Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dzsudzsa
2014-05-30 16:03:06

Kedina!
Én is hiszek abban, hogy ha a lélek kiválaszt, jönni fog.
Csak hát nem akkor, amikor mi akarjuk! Ez az akarás egy nehéz dolog :)

Igen, nézetek progeszteront. Pont 3 hét múlva esedékes a T4 kontrollom. Összecsapom a kettőt. Így is annyi vérvételem volt már, hogy olyan a vénám mint a szita :)))
kedina
2014-05-30 15:02:32

Dzsudzsa
Hát nem tudom. a 21. napon kéne nézetni egy progeszteron szintet, az a tuti. De egy cickafark, palástfű kombó nem lehet rossz.

Dmonalizi
Bármi lehetséges! Én ezt megtanultam. Sok várandóssal találkozom és igazából sokan mondták már nekem, hogy nem arra a hónapra számítottak, amikor összejött.

Én már nem nézek semmit. Elegem van. Ha akar jön, ha nem akar, akkor nem. Volt szép görbém, volt csúnya, volt nyákom, volt amikor nem volt. Volt 24 napos ciklusom, volt 28 is. Szedem a vitaminokat és a cseppeket, mert azt érzem, hogy jót tettek velem. Ennél többet nem tudok már tenni.

Napokban beszélgettem egy 42 éves nővel. Az első babája 1,5 év próbálkozás után fogant meg, a következő baba rögtön. Most új párja van, aki 55 éves. Naptármódszerrel védekeztek. Most várandós, januárban szül. A bébike nagyon jönni akart. Csak reménykedek, hogy egy kis lélek minket is kiválaszt majd.

Kitartást lányok!
miracle27
2014-05-30 13:52:55

Sziasztok! Én már "régi" róka vagyok az oldalon, csak eddig vivien87 néven futottam. Most már ez a nick él.
Röviden a történetünk: 2,5 éve próbálkozunk a babával. A párommal minden oké, nekem sárgatest elégtelenségem és tüszőrepedés elmaradás szindrómám van. Volt már egyszer 3 hónap 1x1 closty, de nem értünk el vele semmit. Volt petevezeték átjárhatóságim, a bal oldal el van záródva a jobb oldal nyitott. Most van az első 2x1 closty hónapom, ami egy 25x28-as tüszőt eredményezett. Járok follucometriára, isszuk a Gyuri bácsi babaváró tearendszerét, szedem a fagyöngytinktúrát, szedem a folsavat, e-vitamint, magnéziumot, c-vitamint. Szóval mindent amit lehet. Tegnap volt az uh, ahol látta a doki a tüszőt. Érdekes módon fogamzásgátlót kaptam arra, hogy segítsük a megrepedést (állítólag régen erre is használták). 2 szemet kell bevennem, ma meg holnap este 1-et. Csatoltam a görbémet is. 28 és 29-én pozitiv volt az ovu teszt, ma már negatív. Számítok a véleményetekre! Szerintetek?
Dzsudzsa
2014-05-30 13:30:56

Dmonalizi!
Nekem az a tapasztalatom, hogy a 10. dpo után van egy ugrás. Az igazán bíztató :)
Dmonalizi
2014-05-30 12:28:24

Sziasztok.
És indul a várakozás.Ha egy görbe tri fázisos akkor azt hanyadik napnál látod majd? Gondolom csak 1-2 tized esés. Szerintetek ha mi a 12.estén és a 16.estén voltunk együtt akkor van esélyünk?:(
Adrienn830
2014-05-30 12:21:55

Sziasztok! Mi arra jutottunk tegnap, hogy ha meglesz a mensi 21. napi vérvétel is és a 3 pontos inzulin terhelés ez lesz jun 10-11 körül. És utána vissza megyek endoklinológushoz mit mond és közbe Debrecenbe bejelentkezek inszeminációra Dr. Farkas Ágneshoz, vele tegnap vettem fel a kapcsolatot facebookon és várni is fog. Beláttam, hogy nincs mire várnunk csapjunk bele csak a szuriktól félek de nagyon /hasba vagy derékba kellesz beadni/ hőgörbém eddig ilyen
niki95
2014-05-30 11:00:22

nikinokedli

Én egy nappal visszább tenném az ovud. De a lényeg hogy volt ovu. Drukk!! :D

Én ma így
niki95
2014-05-30 10:57:32

boróka85

Nincs mit! Aztán hajrá!! :D
KatkaManó
2014-05-30 10:24:30

Plumeria,

a konzultáción semmi vizsgálat nem fog történni.
Csak átnézik a papírokat és megbeszélitek a lehetőségeket. Felteheted a kérdéseidet.

Meg megmondják, hogy milyen vizsgálatok kellenek és mikor kéne megcsinálni.

Úgy hogy Inszemre fel !!! :)

Azért majd mesélj, hogy mi volt, gondolok rád :)
Szilvia1980
2014-05-30 09:21:02

Sziasztok Lányok!

Nagyon szomorú vagyok, hogy még mindig ittvagyunk mindannyian:(:(
plumeria14: sajnálom, hogy nem sikerült a múlt havi inszemid, de nagyon remelem, hogy a mostani sikert hoz nektek!!
Nagyon szorítok mindenkiért!!!

Nekem ez a 16. sikertelen hónapom :(:( Most egy kicsit szüneteltetem a dolgot, nem fogok mérni, " nem figyelem" az ovumat, elengedem a dolgot, mert hihetetlenül rápörögtem a dologra és már semmit más nem jár a fejemben, csak a babára tudok gondolni beképzelem a tüneteket és ez így nagyon nem jó!
Nektek nagyon sok sikert szeretnék kívánni és nagyon szorítok mindenkinek!

Sziasztok! Mielöbbi babásodást mindenkinek:):)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!