Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
tyupók
2014-06-01 13:46:24

Sziasztok!

Szesen
gratulálok!jó volt olvasni a történeted,újra erőt kaptam!

Miracle,Katicabogár
Nagyon jól alakul a görbétek.

Nekem ma ilyen a görbém,de reggel láttam 1csepp vért,azóta már csak barna maszatolásom van és mintha az is egyre kevesebb lenne.Szerintetek ez lehet beàgyazódás vagy aggódjak? Mensi előtt szoktam barnázni,de az még korai lenne.
Adrienn830
2014-06-01 12:47:08

Én jelenleg így állok
niki95
2014-06-01 12:20:20

Katicabogár5
Ne aggódj minden rendben lesz. :) Lehet hogy azért barnázol mert sikerült a baba..olvastam több ilyen esetről is és a végén pozi teszt volt a vége. Tehát fő a nyugalom és ne stresszeld magat ;)
viccbee
2014-06-01 12:05:27

plumeria14,

Koszonom a linket. Nekem nem mertek meg TSH-t. A parommal most Aprilisban keztunk el probalkozni, szoval ez a harmadik honapunk, igy most tanulmanyozom jobban a dolgokat.

Elolvastam a cikket, amit belinkeltel. Szerencsere egyik tunet sincs meg, amit a pajzsmirigy alulmukodeshez kotheto. A hom egyszer volt 36.2, de remelem, hogy most felmegy majd ovulacio utan. De azert elgondolkodtatott mi miatt lehet nekem alacsonyabb mint Nektek.
Ez az elso honap, amit merek, szoval par nap mulva mar remelem tobbet fogok tudni a testemrol :)

plumeria14
2014-06-01 11:26:00

viccbee,
az alacsonyabb alaphő elvileg, de csak elvileg utalhat pajzsmirigy alulműködésre. Nálad néztek már TSH-t?

http://babyhowto.blog.hu/2013/05/08/tul_alacsony_es_tul_magas_alaphomerseklet
Andrea24
2014-06-01 11:17:09

Andrea24
Sziasztok. A páromal most ápr-ban kezdtünk el a baba projekt megvalósításához :(de sajnos elsőre nem sikerült pedig késett 11napot és már reménykedtem de szerintem csak hormonális zavar volt.pont
Szerintetek pont a késés ideje alatt kellett volna együtt lennünk? 2hét együttlét kimaradt-nagyon görcsöltem és fájt a derekam és feladtam.azt mondtam "szivem biztos,h megjön"
szerintetek lehet görcsölés hátfájás az óvulációt jelző napokon?
Most ismét probálkozunk A testemet jobban megfigyelve a méhnyaknyák nekem késöbb jelentkezik ,ezért nekem a ciklusom végén van az óvulációm így nem nagyon figyelelem a táblázatot csak feljegyzem az eseményeket:)
Lányok! Bevallom ismét izgulok,mert nem tudom azt mondani "Szivem nem görcsölök" még 10 nap van a mens-ig és azt mondtam amíg megnem jön 2naponta aktívan együtt leszünk... :D Probaszerencse (Az én édes kisbabám érdekében)
Katicabogár5
2014-06-01 11:05:41

Sziasztok Lányok!

Már több mint egy éve próbálkozunk mi is. Sajnos egy babánk elment. Csütörtökön voltam dokinál és azt mondta minden rendben van csak később van minden peteérés mensi .... írt fel duphastont mert elkezdtem barnázni és még nem kell meg jönnie mert ott a sárgatest hormon és ha össze jött a pici akkor ne legyen gond. Az első babánál is kellett szednem kicsit alacsony a progeszteron. De az a bajom hogy azóta se múlott el a barnázás nem vészes de engem zavar meg görcsölök is néha.
De a hőm szépen
viccbee
2014-06-01 10:59:26

Koszi Miracle27! Akkor megnyugodtam. A novekedes meg par nap mulva kiderul!
miracle27
2014-06-01 10:39:07

Moha13! Ők egy gyógynövényboltból szerezték be, rendelni is kellett, mert nem volt készleten. Nem tudom mekkora különbség van a hatóanyagban a kettő között... vagy van-e egyáltalán. De szerintem tuti használni fog! :)
Moha13
2014-06-01 10:35:42

miracle
Hát, ez igazán bíztató, köszi! Minden megerősítés jót tesz...mert hiszek benne. :)
Egyébként mi a MACA Vibe kapszulát szedjük, mármint a férjem, amit a DM-ben találtam.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!