapján még nem számítottam rá. Könnyen betudtam az esetleges UH zselé visszamaradásának...
Hát, ha volt is tüszőrepedésem, nagyon kicsike lehetett. Sajnos. :(
Adrienn830
2014-05-28 16:06:40

Moha13, galajt ittam, meg szedtem szelén tablettát, E.vitamint, C-vitamint, alga tablettát, kár hogy ide nem lehet feltölteni a labor eredményeket és együtt kiveséznénk :D A múltkor átküldted nekem emailbe a könyvet na arra az emailedre átküldöm a véreredményeim amit enomókus írt ki :)
tyupók
2014-05-28 15:27:06

Sziasztok! Megint a veményeteket szeretném kérni. 2. clostiy hónapban vagyok. A pg53 pénteken a 12.napon mutatott pé-t,a görbém szerint is akkor volt.A 15.napon voltam uh-on,aznap reggel ismét páfrányos volt a pg,és a doki azt mondta vszinű most volt pé. Nem értem mi történt akkor pénteken, vagy ez leheg butaság,de pár nap eltéréssel 2x volt? Sajnos a dokit nem igazán érdekelte a dolog,csak gyorsan letudta a vizsgálatot. Ti mit gondoltok erről?
Dmonalizi
2014-05-28 15:12:07

Szia Moha13.
Azért vagyok elkeseredve mert minden hónapban ezt használom és eddig olyan pozitív volt , hogy olyat festeni se lehet. (Gabriel) Most meg még halvány csík se volt akkor amikor a legalacsonyabb. Utána meg nagyon halványak voltak.
Moha13
2014-05-28 15:05:35

Adrienn830
Ja, nekem is 0 és 120 perces inzulin volt. A 0-ás 2 volt, a 120-as meg 25. Neked milyenek lettek?
Moha13
2014-05-28 15:03:20

Dmonalizi
Úgy tűnik megvolt az ovud, de korábbi hozzászólásokból okulva(Plum és mások, akiknél történt közben tüszőnézés is) a görbében nem szabad megbízni!
Milyen érzékenységű az ovuteszt?
Moha13
2014-05-28 15:01:34

Adrienn830
Szuper ez a TSH-érték! :)
Az előző eredmény mikori? Csak galajt iszol? szelént nem szedsz? Állítólag az is nagyon fontos a pajzsmirigynek, én most szedek LactoMicroSel-t, ez egy magyar készítmény, és probiotikus formában tartalmazza a szelént, ami így sokszor (talán azt olvastam, hogy 80x)jobban felszívódik mint a bioszelénium. 100 mikrogramm szelént tartalmaz+6 mg E-vitamint.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csak galajt iszol-e, mert ha igen, ez azt jelenti, hogy tényleg használ, és én is reménykedhetek! :)
A 3 pontos inzulin tényleg jó lett volna, nekem csak 2 pontosat csináltak, mert ilyet kért az endomókus...aztán később olvastam, hogy 3 pontos kell. Basszus, ha nem olvasok utána, akkor nem is tudom, hog yilyen kéne...és úgy tűnik, azok sem tudják, akiknek a leginkább kéne ezt tudniuk. Nem értem, hogy miért 2 pontost kért.
Szerintem kérdezz rá, max. elmégy arra külön.

Dmonalizi
2014-05-28 14:57:39

Sziasztok.
Szerintetek mi van? Ahol nagyon alacsony a hőm ott nem mutatott az óvu teszt semmit. Még jó hogy előtte való este voltunk együtt. Azóta is negatív a teszt.Most meg elindult felfelé.Ebből mi lesz?!
viccbee
2014-05-28 14:53:34

Sziasztok,

Niki95,
Uj honap, uj esely! A Junius lesz a befuto! :) Remeljuk tobbunknek is!
Boroka85,
Szokot mas jele is lenni nalad, ami az ovulaciot jelezne? Gondolok huvelyvaladekra. Nekem az szokott meg sugni, bar nem regota figyelem a jeleket.

Az en gorbem meg nem olyan erdekes, de azert csatolom! :)
Adrienn830
2014-05-28 11:41:21

Sziasztok! Tegnap voltam a vérvételi eredményeimért amit endoklinológus írt ki és eddig volt a tsh-m 2,230 és most vagy a Közönséges galajnak köszönhetem e vagy másnak de lement 1,240 re és 1 hónapig ittam, de van még 5 csomaggal és néha iszogatom szinten tartásként :) Olyan kérdésem lenne hogy mensi 3.napján mentem vérvételre és nem szerepel a papíromon 3 pontos inzulin terhelés azt miért nem teszik bele? Cukor terhelésem volt 0 és 120 perces. Az endoklinológus nekem azt mondta mikor pipálta ki miket nézzenek gondolt 1-et és mindet kipipálta hogy legyen letudva minden 1 kalap alatt de vmi miatt mégis hiányzik a 3 pontos inzulin terhelés :( nem értem miért. Mensi 21. napján kellesz vissza mennem vérvételre olyankor mit néznek benne?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!