Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plum
Nagyon örülök, hogy sikerült! :) Jó döntés volt korábban menni a dokihoz! Remélem nem lesz szükség a forgácsra! :)
Dmonalizi
És mindig ilyen szépek voltak a görbéid, vagy csak most ilyen ez? Nem emlékszem rá, nézd el nekem! :) Kíváncsi vagyok.
Mioma: nekem is volt göböm, de gyakorlatilag az életmódváltással el is tűnt, és remélem nem is jön vissza. :)
plumeria14
2014-06-04 15:36:20
Moha13, jniki82,
a tesztoszteron kérdésköre elég érdekes, mert nekem eddig kétszer nézték 1 év eltéréssel ugyanabban a laborban és most néztem meg, hogy a határérték változott. 2012 decemberében 0,4-2,6 nmol/l volt, míg 2014 januárjában 0,278-1,73 nmol/L. Ezt most nem értem én sem.
Most értem haza az inszemről…csak megrepedt a kis drága…hamarosan indulnunk kell a Forgácsba…jó sűrű nap ez a mai :) Este megírom, hogy mi volt a konzultáción.
Dmonalizi
2014-06-04 15:29:51
Én csak ebben a hónapban ettem a méhpempőt,mert eddig féltem,hogy a miomám viszanől.
kedina
2014-06-04 15:27:00
Dmonalizi
Köszi! Így csinálom holnap!
Mit nem adnék egy ilyen szép görbéért mint a tiéd! Bár én most nem mérek.:) Jó jel, hogy megnyugodott. Remélem segít nekem is ez a sok sz@r amit szedek! :D
Dmonalizi
2014-06-04 15:17:51
Sziasztok.
Még 5 nap. :)
Aki méhpempőt akar enni, annak egy tipp.
Tedd a nyelved alá. Én például egy műanyag gömbölyű végű ital keverővel csináltam. És mozdulatlanul várd amíg szétolvad. Kb 4-5 perc és nyeld le. Így nem olyan rossz az íze.
Szesen
2014-06-04 15:04:51
Én azt olvastam a gyártó oldalán, hogy ő csak aktív szenes víztisztítót árul. És igen a csapra szerelhetőt választottam.
De amúgy se nagyon veszítesz, mert úgy emlékszem van garancia és ha nem tetszik visszaküldheted.
Nagyon szeretnék zuhanyfejet :D
Karácsonyra azt kértem a férjemtől:)))
Amúgy őt magát is meggyőzte, elég szkeptikusan állt a dolgokhoz.
Hogy hogyan szűri ki meg mit hagy benne, annyira nagyon én se értem, de gondolom csak van ennek valami logikája...
A tesóm vegyész őt kérdeztem meg, azt mondta ha aktív szenest veszek az jó. Hát én ennyivel lezártam:))
Na meg látom, hogy nem klóros a víz...nekem már ez megéri, mert egyszerűen gusztustalan volt a vizünk és a szaga.
Valóban nem nagy sugárban jön a víz, de azért nem is olyan vészes:)Ha csak egy pohárral akarok inni, az hamar megvan.
Ha meg többet engedek, mert főzök van egy üvegkancsóm 1,5 liter azt a csap alá teszem megnyitom, addig összevágom a hagymát, vagy a zöldséget pucolom stb. és általában már kifelé csurog mire eszmélek:))))Így azt használom főzés közben.
A tésztát mondjuk nem ebbe a vízbe főzöm, meg amit kiöntök...
Csak a leveseket, salátákat, pörkötöket, vagy tészták gyúrásához, meg amit végül elfogyasztunk arra használom ezt a vizet, az iváson kívül természetesen:)
kedina
2014-06-04 14:58:25
miracle27
Nézd én úgy gondolom, ha megreped, akkor azt érezni fogod. Tuti fájni fog. Nem ijesztgetés, de inkább erre készülj.
PCO-nál nem szokott megrepedni egyébként. Ezzel minden ok? IR?
Hát drukkolok nagyon!
A méhpempő..szegény folyékony lett mikorra hazaértem. DE ezt sokáig szopogatni...Jujjj...A cél szentesíti az eszközt. :D
miracle27
2014-06-04 13:41:51
kedina,
de igen, visszarendelt a doki, pénteken megyek uh-ra. Ugye látta a két nagy 30-on felüli tüszőt, de mivel fent volt (van) a hőm, azt mondta, hogy ha megreped, akkor le kell esnie. De nekem továbbra is fent van. Próbáltam utána olvasgatni, hogy ha megreped, akkor minden esetben leesik e hő, de nem találok semmi értelmeset. Gondolod, hogy a closty miatt fennmaradhat a hőm annak ellenére, hogy megreped? Ma ér haza a párom, ma tudunk rásegíteni egy kicsit, pénteken meg uh. Kíváncsi leszek.
A méhpempőt meg majd megszokod :) Tudom mennyire borzalmas én is szedtem 3 hónapig. Én befogtam az orrom és úgy szopogattam el. Úgy nem éreztem az ízét. Az a legjobb ha sokáig tartod a szádban és hagyod elolvadni. Legalábbis nekem azt mondták.
kedina
2014-06-04 13:29:22
Adrienn830
100%ra csak az UH tudna biztosat mondani. A cikk-cakkra azt szokták mondani, hogy próbálkozik a szervezet, de nem sikerül az ovu,csak később. Ha 2 csíkos az LH szerintem lehet reménykedni, hogy most lesz.
miracle27
szerintem bezavar a closti a hődbe. Én alapból azt gondolom, hogy aki hormonokat szed, stimulálják, annál ez bizonytalan.
Nem rendelt vissza doki?
jniki82
Ugyan azok a sulik, de nem ugyan azok az emberek. Egy adott témához sem mindenki áll ugyan úgy. Megtanulnak, meghallgatnak dolgokat, ha muszáj, de közel sem biztos, hogy alkalmazzák...Sajnos.
Moha13
Egyetértek veled, de nekem sokat segítettek a termékek és az életfilozófiájuk, ha nem is mindent náluk veszek meg. Nekem sem telik minden jóra sajnos. De nagyon kényes téma ez a víztisztító. Olyan megfoghatatlan dolgokról beszélget az ember lánya...
Csajok, vettem ma méhpempőt. 10g 2300 ft. Egyrészt arany áron adják. Másrészt nekem a csaj azt mondta, hogy 1 havi adag. a Dobozban pedig napi 1 grammot ajánlanak a babatervezés előtt. Ti mennyit szedtek belőle? Én most szopogattam el kb 0,25 grammot, de valami hányinger az íze.... :-0 :S Ti hogy eszitek?
miracle27
2014-06-04 13:25:53
Klanita,
nekem 2-3 bevitt folyamatos magas hőmérsékletnél szokta beszínezni. Szorítok, eddig nagyon jó! :)
Adrienn830,
remélem fenn marad a hőd és sikeres hónap lesz :)
niki95,
szorítok! :)
Moha13, Plumeria14,
nektek is szorítok! :)
Sőt szorítok mindenkinek! :) Kicsit lemaradtam tőletek, nem győztem visszaolvasni :) Hajrá csajok!
Nagyon örülök, hogy sikerült! :) Jó döntés volt korábban menni a dokihoz! Remélem nem lesz szükség a forgácsra! :)
Dmonalizi
És mindig ilyen szépek voltak a görbéid, vagy csak most ilyen ez? Nem emlékszem rá, nézd el nekem! :) Kíváncsi vagyok.
Mioma: nekem is volt göböm, de gyakorlatilag az életmódváltással el is tűnt, és remélem nem is jön vissza. :)