Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-06-03 14:54:03

Moha
Én ettem a ligetszépét. A peteérés előtti váladék nem volt olyan ragadós mint szokott, inkább krémesebb, a nyákomon nem változtatott, bár eddig sem volt vele gond. Viszont kinyitotta a méhszájamat! Amit alig csíptem el eddig. Most 2 napig éreztem, hogy nyitva és jobban felpuhult. Annyira meglepődtem, hogy szombaton alig találtam meg. Pedig nem kezdő motoros vagyok a témában!
Moha13
2014-06-03 12:42:00

jniki
Én nem tudok ilyet, de biztosan lehet találni, ha google beírod. Én is max. így tudnék találni, de gondolom, ezt Te is meg tudod tenni. Miért érdekel ennyire a tesztoszteron?

Szesen
Milyen víztisztítód van? Mert mi is gondolkodtunk rajta, elkezdtük nézegetni a neten, de annyi féle van, hogy egyszerűen elvesztünk az információkban és nem vettünk semmilyent...
Egyébként én is a parodontax fluoridmentesét használom, meg anyukámat is mindig figyelmeztetem, hogy jól nézze meg, milyet vesz, mert van fluoridos parodontax is.

Ha már itt tartunk...ki milyen sót használ? Mert én januárban a 2, 956-os TSH eredmény után lecseréltem a hülye horváth rozisat (amiben kálium-jodid volt és évek óta azt használtuk) sima koszos sóra (LIDL-ben találtam 39 Ft-ért) és márciusban már csak 2, 49 volt a TSH-m, ami nem tudom, köszönhető-e ennek, de én hiszem, hogy igen.
jniki82
2014-06-03 12:22:48

Tud nekem valaki olyan oldalt mondani ahol olyan ételek vannak amiben sok a tesztoszteron.Vagy melyek azok az ételek amivel csökkenteni lehet?
Köszi!!!
Szesen
2014-06-03 12:08:22

Sziasztok:)

Én tavaly beszereztem egy víztisztító készüléket, otthon csakis tisztított vizet iszom.
Látványos a különbség.
Kitöltök egy sima csapvizet, fehér mint a tej. Megnyitom a víztisztítós csapot és abból engedem a vizet, teljesen tiszta átlátszó, mint amilyennek a víznek lennie kell.
Munkahelyen iszom ásványvizet, de csak olyat amibe nincs flour. pl szentkirályi.

Fogkrémet meg csakis a paradontaxot használom amiben nincs semmi fluorid. Ez azért is lényeges mert csak ettől nem vérzik az ínyem ami a hormonkezelések és a terhesség hatására eléggé vérzékeny.

A TSH-m most tökéletes.
Persze szedem szépen a gyógyszert amit előírtak, mert nélküle gondolom, hogy nem lenne ilyen jó.
Moha13
2014-06-03 10:33:34

"...a fluor szörnyű hatását már 1942-ben közölte Soós József professzor, Kórélettan című könyvében és a Magyar Néptáplálkozás Tanban. Ezek sorrendben:

fog fluorózis (foltos fogak)
csontosodási-, és ásvány anyagcserezavar
szénhidrát-anyagcserezavar
relatív jódhiány
relatív C vitaminhiány
termékenység csökkenés (!!!!!!!!!!!!!!)
öregedési jelenségek

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/p/no-fluoride-fluorid-mergezo-hatasai.html

Szerintem nagyon elgondolkodtató, hogy most minden reklámból az folyik, hogy milyen jó a fluoridos fogkrém, hogy az kell, nélkülözhetetlen az egészséges fogakhoz, fluoridozzák a vizünket, ásványvizünket, stb. ÉS emellett az elmúlt évtizedekben rohamosan nő a meddő párok száma...szerintem Dr. Balázs Csaba is említi az egyik cikkében, hogy ma a párok
20-50%-ánál már az első gyermek fogantatása is problémás.
PErsze nem mondja, hogy a fluorid a hibás, meg én sem mondom, mert nyilván nagyon sok tényző játszik közre, de szerintem ha valami károsat el tudunk kerülni, akkor tegyük meg...és kevesebb marad, amit nem tudunk. Talán már ez is segítség lehet és növeli az esélyeket.

