Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
GKata
A méhpempőről sok jót írnak, remélem, hatásos lesz!
tyupók
Igen, endokrinológus kérhet csak ilyeneket. A nőgyógyász nekem is csak TSH-t kért a többi hormon mellé, de rábeszéltem, hogy küldjön endokrinológushoz, ő kért TSH, T3, T4 és AntiTPO-t.
Köszi az e-mail címet, az enyém most1986@gmail.com.
De szerintem itt is nyugodtan kiírhatod a víztisztító nevét.
kedina
Örülök, hogy Nálad jó a ligetszépe...:)
Én még csak várom, hogy megjelenjen végre valami normális nyák...itt lenne az ideje, a hőm is leesett mára, szerintem holnap reggel lesz ovum.
Ez a PiMag víztisztító nagyon tetszett nekem is, amikor állandóan Antalvalit olvasgattam, de szerintem iszonyat drága, főleg, hogy ha úgy cserélgetem a szűrőt, ahogy ők ajánlják. Szóval erről már lemondtam.
Ja, és valahogy nem hiszem el, hogy ez az egyetlen víztisztító, ami jó lehet. Emlékszem, A.V. válaszolgatott kérdésekre, hogy ez vagy az a víztisztító jó-e és mindegyik le volt szólva, vagy mert nem szűr mindent, vagy ha mindet szűrt, akkor azt írta, hogy ő ivott már ilyenből vizet és rossz íze volt...bezzeg a PiMag!
Nekem ez kissé gyanús. Egyszerűen nem hiszem el, hogy minden tökéletes, amit ők árulnak és minden szar, amit nem.
GKata
2014-06-04 06:58:39
nem jó lett csatolva
GKata
2014-06-04 06:57:13
Szép jó reggelt mindenkinek!
Remélem június és a nyár nagyobb sikerrel fog jármi, mint az elmúlt idő, sajnos amint sejtettem, ma reggelre meg is jött:(. Na majd a mostani hónap :)!! Kipróbáljuk a méhpempőt (eredeti méhésztől) én is és a párom is ;):D. Van aki használta már? Tapasztalatok?
tyupók
2014-06-04 06:57:05
Sziasztok,ma reggel így állok :-(
kedina
2014-06-03 22:17:59
Minden szutyok mellett ez elvileg a hormonok 95 százalékát is kitisztítják.
http://bionom.hu/biobolt/keszulekek/viztisztitok/pimag-viztisztito.html
http://bionom.hu/biobolt/keszulekek/viztisztitok/pimag-waterfall-gravitacios-viztisztito.html
http://bionom.hu/biobolt/keszulekek/viztisztitok/vizszuro-alka-mine.html
Még mi sem vettünk. Igazából a férjem nem hiszi el, hogy a hormonokat bármi is meg tudná szűrni. Még harcolunk! Egymással...:D :)
Plum
szorítok, bár gondolom holnap megreped a ha nem nőtt.:)
ancsika10
Kitartást! De tényleg fontos lenne egy alapos kivizsgálás. Nem is értem. 4 év alatt senki nem mondta? Mi 14 hónapja próbálkozunk, de már több vizsgálatom volt mint neked.
Kitartás!
maximail
2014-06-03 22:14:47
Ancsika!
A PRI az a Pannon Reprodukciós Intézet Tapolcán?
tyupók
2014-06-03 22:10:43
Moha
Eddig csak tsh-t néztek. A háziorvos most akart kérni t3 t4 szintet,de a labor elutasította,mert a tsh rendben van. Ki kèrheti ezeketa vizsgálatokat? Endokrinológus?
tyupók
2014-06-03 22:02:43
Moha
ha megírod az e-mail címed elküldöm a tájékoztatót a mi víztisztítónkról. Az enyém judit.szabo74@gmail.com
Moha13
2014-06-03 21:54:24
Plum
A víztisztítók egyébként sokfélék, van ami aktív szénnel tisztít, és van az ozmózisos. Utóbbira gondolhattál, mert ez tényleg halott vizet készít, gyakorlatilag desztillált vizet. Én nem ilyet szeretnék, mert ez nekem sem szimpatikus.
Moha13
2014-06-03 21:52:19
ancsika10
Emlékszem Rád. Sajnálom, hogy még mindig nem sikerült, de nagyon szorítok a lombikhoz!
A sikertelen inszemek miatt viszont előtte szerintem mindnképp menj el endokrinológushoz, nézess TSH-t, T3, T4, és AntiTPO szintet!!! Lehet, hogy van valami pajzsmirigygond, ez is simán bezavarhatott az inszemeknél.
Egy inzulinterheléses vizsgálat sem ártana.
Azért mondom ezeket, mert ha a pajzsmirigy pl. alulműködik, az bezavarhat majd a lombiknál is, ezért előtte mindenképp helyre kéne rakni, ami elvileg pár hét, hónap alatt megvan egy gyógyszerrel (és szelénnel), és nagyobb az esély a sikeres lombikra! Szorítok! :)
tyupók
Ez elvileg jó TSH érték, de mindig azt írják, hogy nem elég csak a TSH-t nézni, kell hozzá a T3 és T4 szint is. AntiTPO-t néztek?
Plumeria
Nem a baktériumokkal van a gond a csapvízben, hanem azzal, amivel kiirtják őket, pl. a klórral. Ezen kívül ott a sok gyógyszermaradvány, hormonok, rovarirtók, arzén, mindenféle rozsda, szennyeződések a csövekből...stb, stb. Na és ott a fluor is.
A méhpempőről sok jót írnak, remélem, hatásos lesz!
tyupók
Igen, endokrinológus kérhet csak ilyeneket. A nőgyógyász nekem is csak TSH-t kért a többi hormon mellé, de rábeszéltem, hogy küldjön endokrinológushoz, ő kért TSH, T3, T4 és AntiTPO-t.
Köszi az e-mail címet, az enyém most1986@gmail.com.
De szerintem itt is nyugodtan kiírhatod a víztisztító nevét.
kedina
Örülök, hogy Nálad jó a ligetszépe...:)
Én még csak várom, hogy megjelenjen végre valami normális nyák...itt lenne az ideje, a hőm is leesett mára, szerintem holnap reggel lesz ovum.
Ez a PiMag víztisztító nagyon tetszett nekem is, amikor állandóan Antalvalit olvasgattam, de szerintem iszonyat drága, főleg, hogy ha úgy cserélgetem a szűrőt, ahogy ők ajánlják. Szóval erről már lemondtam.
Ja, és valahogy nem hiszem el, hogy ez az egyetlen víztisztító, ami jó lehet. Emlékszem, A.V. válaszolgatott kérdésekre, hogy ez vagy az a víztisztító jó-e és mindegyik le volt szólva, vagy mert nem szűr mindent, vagy ha mindet szűrt, akkor azt írta, hogy ő ivott már ilyenből vizet és rossz íze volt...bezzeg a PiMag!
Nekem ez kissé gyanús. Egyszerűen nem hiszem el, hogy minden tökéletes, amit ők árulnak és minden szar, amit nem.