Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
miracle27
2014-05-31 14:42:43

Dmonalizi! Veled együtt izgulok, én is pont ezt érzem, hogy soha nem lesz 10-e :) Nagyon hosszú 10 nap lesz... Szorítok Neked nagyon! :)
Dmonalizi
2014-05-31 14:31:48

Soha nem lesz 9.-e. Akkor nem várom.:)
miracle27
2014-05-31 14:22:09

Plumeria14! Most láttam a hozzászólásod :) Sajnos volt már máskor is 37 fölött a hőm és a ciklus utolsó napjáig csak nőtt és nőtt a tüsző és végül elsorvadt :( De most valahogy mégis egy kicsit más a görbe, mint eddig. Most szépen fokozatosan indult felfele. Hátha ez jót jelent. Hétfőn megyek a dokihoz és remélem, hogy fog valami biztatót mondani. Ultrahanggal láthatja, ha elkezd termelődni a sárgatest vagy csak vérvétellel?
miracle27
2014-05-31 13:58:08

Én is olvastam Szesen írását és még mindig potyognak a könnyeim :( Akkora erőt adott, hogy elmondani nem lehet. Nagyon köszönöm Neki, hogy leírta az ő történetét. Hatalmas erő ez "Nekünk"!

Én ma így állok. Remélem, hogy szépen fenn marad a hőm és, hogy megrepedt a tüsző. Hétfőn ultrahang! Szorítsatok Nekem! :)
Fantasyc
2014-05-31 13:23:41

Sziasztok!

Nem bírtam Szesen írását (Terhesgörbék topikban)szó nélkül hagyni, így itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy gratuláljak neki és mindenki figyelmébe ajánljam!!! Annyi megpróbáltatáson ment keresztül és lám elérkezett az Ő ideje is! :-) A könnyeimmel küszködtem mikor olvastam! Senkinek nem szabad feladni, mert nem lehet tudni, hogy mi hozza meg az áttörést! Nagyon rögös útra tévedtünk, de egyszer mi is megtapasztalhatjuk azt az érzést, amit most Ő érez! :-) Szóval kitartás mindenkinek!!! :-)
plumeria14
2014-05-31 10:54:54

miracle27,
a görbéd alapján már tuti megrepedt a tüsződ, hiszen 37 fölé nem megy csak úgy magától a hő. Mikor voltál a dokinál? Hétfőn már tutira csak sárgatestet fog látni.
niki95
2014-05-31 10:19:18

Sziasztok! Tegnap vettem a páromnak olyan készítményt amiben minden féle vitamin benne van ami szükséges hogy gyorsak,többen legyenek,egészségesek legyenek stb...a spermiumok. :) Én meg elkezdtem inni ma a cickafark teám :)
Mindenkinek mielőbbi babásodást :)
Én ma így :)
miracle27
2014-05-30 20:41:51

Plumeria14! Nekem is furcsa a fogamzàsgátlós módszer, de úgy vagyok vele,hogy egy próbát megér. A tüszőrepesztő injekcio 11.000 ft lett volna és azt mondta a doki, hogy mivel ez nem egy erős hormonokkal stimulált hónap ezért ő még most nem javasolná. Hétfőn megyek vissza uh-ra és nézi, hogy megrepedt-e. Nagyon bìzom benne! A hőm biztató számomra is, csak sajnos volt màr szép görbém és nem lett belőle semmi... :(
Dmonalizi
2014-05-30 19:22:34

Plumeria14 köszi az infot. Reméljük a legjobbakat.:)
Jönni fognak a kicsi lelkek.:)
plumeria14
2014-05-30 17:29:16

nikinokedli,
a görbéd alapján, ha csak a hőt nézzük, akkor jó helyre tette be az ovut a rendszer. Az már más kérdés, hogy csak a hőre hagyatkozni nem lehet, lásd az én példámat, amikor tüszőmérésre jártam közben.

Dmonalizi,
a trifázisos görbénél nem esés, hanem inkább emelkedés van a beágyazódás után. Nekem volt ilyen korábban kétszer is, de mint tudjuk, mensi lett belőle. Az esetek bizonyos százalékában nem babás görbe is lehet trifázisos. Mivel nem tudjuk, hogy pontosan mikor volt ovud, így simán jó lehet az a két nap.

KatkaManó,
ez jó hír abból a szempontból, hogy akkor jövő hét szerdán megyünk a Forgácsba, hacsak az inszem nem szól közbe, de ha közbeszól, akkor 16-ára is van időpontom, biztos, ami biztos alapon. Mindenképpen beszámolok majd! A dokim jövő héten csak szerdáig van, remélem, hogy a tüszőm erre tekintettel lesz!

miracle27,
a görbéd alapján megrepedt a tüsződ, mivel a visszamaradt sárgatest termeli a progit, ami megemeli a hőt. Ezt uh-val is ellenőriztétek? Mondjuk a legbiztosabbat a progeszteron mérés tud mondani. Én még soha nem hallottam olyat, hogy a fogamzásgátlónak segíti a tüszőrepedést….

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!