Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon szívesen. Csak bemásoltam, mert látom, hogy többeknek van ilyen problémája, és ahogy látom, nem mindenki van megelégedve az orvosával. A meddőségi endokrinológia egy külön speciális terület. Amit bemásoltam, az gondolom egy "mezei" összefoglaló, az orvosnak ennél még sokkal mélyebbre kell látnia elvileg...
Én jövő héten megyek egy 5 pontos terheléses vérvételre, meg lehet, hogy egy-két dolgot még megnézetek, hogy mikor 24-én megyek a Mensmentisbe, már minden meg legyen, nehogy emiatt kelljen megint várni...
kedina
2014-06-03 07:46:07
tyupók
sok mindenkinek van beágyazódási vérzése,ha csak barna, akkor még lehet ebből baba. Ne éld bele magad, csak sz@rd le! De mindig történhetnek dolgok úgy, hogy nem várjuk!:)
GKata
Miért gondolod h nem sikerül? Nincsen semmi gond ezzel egyenlőre!Ha nagyobbat zuhan lefelé, akkor lehet.
Én ma mértem egyet, hogy tuti túl vagyok e a tüszőrepedésen. De holnap már nem fogom. Kiidegel a méricskélés, akkor csak azzal foglalkozom, meg hasonlítgatom a görbéimet a terhesgörbékhez. Hajrá csajok!
Ez mind a görbém. Egyébként jó helyen halványan a tüszőrepedés.
plumeria14
2014-06-03 07:40:28
tyupók,
tutira megjött, nem csak pecsételgetsz? Érdekes ilyen magas hő mellett, bár, ha belegondolok, akkor nekem is volt egyszer ilyen. Ha ott volt a peteérésed, ahol a grafikon jelzi, akkor nem rövid a luteálisod, a 10-11 nap még jó – bár lehet, hogy érdemes lenne egy-két nappal meghosszabbítani. Próbálkoztál már a palástfű teával a ciklus 2. felében?
szilvita,
én néha érzem a repedést és általában azt is, hogy melyik oldalon érik (feszítget), de most mellé nyúltam. Mondtam a dokinak, hogy a jobb oldalon érzem, de a domináns tüszőt a bal oldalon látta tegnap. Érdekes, mert péntek délután éreztem egy erős nyilallást a jobb oldalon…ez most rejtély marad.
GKata,
üdv közöttünk és nem elkeseredni, mert mi sajnos már régi motorosok vagyunk itt néhányan :(
GKata
2014-06-03 07:14:38
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, ha nem gond :)! Eddig csak olvastalak titeket a háttérben és drukkoltam mindenkinek. Nekem ez már a negyedik hónapom itt és sajnos megint úgy néz ki, hogy nem sikerült. :( :(
KLANITA
2014-06-03 07:02:34
Bocs: tyúpók
KLANITA
2014-06-03 06:58:33
Jó reggelt!
Én ma így, bár örültem volna ha emelkedik és még az ovum szine is halvány. Mi lesz ebböl?
Sajnálom tyúkanyó!
tyupók
2014-06-03 05:13:01
Sziasztok! Hát hiába volt ilyen szép a görbém úgy néz ki ma reggelre megjött. Csak nem értem miért ilyen hamar a pé után. Most sìni tudnék!!
tyupók
2014-06-03 05:12:57
Sziasztok! Hát hiába volt ilyen szép a görbém úgy néz ki ma reggelre megjött. Csak nem értem miért ilyen hamar a pé után. Most sìni tudnék!!
szilvita
2014-06-02 23:03:37
Miracle én nem értem hogy van ez, hogy nem reped meg,és felmegy a hő?
Valaki tapasztalt, ha megreped a tüsző, azt érezni? Mármint fájt a hasam 3 nap, ma reggel a legjobban, aztán tíz óra körül elmúlt, aztán csak puffadtnak éreztem. De nálam ugyea pco miatt ha meg is érik,nem reped meg...:-(
szilvita
2014-06-02 22:58:45
Sziasztok!
Gratulálok a kismamáinknak!!!:-)
Plumeria drukkolokaz inszemhez! Nekem is alacsonyabb a 60 perces cukrom, pedig az inzulinom tökéletes volt, szerintemnekem 30 percnél lkehet egy nagy löket inzulinválasz.
Dzsudzsa
A 3,2 cukor nem valami magas...nem szoktál rosszul lenni?
Fú két ekkora tüszőtől nem csoda hogy fáj a hasad:-( nekem is fájt péntek óta...reménykedek, hogy talán pé...hátha...csak így halkan. Minden jel arra mutat, egyedül az ovuteszt negatív,de valahogy nem hiszek neki, a pg 53 eddig megbizhatóbbnak tűnik nekem.
Nagyon szívesen. Csak bemásoltam, mert látom, hogy többeknek van ilyen problémája, és ahogy látom, nem mindenki van megelégedve az orvosával. A meddőségi endokrinológia egy külön speciális terület. Amit bemásoltam, az gondolom egy "mezei" összefoglaló, az orvosnak ennél még sokkal mélyebbre kell látnia elvileg...
Én jövő héten megyek egy 5 pontos terheléses vérvételre, meg lehet, hogy egy-két dolgot még megnézetek, hogy mikor 24-én megyek a Mensmentisbe, már minden meg legyen, nehogy emiatt kelljen megint várni...