Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2014-06-04 12:48:45

Sziasztok!

Én ma így állok, végre elkezdett emelkedni. Remélem nem késő még. Nem tudom miért nem erősödik ki a színe.

Vélemények?

Köszi Anita
Adrienn830
2014-06-04 12:17:57

Reggel első pisiből megcsinátam az ovu utolsó tesztem és 2 csíkos lett. Hőm 36.7 Ez a ciklus. hu-n vezetem is kicsit másképpen mutatja a hőt. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9abdf4cb2885ddf9c318cd7831bff038_140520_140604_1401840000_.png
KatkaManó
2014-06-04 11:59:15

Plumeria, ma mész a Forgácsba ?
Majd gyere beszámolni, hogy mi volt :)

Meg ma mész a saját dokidhoz is ?
És ha repedezik a tűsző akkor ma meg is csinálják az inszemet ?

Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön :)

A Forgácsba téged sem vizsgálnak meg ma azt ugye tudod ?!
miracle27
2014-06-04 10:27:45

Sziasztok! A hőn még mindig fent van. Amit az utobbi 2 napban csináltam lh tesztet semmi nem volt rajta még csak halvány 2. csìk sem. Most amit csináltam halványan megint ott a második csìk. Létezik, hogy újra elkezdett az LH dolgozni? Szerintetek megrepedhetnek még?
jniki82
2014-06-04 10:15:05

Moha,

hát igen, ezek elég fura dolgok.Ha egyszer ugyanaz az egészségügy működik mindenhol és ugyanazok az iskolák képzik az orvosainkat akkor elég érdekesek ezek az eltérések!
Moha13
2014-06-04 09:45:38

jniki
Ez esetben elég furcsa, hogy ennyire eltérnek a határértékek. Elgondolkodtató. Tehát ha pl. 2 lenne, ott, ahol Te laksz, már csóválnák a fejüket, itt meg teljesen jónak számítana? Most akkor hogy van ez? Miért nem egységesítik? Nem értem...:X
jniki82
2014-06-04 09:40:39

Moha,

igen nmol
Moha13
2014-06-04 09:24:43

plumeria
Én nem tudom, hogy ki lehet-e mutatni a progeszteront, vagy ha nem miért nem, lehet, hogy ez nem választódik ki a vizeletbe, csak a vérben látszódik? (think)
Szurkolok, hogy meglegyen ma az inszem...olyan szép napsütéses idő van, biztosan csupa jó dolog történik majd ma és most sikerrel jártok! Csak pozitívan! :):):)

Én meg az előbb voltam mosdóban és ilyen nagyon-nagyon halvány barnás volt a nyákom...szerintetek lehet, hogy reggel megrepedt a tüszőm, és ennek a nyoma? Ha ez így van, akkor még a ma este jó lehet, ugye? Csak mert tegnap nem jött össze...:X
plumeria14
2014-06-04 09:18:41

Moha13,
igen, ha esetleg ma reggel megrepedt volna, akkor ma még meg tudják csinálni. Szerintem nem várom meg az uh-val a Forgácsot, inkább odamegyek 1-re a nődokihoz, mert akkortól rendel és akkor legalább tudom hányadán is állunk.
Igazad van, mert az itt vezetett grafikon sok esetben nagyon félrevezető…
Egyébként nagy kár, hogy senki nem találta még ki azt a vizelettesztet, amely a progeszteron szintet kimutatná…ha az LH szintet és a hcg-t is ki lehet mutatni vizeletből, akkor a progeszteront miért nem lehet?

jniki82
egyáltalán nem vagy egyedül azzal, hogy mindnet megtennénk már a baba érdekében csak jöjjön…de lehet, hogy pont ezt nevezik (nem akarom kiírni azt a szót, amit annyira utálok) …. akarásnak. Nem szabad mindent alárendelni, még akkor sem, ha ez a legnagyobb vágyunk, amiért tényleg szinte mindent feladnánk, bevállalnánk.
Moha13
2014-06-04 09:17:10

jniki
Aha. Ez nmol/l? MErt az én laborpapíromon a felső határ 2,6.
Nálam 0,4 nmol/l, és a referenciatartomány pedig 0,5-2,6.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!