Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ancsika10
2014-06-03 21:06:12

Sziasztok lányok!

Én már sajnos nagyon régen regisztráltam erre az oldalra.2011 októbere óta próbálkozunk a babával.Ez a 13.ciklus amit mérek, közben volt 4 hónap amikor nem volt erőm és abba hagytam a mérést.Túl vagyunk 4 sikertelen inszemináción amiből 2 Clostis volt.Elvileg nincsen semmi olyan problémánk ami akadálya lenne hogy sikerüljön,bár én úgy gondolom hogy kevés vizsgálatot csinált a dokink,mert a 3.és a 21.napi vérvételen a spermavizsgálaton és a hsgn kívül más vizsgálat nem történt.Most vagyok 29 éves:) 14 éve egy méhen kívüli terhesség miatt elvesztettem az egyik petevezetőm.Júni 19 re kaptunk időpontot az első konzultációra a PRIbe.És neki indulunk a lombiknak.Alig várom mert ismét egy új remény csillant meg az alagút végén:)
Annyira jó látni és olvasni milyen sokaknak sikerül talán egyszer én is meg tudom ajándékozni a szerelmem egy kisbabával.
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok:)
tyupók
2014-06-03 20:18:44

Sziasztok csajok!
Plumeria
Vasárnap óta pecsételgetek,ma reggel 1-2csepp vér is volt,azóta semmi csak időnként pocifájás-görcsölés,derékfájás.
A palástfű teát lehet a clostival együtt inni?

GKata
Üdv itt :-)

Kedina
Köszi

Moha

Igazad van,ha valami károsat el tudunk kerülni akkor kerüljük el. 3 éve vettünk víztisztítót mi nagyon szeretjük csak a bacikat,vírusokat és a mozgó részecskéket szedi ki a vízből az ásványi anyagokat viszont bennehagyja,nem használok vegyszereket a háztartásban és igyekszünk egészségesen táplálkozni.

Most hozta a párom a laboreredményem. Jó a 1,68 mIU/l tsh ?

plumeria14
2014-06-03 19:13:15

KatkaManó,
holnap du 5-re megyünk a Forgácsba első konzultációra. Meg tudnád mondani nekem, hogy ezen mi zajlik azon kívül, hogy átnézi a doki az eddigi leleteket?
Köszönöm!
plumeria14
2014-06-03 19:02:11

Moha,
ma ismét voltam ultrahangon, de tegnap óta nem sokat nőtt…abban maradtunk a dokival, hogy ha csak délelőtt nem tapasztalok „eseményeket”, akkor holnap a Forgácsban nézessem meg magam (elvileg a kontroll árában ez is benne van, felhívtam őket telefonon és ezt meg is erősítették) és ha úgy gondolom, akkor hazafelé beszaladhatunk hozzá, mert este fél 8-ig rendel. Kíváncsian várom a holnapi Forgácsos találkozót, hogy az eddig leleteink alapján a doki milyen egyéb kivizsgálásokat fog javasolni.
Mi már egy jó ideje Paradontax fogkrémet használunk, de mivel én szedek pm gyógyszert, ezért – szerintem – ebben az esetben mindegy, hogy a flour mit akadályoz meg, mert az én pm-em önmagától – az antitestek miatt – sajnos önmagától nem működik megfelelően. Vigyázat, mert a flour nem egyenlő a fluoriddal (erről a múltkor olvastam).
Nekem egyébként ez a pm dolog nagyon érdekes, mivel nincs se alul-, se túlműködésem, csak ezek a fránya antitestek kavarnak be. Ergo, én még akkor sem tartom magam pm betegnek, hogy pm gyulladásom van, szerencsére nincs betegségtudatom.
A cikkben nem hívják fel az emberek figyelmét, hogy azoknak, akiknek pm gyulladásuk van, azoknak tilos a jód, így az alga is! Az édesítőre nekem azt mondta a doki, hogy azt használjam a cukor, méz, xilit helyett.
A káros dolgok elkerülésével kapcsolatban ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni rajtuk…sorra dőlnek meg korábban igaznak, egészségesnek hitt dolgok…

jniki82,
nektek mennyi volt a várakozási idő a lombikra? Hol fogják csinálni?

Szesen,
én valahol azt olvastam, hogy a víztisztító sajnos mindent kiöl a vízből, nem csak a káros anyagokat…egy időben én is elgondolkoztam rajta, de aztán letettem róla. Én a csapvizet csak teakészítéshez használom, így – gondolom – kifőzöm belőle a bacikat…
niki95
2014-06-03 18:37:24

Sziasztok csajok. :) Nekem egyre jobban esik le a hőm. Remélem ez a ciklus most rövidebb lesz. Úgyhogy várom az ovut :)
Ma így
Moha13
2014-06-03 18:28:42

Dmonalizi
Nem. Az, hogy görbe vagy egyenes, szerintem semmi gondra nem utalhat, legalábbis még sosem olvastam semmi ilyenről, nálam is volt már ilyen többször is.
Az a legfontosabb, hogy meglegyen a kétfázisosság, azaz az ovu előtti és utáni szint elkülönüljön egymástól, és ez Nálad szépen látszik. :)
Dmonalizi
2014-06-03 17:58:18

Szia Moha13
Az,hogy ilyen egyenes napokig ez nem utal valami rendellenességre. Pajzsmirigy gond vagy bármi???
Moha13
2014-06-03 16:20:37

Szesen
Köszi, ránézek erre a víztisztítóra. :)

Dmonalizi
Nem szólom el...:)
Dmonalizi
2014-06-03 16:00:30

Sziasztok.
Én még mindig egyenesen. 9.-ére nem várom.
Az a baj ,hogy olyan fáradt vagyok a sok melótól, hogy nem érzem meg fog jönni vagy nem.:(
Szesen
2014-06-03 15:32:06

Pont ezért húztuk mi is mindig mert elvesztünk a sok információban.
Végül azt mondtam lesz ami lesz rendelek egyet és kész.
Csapra szerelhetőt választottam. Márkája :Aquasana

Én eddig elégedett vagyok vele.

Sóból meg a tengeri sót választom , jódozatlan változatot.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!