Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Ma voltam endomókusnál. Kicsit bizonytalan vagyok, ezért inkább megosztom veletek a tapasztalataimat. Időpontom volt, már alig vártam, hogy menjek, azt hittem, hogy megvizsgál és mond valami újat. Már úgy mentem hozzá, hogy vittem a vérvétel eredményeit és minden kitünő, kivéve a TSH:7,44-8,29. Voltam pajzsmirigy uh-on, ahol 4 mm-es cysztikus göböt találtak. Azt vártam volna, hogy itt most majd legalább megnyomkodja, vagy megnézi olyan érfestéses jellegű technikával, mert az anyukámnak úgy vizsgálták. Szóval bementem és a leleteim alapján felírt egy gyógyszert: LETROX 100, abból minden napra felet.
Ezt is csak azért, mert mondtam, hogy már jó ideje próbálkozunk babával, de sajnos nem jön össze. Erre mondta, hogy akkor ezt gyógyszerrel kell kezelni. Kérdeztem a galaj teáról is, hogy mellé lehet-e inni, azt mondta, hogy inkább ne, mert annyira Ő nincs meggyőződve az együttes jó hatásáról. Kérdeztem, hogy mégis mennyi idő, míg ez helyreállítja a TSH értékemet, azt mondta, hogy pár hét alatt megjavul. Kaptam egy beutalót szeptemberre vérvételre, ahol megnézik az Anti TPO szintet, T3, T4-et. Azt mondta, csak akkor kell hamarabb visszamennem, ha összejön a baba. Kérdésem: Miért csak szeptemberben kell visszamennem, ha pár hét alatt helyreállhat a szint? Na mindegy a házidokival majd iratok beutalót és megpróbálom megnézetni 1 hónap múlva.
Szóval lányok csak azt akartam az egészből kihozni, hogy van-e valami tapasztalatok ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban, mert nem sok mindent találtam róla így első körben a használati útmutatón kívül.
Előre is köszönöm a válaszokat! :-)
viccbee
2014-05-29 15:03:55
Sziasztok,
Niki95, Szilvit:
En is most ezen a tea kuran vagyok (cickafarkfue majd palastfu). Remelem meghozza a hatasat. En is csak jot hallottam rola.
Az ovulacioval kapcsolatban, elgondolkodtam, hogy nem emlekszem, hogy minden honapban lett volna a tojasfeherje folyas. Tudom, hogy voltak honapok, amikor felfigyeltem ra (akkor meg nem tudtam, hogy ez azt jelzi), talan volt olyan honap, hogy nem igen volt.
Ez jelentheti, hogy nem volt peteeres?
Kicsit elgondolkodtam ezen.
A homerseglet meg fogja mutatni, hogy volt ovulacio vagy a teszt lenne a legbiztosabb?
boróka85
2014-05-29 14:17:02
niki95
A ciklusaim 29-30 naposan rendesen. Az ovum általában 16-17. nap környékén van. Most szerintem eltolódik. Be kell szereznem ovu tesztet, talán az segít. A Pg53-hoz sajnos nem nagyon értek, hiába nézem ...
Az Inofolic-ról van valakinek tapasztalata? Nekem a nődoki ajánlotta, most belevágok. Táplálék kiegészítőként van megjelölve, szerintem is inkább "háttértámogatás".
plumeria14
2014-05-29 10:51:12
Moha,
sajnálom, hogy mostanában nem tudok annyira aktív lenni itt a fórumon, de sok a zűr a munkahelyen…ez tudom, hogy nem jó, de mi a fenét csináljak? Este meg már nem mindig van kedvem írogatni és az igazat megvallva ebbe a baba témába se szeretnék belekattanni. Még a gyógyszertárba sem jutottam el, pedig nagyon jó lenne, mert elfogyott a szelénem. Úgy döntöttem, hogy ma elszaladok a nődokihoz egy kukkra…igaz, még csak a 7. napomat taposom, de nem szeretnék úgy járni, mint a múlt hónapban :(
Az igazat megvallva, én már semmin sem gondolkozom…szedem a megszokott kis bogyóimat, nem szeretném túlzásba vinni. Olvastam a hozzászólásokat a galaj teával kapcsolatban, de mivel én gyógyszert szedek, így nem tudom, hogy a kettővel együtt nem okoznék-e kárt. Ti szerencsések vagytok, mert még nem szorít az idő, így van időtök, lehetőségeket kísérletezni ezekkel, de én ezt már nem tudtam bevállalni.
