Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Koszi az infot es a linket is! Bar en kulfoldon elek igy vaterarol nem tudok rendelni, de pont ma kaptam meg az ebay-en rendelt terhessegi tesztet, ahol persze tudtam volna ovu tesztet is venni, ilyen 10db-os kiszerelesben. Mar bannom, hogy nem csaptam hozza a rendeleshez.
De a homet merem, szoval majd meglatom, hogy alakul!
Dzsudzsa
2014-05-29 20:47:03
Kedina!
Foggggalmam nincs :(
A görbém szerint nincs baj a progeszteronnal.
Nem is emlékszem, azt nézték-e valaha?
Csatolom a görbét.
kedina
2014-05-29 19:49:13
Dzsudzsa
Pozit teszteltél? És megjött? Uhh..:( Ejj. Szorítok! Kicsit nem kéne megtámogatni a progeszteronodat egy kis palástfűvel?
Plum
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön összehozni a 2. inszemet!!!
És megértelek. Ugyan ezek az érzések kavarognak bennem.
A cickafark palástfű kombóhoz annyi gondolatot hozzáfűznék, hogy érdemes a kettőt együtt inni és nem felbontva.
Kitartást mindenkinek!
plumeria14
2014-05-29 17:16:07
Fantasyc,
nekem Letrox 50-et írt fel a doki január végén. 6 hétig napi fél szemet kellett szednem, utána és azóta is 1 szemet. A 6 hét után elmentem magánlaborba és már akkor levitte az értékemet 2,77-ről 1,55-re. Szóval tényleg gyorsan hat. Azt mondta neked a doki, hogy reggel éhgyomorra kell bevenni és utána 30 percig nem ehetsz és nem ihatsz, főleg nem tejeset?
Jó lenne, ha az Anti-TPO-t korábban meg tudnád nézetni, mert ha ezzel gond van, mint nálam, akkor TILOS a jód (most már sajnos mindegyik terhesvitaminban van).
Dzsudzsa,
sajnálom, de bízzunk a nyárban, a napsütésben és a gólyákban.
Én ma 1 órát „basztam” el a nődokinál. Kiderült, hogy az enyém szabin van, de gondoltam egy tüszőmérést megcsinálhat más is. Ezekre mindig időpont nélkül megyek, mert 3 perc az egész, de végül 1 óra várakozás után feladtam. Szerencsére hétfőn már lesz az én orvosom, addig ha meg bármi történne, úgyse tudna tenni senki-semmit :( Így csak reménykedem, hogy hétfőn nem lesz megint késő...
niki95
2014-05-29 16:13:31
boróka85
Innen rendelj ovu tesztet sokkal olcsóbb nekem is innen van és ebben a hónapban már a hőmet is figyelem +ovu tesztem is van :)) Nekem is van PG53 de szerintem semmit nem ér..nekem ott porosodik a fiókban én mindíg láttam páfrányokat szerintem kamu.
Az hogy nincs annyi folyásod vagy nincs is az még nem jelenti azt hogy nincs peteérésed. Mindenki más :)
Én azt ajánlom neked hogy menj fel a vaterára és rendelj ott ovulációs meg terhes tesztet is + hőmérőzz. :) Ez a biztos :) Én most így fogom csinálni és akkor tuti jó időben leszünk együtt.
Én is a vaterán vettem. belinkelem neked az oldalt.
Én 20db ovu tesztet és 10db terhestesztet vettem postaköltséggel együtt 1900 ft-ért ami azért nem mindegy hogy pl: a boltokban 5db ovu teszt 2-3000 ft
Próbáld ki. :) Sok sikert!! :)
Dzsudzsa
2014-05-29 16:02:22
Fantasyc!
Én Eutiroxo 50-et szedek, abból napi egyet. Úgy tudom, ez testvére az általad említettnek. Nekem 3.3 volt a TSH, azt 5 hét alatt levitte 0,6-ra. Állítólag gyorsan hatnak ezek a szerek.
Nálam semmi mellékhatása nem volt. Bemelegítésnek 1 hétig felet kellett szednem. Érdekes, mert az Anti TPO-t, a T3 és T4-et nálam is 2-3 hónap elteltével nézték. Szerintem ennek valami oka van.
Ani0630!
Már most is kimutathatja a teszt a reggeli vizeletből, de a biztonság kedvéért és a csalódás elkerüléséért én várnék 2 napot (rutinos tesztelőként mondom :)
Én most kezdem a 18. ciklusomat. Azt elárulom nektek, hogy a nemvárt napján, hétfőn egyértelmű pozit tesztetem, ami másnapra tök nega lett, majd szerdán megjött.
Plumeria!
Az én munkahelyemen is iszonyú stresszes időszak van. A párom azt mondta, nagyon meg lett volna lepve, ha most jön a baba. Talán a következő hónap nyugisabb lesz.
A munka miatt én olyan állapotban vagyok, hogy én sem jönnék magamhoz most :(
niki95
2014-05-29 16:01:36
Ani0630
Holnap vagy holnap után tesztelj!
KLANITA
2014-05-29 15:52:25
sziasztok!
Ani0630: Én már lehet most csinálnék egy tesztet vagy pár napon belül! Hajra!
Én a 13. napon járok, ovu körül! 2 hét várakozás méregetés!
Adrienn830
2014-05-29 15:48:10
olvastam a neten van 3 pontos inzulin terhelés ami áll 0, 60, 120' perces vérvételből és van 4 pontos is az meg 30, 60, 90, 120' perces melyiket kéressem?
Koszi az infot es a linket is! Bar en kulfoldon elek igy vaterarol nem tudok rendelni, de pont ma kaptam meg az ebay-en rendelt terhessegi tesztet, ahol persze tudtam volna ovu tesztet is venni, ilyen 10db-os kiszerelesben. Mar bannom, hogy nem csaptam hozza a rendeleshez.
De a homet merem, szoval majd meglatom, hogy alakul!