Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maximail!
Szuper összefoglaló! Köszi :)
Érdekes amit megosztottál. Nem olyan fekete-fehér minden. Nagyon egybe kell látni a pácienst a jó diagnózishoz.
Plumeria!
Nekem szintén alacsonyabb az éhgyomrinál a 60 és a 120 perces cukrom. (5,1-4,7-3,2)
Az inzulin (7,1-60-13,3) Nálam a cukorértékekre húzta a nőgyógyász és a dietetikus is a szemöldökét. Én IR szerint diétázok (kikiáltottak annak) és nagyon jól vagyok tőle!!!
Szépen alakul a tüsződ! Hajrá! Sikerülnie kell :))
viccbee
2014-06-02 21:33:47
LondonViki94,
En is szeretnek gratulalni neked!
Legyen mindenkinek ilyen sikeres a Junius! :)
En jelenleg igy allok, bar az ovulacio meg varat magara, mert tegnap is meg ma is vegeztem ovu tesztet es negativ lett. Azaz tegnap nagyon halmany csik volt, ma mar a kicsivel erosebb volt. Ebbol gondolom, hogy meg nem volt. Szerintetek is ez lehet a dologban?
plumeria14
2014-06-02 21:13:42
maximail
köszi az összefoglalót. Érdekes, mert nálam a 2 órás cukor az éhgyomri alá megy, de azt mondta rá az endomókus, hogy rendben van és a nődokim is ezt erősítette meg. Most akkor mi van?
Én ma voltam dokinál és 20x13 mm-es volt a domináns tüszőm, a méhnyálkahártyám 7,7 mm volt a 11. ciklusnapon. Holnap délelőtt is megyek. ja és ma du-án az LH tesztem nagyon erős pozitív volt. Remélem holnap vagy szerdán inszem…
miracle27
2014-06-02 18:24:06
kedina,
aranyos vagy, megpróbálom és nagyon köszönöm :) Igen, clostys hónap, 2*1-gyel. Volt már tavaly is, de akkor csak 1*1, de azzal nem értünk el semmit. Remélem péntekig megreped.
kedina
2014-06-02 18:11:11
Ani0630
Én nem tudom menstruáció e ez. Mindig ilyen?
LondonViki94
Itt a jó idő! Remélem követünk téged! Gratulálok!!! :)
Babaillatos januárt!
miracle27
láblengetés, hasizom. Illetve aviva torna. Drukkolok!
Clostis hónap?
Plum
Mizu?
LondonViki94
2014-06-02 16:49:30
köszönöm a gratulációkat!
Drukkolok mindenkinek :)
miracle27
2014-06-02 16:40:24
Hát remélem, hogy megvárják a "tüszőcskéim" most már a szerdát. De látod, hogy a görbém alapján meg azt gondolnám, hogy ott és akkor, amikor a hő is mutatja meg az LH tesztek is pozitívak voltak, akkor volt az idő. És ott minden nap voltunk együtt. És a hőm is szépen fenn maradt. Nem is értem. Na meglátjuk, hogy pénteken mennyivel leszünk okosabbak. Neked Szesen meg nagyon boldog babavárást kívánok :) Ha léteznek emberek a Földön, akik megérdemlik ezt az áldott állapotot, akkor Te közéjük tartozol! És remélem, hogy sokan követünk még! :)
Szesen
2014-06-02 15:10:12
A petesejt az ovuláció után 24 óráig termékenyíthető meg.
Bár sok helyen olvasni, hogy valójában csak 18 óra.
Igazából a mai és a tegnapi együttlét lenne jó vagy ha nem reped meg akkor ugye jó ha hazaér.
A hőmérsékleteden fogod látni.
Nekem most úgy sikerült a kicsi, hogy az ovuláció előtti 3 nap végig együtt voltunk. Az ovu napján (hő alapján) pont nem tudtunk. Meg még másnap.
De valószínűsítem a terhességi korom meghatározásából, hogy az ovu előtti valamelyik napon sikeredhetett.
Dmonalizi
2014-06-02 14:49:12
Sziasztok. Szépen egyenesen.:)
miracle27
2014-06-02 13:54:53
Szesen,
de leghamarabb csak szerdán tudunk együtt lenni. Az nem késő? Ha mondjuk ma vagy holnap megreped... Annyira fáj a hasam :( Teljesen olyan érzésem van, mint amikor meg akar jönni, csak erősebben.
Szuper összefoglaló! Köszi :)
Érdekes amit megosztottál. Nem olyan fekete-fehér minden. Nagyon egybe kell látni a pácienst a jó diagnózishoz.
Plumeria!
Nekem szintén alacsonyabb az éhgyomrinál a 60 és a 120 perces cukrom. (5,1-4,7-3,2)
Az inzulin (7,1-60-13,3) Nálam a cukorértékekre húzta a nőgyógyász és a dietetikus is a szemöldökét. Én IR szerint diétázok (kikiáltottak annak) és nagyon jól vagyok tőle!!!
Szépen alakul a tüsződ! Hajrá! Sikerülnie kell :))