Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Szesen
2014-06-02 08:30:39

Jó reggelt!

plumeria14!

A dokim személyes adatait nem adnám így ki egy fórumos oldalon, de emailba szívesen megadom.
Írj rám:)
zsuzsa82@gmail.com

szilvita!
Nem vagy esélytelen!
Hiszen nekem is rossz az anti-tpo és most esem teherbe 2x-ra.
Igaz az első babámat sajnos elveszítettem :( 12 hetesen, de ennek nem volt közé a pajzsmirigyemhez.
Most pedig 5 hónappal az első babám után spontán fogant kicsimmel vagyok 13 hetes.:)
Ani0630
2014-06-02 08:15:22

Sziasztok
En szombaton igy keltem 36,8cal.Vasarnap reggelre meg is jott.Reggelre piros verszinu volt utanna mar inkabb barnas.ma valoszinuleg mar el fog mulni.ugyh.kb.ket napos lesz. Szombat ota viszont hanyingerem van.nagyon.hanyni meg nem hanytam,de reggel 4oratol nem aludtam es nagyon rosszul erzem magam. Mérni azota nem mértem mert megfogadtam ha megjon nem mérek tobbet.
es itt a gorbem,szombatig.
plumeria14
2014-06-02 07:24:27

szilvita,
ne mondj ilyet, hogy esélytelen vagy! A pajzsmirigy hormonokat viszont célszerű egyben látni, mert akkor tudják pontosan felállítani a diagnózist és akkor tudják beállítani az egyénre szabott kezelést. Nyugalom, de azért menj el egy másik dokihoz!

Én ma megyek nődokihoz, kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet a domináns tüszőmmel...Most azért kell izgulni, hogy ebben a 3 napban megrepedjen, mert utána a dokim szabin van.
nikinokedli
2014-06-02 06:42:37

Sziasztok!
Itt a görbém.
Nem értem ezt a hőleesést, pláne, hogy már tegnap reggel is alacsonyabb volt. A mensimnek ki kellene tolódnia kb 4 napot a megcsúszott ovu miatt. Eredetileg 17. napra tette be a színes csíkot, akkor szokott általában a legalacsonyabb lenni a hőm. Most ugye csúszott valami miatt, de nem túl bíztató ez az esés :(
szilvita
2014-06-01 22:59:41

Ennyit mondott...nem ezer volt az érték, hanem megasabb mint ezer, így volt meghatározva a labor által. Esélytelen vagyok egy gyerekre:-(
Elolvastam mi ez, akkor t3 és t4? A tsh-m 1,25 körül van másfél éve. Amúgy mit tud csinálni egy másik doki, ez gyógyíthatatlan, nem?
plumeria14
2014-06-01 22:24:42

szilvita,
csak ennyit mondott rá a doki, hogy szedj szelént? Ez nagyon magas érték, szerintem menj el egy másik endokrinológushoz. Sajnos ez az antitestek jelenlétére utal, amivel együtt kell élni, ha csökken is egy kicsit ez az érték, visszafordítani sajnos nem lehet a folyamatot, mivel ez egy autoimmun folyamat. Ez azt jelenti, hogy az antitestek idegen testként kezelik a pajzsmirigyet, ezért ellene fordultak és "felfalják" azt. A "betegség" neve Hashimoto.
A magas anti TPO autoimmun pajzsmirigy-gyulladást jelöl. Nézni kellene TSH, T3 és T4 értéket is.
maximail
2014-06-01 22:24:42

Köszönöm szépen a kedves szavakat mindenkinek!

Én is drukkolok Nektek! :-)
szilvita
2014-06-01 22:16:34

A pm gyulladást az Anti- TPO értékből veszitek? Ha nekem 1000 feletti ez az érték, az mit jelent? A tsh- m rendben, évek óta szedek rá gyógyszert, de ezt sosem nézték. Az endodoki csak annyit mondott, hogy szedjek szelént, ezt szedem két hete, meg iszoma galajteát. Ez az érték lejjebb fog menni?? Mérges vagyok,mert majd két éve járok a dokihoz, mért nem jutott eszébe ezt már megcsináltatni?
plumeria14
2014-06-01 20:37:55

"Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
Egy napon a gyermek így szólt Istenhez:
-Azt beszélik, holnap leküldesz a Földre, de hogy fogok ott
élni, hiszen olyan kicsi és védtelen vagyok?
Isten azt válaszolta:
- A sok angyal közül kiválasztottam egyet neked. Várni fog
téged, vigyázni fog rád.
- De – mondta a gyermek- itt a Mennyországban nem csinálok
mást csak énekelek és mosolygok.
Isten így szólt:
- Az angyalod minden nap énekelni fog neked, és érezni
fogod az angyalod szeretetét, és boldog leszel.
-És –mondta a gyermek- hogyan fogom megérteni az embereket,
ha nem értem a nyelvüket?
-Az könnyű lesz. Az angyalod meg fogja tanítani neked a
legszebb, legédesebb szavakat amiket valaha is hallani
fogsz. Az angyalod türelemmel és gondossággal meg fog tanítani beszélni.
A gyermek felnézett az Úrra és így szólt:
-Mit fogok tenni, ha veled akarok beszélni?
Isten rámosolygott a gyermekre és így szólt:
-Az angyalod össze fogja tenni a kezeidet és megtanít imádkozni.
A gyermek erre azt mondta:
-Úgy hallottam a földön rossz emberek vannak. Ki fog engem megvédeni?
Az Úr megölelte a gyermeket:
-Az angyalod óvni fog téged, akkor is ha ez élete kockáztatásával jár.
A gyermek szomorúan nézett:
-De mindig szomorú leszek, mert nem láthatlak téged.
-Az angyalod mindig beszélni fog neked rólam, és meg fogja mutatni, hogy hogyan juthatsz vissza hozzám, habár én mindig melletted leszek!
Ekkor nagy békesség volt a Mennyben, de már hallani lehetett a földi hangokat.
A gyermek sietve megkérdezte:
-Istenem, ha most mennem kell, kérlek áruld el nekem az angyalom nevét!
Az Úr erre így válaszolt:
-Az angyalod neve nem fontos… Egyszerűen csak így fogod hívni: ANYA!..."
kedina
2014-06-01 20:32:36

maximail
Örülök a jó eredményeiteknek! :) Remélem babó is követi minél hamarabb!

Plum
Drukk!! :)

Szesen
Úgy örülök nektek!:)

És mindenki másnak is szorítok!
Én hőmérő nélkül is tudom hol járok. ez a 13. napom. Tegnap tök hideg voltam reggel. Napközben tojcsis nyák, szurkált a hasam a szemérem csont felett, nyílt a méhszáj, plusz szurkált a jobb és baloldalam. Ma délelőtt záródott a méhszáj, azt is éreztem...És éreztem hogy melegebb a mellkasom. Szóval nem kell ide hőmérő, stresszelem magam én anélkül is. :D
Tegnap este voltunk együtt, úgy tűnik jókor. Nagyon reménykedek, hogy most sikerült! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!