Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
jniki82
Értem. A hormoneredményeiden mennyi a tesztoszteron? Mert elég ezt megnézni és kiderül, jól látta-e a természetgyógyász.
Nálam határértéken aluli a tesztoszteron, amire a nőgyógyász azt mondta, hogy ez nem gond, inkább jó is.
Nálad mennyi lett az érték?
Moha13
2014-06-04 08:42:48
Szesen
Nézegettem, olvasgattam, de nekem nem jött le, hogy akkor ez aktív szenes? Mert akkor ok. Neked a csapra szerelhető van? Az most egyébként akciós is, majdnem féláron van. LEhet, hogy beszervezem...már cska az uramat kell meggyőzni. :)
Már csak azt nem értem, hogy ha ennyi mindent kiszűr, hogyhogy benne hagyja a magnéziumot meg egyéb hasznos dologokat? ezeknek más a molekulamérete mint a "rossz" dolgoknak? Vagy nem értem, hogyan választja szét, mert nem lehet attól más a mérete a dolgoknak, hogy jók vagy rosszak.
Mióta használod egyébként? Cseréltetek már szűrőt benne?
Videón is megnéztem és nagyon pici sugárban jön a tisztított víz...ez nem zavaró, mondjuk amikor egy fazekat akarsz megtölteni mert főznél? Vagy tud ennél több is jönni, mint a videón? Zuhanyszűrőtök is van?
Na, mára kikérdezgettem magamat...:D
jniki82
2014-06-04 08:42:33
Sziasztok!
Moha,
azért érdekel, mert elmentem egy természetgyógyászoz és ő mondta, hogy túl sok bennem a férfias vonás, nem hormon vonás!Azt tanácsolta próbáljam a női oldalamat erősíteni, minden területen.Mint pl vegyem körül magam narancssárga színnel és egyek kevesebb olyan ételt amiben sok a tesztoszteron.Keresgéltem, de nem nagyon találok.
Lehet bugyutának néztek, de már mindent megtennék csak összejöjjön a baba.
niki95
2014-06-04 08:39:22
Sziaztok! Ma így
:)
Szesen
2014-06-04 08:36:33
Sziasztok!
Igen sokan riogatják ezzel az embereket, hogy mindent kiöl a vízből a víztisztító. De nem az aktív szenes, én azt vettem.
Persze ezt a döntést mindenkinek magának kell meghozni.
Én úgy voltam vele, hogy nem akarok több klórt és hasmenést.
Nagyon sokat ment a hasam, mióta nem iszom semennyimre csapvizet ez megszűnt.
Az ásványvizet meg azért kellett nekem csökkentenem, mert én a bubisat egyáltalán nem tudom meginni.
Ritkán egy egy vasárnapi ebéd után esik csak jól.
Viszont nyáron a nagy melegbe meg a mentes víz nem egyszer volt fura szagú...:(
Sajnos sokszor látni, hogy a víz fél és egész napokat napozik a tűző napon mire ki és bepakolják a kamionokból....felposhadnak.
És a mai világban már tényleg annyi szemetet kell enni, inni, mert a pénzen kívül semmi se szent.
A kereskedelem nagy ívben letojja az egészségünket...
Így a magam módján próbálom védeni az enyémet.
Lehet, hogy nem jó döntést hozom, de nekem eddig ez a víztisztító bevált. :) És persze nem is mondom, hogy szerezzétek be:) Mindenki azt tegye amit a legjobbnak érez saját magának!
Édesanyám sajnos súlyos rákos beteg, neki Pi vízes rendszert vettünk, neki is sokkal jobb...
Bár lehet az is sokat számít, hogy az ember hisz benne! :)
Moha13
2014-06-04 08:34:05
plumeria
Nem lehet, hogy ma reggel repedt meg? Az emelkedés miatt gondolom...de ugye, ha ma reggel repedt meg, akkor ma még meg tudják csinálni?
Ha meg nem repedt meg, megint csak itt egy bizonyíték (már a sokadik) hogy a görbe néha csalóka.
Egyébként pont tegnap gondolkodtam, hogy lehet, hogy azért húzzuk itt ilyen sokáig, mert tervezzük a babát és görbét figyelünk? Arra gondolok, hogy mivel figyeljük, az emelkedés után sokszor már abbahagyjuk az együttléteket, merthogy már úgyis mindegy, és közben lehet, hogy ott csücsül még a tüszőben a petesejtecske...
Ne hagyjuk magunkat becsapni, tessék még a görbén látszódó ovu után is legalább 1 hétig másnaponta együttlenni! :D
maximail
2014-06-04 08:30:17
Plumeria, Ancsika!
Nálam a PRI-ben a vizsgálat szinte semmire nem terjedt ki... Volt viszonylag friss 3. és 21. napi vérképem, és sima TSH-m, ez mellé ott csak egy AMH-t néztek, plusz a férjemnek a sima spermatogrammot.
Vittem 5 pontos terheléses vérképet, de az orvos nem nézte meg.
De Ancsika kedvét nem akarom elvenni, ez csak kibukott belőlem, bocsi.
Ancsika! Olyat is ismerek, akinek ott sikerült az első inszemmel a baba. Neked is ilyet kívánok! :-)
plumeria14
2014-06-04 08:09:31
tyupók,
ez a TSH érték szerintem már jó lehet babához…igazából azért érdemes alacsonyabbnak lennie teherbeesés előtt, mert a várandóssággal emelkedni fog az érték. Igen, endokrinológus kérheti a további vizsgálatokat.
ancsika10,
kitartás és lombikra fel! TSH-t/IR-t soha nem néztek nálad? Mostanában mindenhonnan ez a kettő folyik a csapból, mert egyre több nőnél derül ki, hogy ez áll a sikertelenség hátterében. Szerintem a PRI-ben a vizsgálat erre is ki fog terjedni.
kedina,
kíváncsi vagyok, hogy megrepedt-e már (délután/este kiderül)…én még nem éreztem semmit…a hőm egy kicsit emelkedett, de tudjuk, hogy tegnap még növőben volt a tüszőm, így ez a grafikon nem valós! Azt nem értem, hogy miért nem veszi figyelembe az ovu teszt eredményét és miért arra a napra teszi be az ovut, amikor elvileg utána 24-48 órával reped meg, de olvastam már 36-ról is…szóval nem tudom.
Moha13
2014-06-04 07:44:23
tyupók
Most nézem, hogy még mindig nagyon fent van a hőd. Biztos, hogy ez mensi volt(van)???