http://idokjelei.hu/2012/06/a-fogkrembe-kevert-fluoridot-a-ii-vilaghaboruban-meg-a-rabok-sterilizalasara-es-megszeliditesere-hasznaltak/
Moha13
2014-06-03 10:22:11

Plum, és mindenki, akinek pajzsmirigygondja van...
Milyen fogkrémet használtok és milyen ásványvizet isztok?
Ugye nincs ezekben fluorid?
Ezt találtam:

"Kerülje a tartósítószerek és adalékanyagok fogyasztását, és vizsgáltassa meg a háztartása ivóvizét is. Amennyiben fluort tartalmaz, mindenképp váltson fluor-mentes vízre, hiszen a fluor a pajzsmirigy sejtekhez tapadva megakadályozza a hormonok termelését, lassítja a pajzsmirigy működését."

http://drtihanyi.com/cikk/pajzsmirigy-betegek-dietaja-6-fogyasztando-es-4-elkerulendo-etel

Fentiek alapján pajzsmirigygondok esetén (meg amúgy is) érdemes fluoridmentes fogkrémre váltani.
Mi mondjuk már évek óta fluoridmentes fogkrémet használunk, mert nagyon sok cikket olvastam arról, milyen káros (ellentétben a reklámokban nyomatott szöveggel, hogy beépül a fogakba és az milyen jó...a fogakba nem épül be...viszont az idegrendszerünket és egyéb szerveinket károsítja. Régen idegméregként használták.)
Sok ásványvízben is benne van, én csak úgy veszek vizet, ha elolvastam, miket tartalmaz. Ha van benne jód vagy fluorid, akkor nem veszem meg. Most a COOP-os Aquarius ásványvíz a nyerő, mert nincs benne ezekből és még olcsó is.

jniki82
2014-06-03 09:49:59

Katicabogár5,

nekem most nincs hajrá, mert ugye már ovu után vagyok!A jövőhéten szövettan eredmény és utána kellene a Gnrh kezelés és lombik!
Nem tudom mit szólna a dokim, ha azt mondom, hogy szeretnék pár hónapot várni a kezeléssel,nem tudom mikor csinálok helyesen!!!
Katicabogár5
2014-06-03 09:30:29

niki

akkor hajrá.... én most már jobban vagyok... nincs görcs meg a folyásom is elmúlóban van :D
Moha13
2014-06-03 09:19:35

Sziasztok!

Mostanában ritkán írok, de mindennap olvasok...csak nincs erőm már írni, mert ahhoz megint mindig bele kell bonyolódnom, és már nem bírom....

LondonViki
Gratulálok! :)
Írj majd lécci a reményhozónkba is! :)

Plum
Szépen haladgatunk fej-fej mellett...nagyon szorítok, hogy most összejöjjön az inszem, amire vártok! :)

tyupók
Ugyanaz a kérdésem, biztos, hogy ez már mensi? Csak mert nem esett a hőd...

maximail
Köszi az összefoglalót, elgondolkodtató volt, mert nekem az éhgyomri inzulinom 2 volt, ami elvileg nagyon jó, viszont a 120 perces 25. Azt írják mindenütt, hogy nem lehet az éhgyomri 5x-ösénél több. Most akkor gond van? Még nem voltam vissza a dokihoz...lehet, hogy be kéne jelentkezni. Bár, szerintem rávágja, hogy jól van az, mint ahogy a 2,956-os TSH-mra is...:S
Egyébként sem értem, miért csak 2 pontos terhelést írt ki...:/

Eszem most ezt a ligetszépét is, de valahogy nem jön a tojcsis nyálka...lehet, hogy csak nálam nem hatásos? :(
jniki82
2014-06-03 09:12:31

Hali Csajok!

Szerintetek mi lehet a bajom?Olyan kb.7-8. dpo-n lehetek és elkezdtem barnázgatni tegnap délután.Még nem kell megjönnie, bár lehet a műtét bekavart, mert akkor is már a 22. napon megjött.Én ezt enm értem.Annyira bíztam, ha kiszedik ezt a rohadt endót akkor sikerűl, de látom nekem semmi nem akar összejönni!Hogy lehet ezt sokáig bírni?????

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!