Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-06-01 19:02:43

Szesen,
megkérdezhetem a dokid nevét...én is gondolkoztam váltáson, mert nem érzem azt, hogy odafigyelne rám...és nekem már nincsenek felesleges hónapjaim, éveim...
Szesen
2014-06-01 18:29:32

Köszönöm ismét a gratulációkat:)

plumeria14!
2013. áprilisába volt az első TSH mérésem. 3,56, ami nem a legjobb a babához.
Akkor én is teljesen étrendet váltottam.
Semmi cukor, semmi finom liszt. Semmi tejtermék csak feta sajt, és néha egy kis karaván (tudom, hogy nem jó, de imádom:$)
Kávéról is lemondtam, mert az csökkenti a termékenységet. (erre azt mondják , hogy csak a napi 3, de én nem akartam semmi olyat ami kicsit is hátráltat)
Én is elevitet szedtem, a jód miatt, de aztán váltottak velem a gravidára mert ugyan nekem nem jó a jód, de a kicsinek meg kell. És ami neki kell, azt szedem:)
Bár azt hozzáteszem, hogy most úgy sikerült a baba, hogy ettem mindent, csak kenyérből a teljes kiőrlésüt. És a csoki volt tiltó listán, más semmi.
Igen a progi szintem volt rossz, 0,019 volt a ciklus 20. napján, ami borzasztóan kevés.
Érdekes módon az első elvesztett baba után, már magamtól helyreálltak a dolgok.
50 egység L-tiroxint szedésével, a TSH-m lecsökkent 0,73-ra. (ekkor fogant a kicsi)
És a babás hónapban 16,47 ng/ml volt a peteéréskori pogiszintem...ami eddig borzasztóan alacsony volt.
1 hónapos terhesen a TSH felugrott 2,4-re a 0,79-ről.
Most 3 hónaposan 75 egység mellett 2,3 maradt.
Viszont, hogy ne legyen minden túl jó vérszegény lettem, így most vaspótláson vagyok.

Az a hihetetlen, hogy éveken át, sok sok doki nem vette észre pedig iszonyú mennyiségű pénzeket fizettem ki a magánrendeléseken:( + a temérdek antibiotikumra, amivel csak egyre messzebb kerültem a babától....de nem számít már:)
Szerencsére megismertem a mostani orvosaimat, akik segítettek, hogy ma ott tartsak ahol.

tyupók
2014-06-01 18:23:38

Miracle
Köszi,megnyugtattál.Még pár nap és kiderül,hú nagyon hosszú lesz!

Dmonalizi
Nagyon szép a görbéd!
Dmonalizi
2014-06-01 17:50:39

Sziasztok.:)
miracle27
2014-06-01 17:17:55

Nekem is closty-s hónapom van. Akkor meg pláne érthető és magyarázható a barnázás. Ne félj, nincs baj! :)
tyupók
2014-06-01 17:09:43

Igen most végre a görbém jól néz ki. Igazság szerint lehet hogy 2x is volt pé-m,clostyt szedek és pénteken is meg hétfőn is lehetett (nyák,pg53 és uh). De ez a barnázás megijesztett.
miracle27
2014-06-01 15:17:43

Vagyis ha jobban bele gondolok lehet beágyazódás. Jobban szemügyre véve a görbédet ma van a 9. napod (DPO), szóval lehet beágyazódási folyamat vége is akár a barnázás. Főleg ha nem feltétlen a rendszer által adott napon volt a PÉ. És a hőd is szépen felment... :)
miracle27
2014-06-01 15:14:59

Hú, ne haragudj! Véletlen elírtam a nevedet... :(
miracle27
2014-06-01 15:14:20

tyopók: beágyazódáshoz szerintem már késői, de nem feltétlen jelent rosszat. Progeszteron szinted rendbe van? Akkor fordul elő barnázás főleg mensi előtt, de terhesség elején is. Menj el dokihoz ha tudsz. Ír fel progit ha kell... hátha babó van... mert a hőd ígéretes! Szorítok :)
tyupók
2014-06-01 13:48:38

Hoppsz dz a múlt havi. Na itt a jó.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!