Néha én is kiborulok…elvileg a jövő héten megyünk a Forgácsba konzultációra, hacsak az inszem közbe nem szól. Én amiatt vagyok teljesen elkeseredve, hogy a tb támogatott lombikra 12 hónapot kell várni. Persze, szeretném ha természetes úton jönne össze, de mégis csak megnyugtató lenne, ha kapnék egy korábbi időpontot lombikra…de ehhez nem túl sok reményt fűzök…és csak telnek-múlnak a hónapok.
niki95
2014-05-29 10:06:25
szilvita
Én azt javaslom hogy vegyél a gyógyszertárba cickafarkfű és palástfű teát (ne filtereset a másik jobb) és kezd el inni az 1olyan naptól amikor már nem vérzel a cickafarkot. Rá van írva hogy hogy kell elkészíteni. Továbbra is mérd a hődet és amikor úgy néz ki hogy ovud volt utána válts át a palástfűre, arra is rá van írva hogyan készítsd el. és addig idd amíg meg nem jön. mensi alatt ne idd. aztán újra ugyan így.
Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után nem volt peteérésem és nem is menstruáltam..nem akartam gyógyszert szedni azért kezdtem el a teát mert ez természetes. És 1.teás hónapban újra lett peteérésem. Nagyon sokaknak segített. Próbáld ki!! :))
niki95
2014-05-29 09:59:10
jniki82
Ha a teszt pozi volt akkor igen akkor volt az ovud vagy másnap :)
boróka85
Valószínűleg később lesz ovud. Hány naposak a ciklusaid?
niki95
2014-05-29 09:56:12
Viktória4
Hol veszed a méhpempőt? És mennyiért? Én is kipróbálnám..olvastam róla hogy nagyon jót tesz. :)
Moha13
2014-05-29 09:28:28
Plum
De jó, hogy megjelensz néha...mindig örülök, ha látlak. :)
Hogy vagy? Mi újság?
Emlékszem, hogy szerettél volna régebben egy PCT-tesztet, amiről aztán lemondtál, mert kiderült, hogy néha áleredményt hoz, ehhez képest meg drága is. Nem gondolkodtál még a ligetszépe olajon? Csak mert engem most nagyon érdekel a téma (ritkán van tojcsis nyálkám) és olvasgatok, leginkább külföldi oldalakon van sok cikk, amik nagyon ajánlják ellenséges nyák esetén (amikor nincs tojcsis, vagy nem elegendő, azt nem tudom, hogy ha pl. valaki antitesteket termel a spermiumokkal szemben, arra is jó-e)
Én totál depi vagyok kb. 1 hete, amit néha el tudok fedni, néha meg nem és úton útfélen rámjön a könnyzuhatag...:X
Asszem, eléggé kivagyok mostanában. Meg minden más is összejött. Gyakorlatilag semmi sem úgy alakul, ahogy én szeretném és elegem van...:(
A görbéinkkel Veled fej-fej mellett haladunk...olyan jó lenne, ha végre összejönne...és együtt tesztelnénk pozit...csak úgy véletlenül...mikor már totál reményvesztettek vagyunk...
Viktória4
2014-05-29 09:04:47
Szia Szilvita!Szerintem próbálj pár hónapig méhpempőt enni.Nekem sajnos volt 2 missed ab-m és a műtétek után július óta 1x volt peteérésem és össze vissza jött meg.Elkezdtem a pempőt és a 2.hónapban lett peteérésem és 28 napod lett a ciklusom.Most szedem 3. hónapban és most megint volt peteérésem.
szerintetek mikor erdemes tesztelni?