Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-06-05 07:45:25

Érdekes ez a grafikon és a fertilityfriend-es is, mert a bevitt adatok alapján mindkettő hétfőre teszi az ovu, de tudjuk, hogy kedden délelőtt még volt, szerda du-ánra pedig már szétdurrant. Az LH tesztem is hétfő du-án volt nagyon erős és szerda reggelre emelkedett egy kicsit a hőm, így kedden este vagy szerda reggel lehetett ovu...Termékeny nyákom hétfőn és kedden volt. Szerdán szinte nem is figyeltem magam, csak biztos ami biztos alapon szaladtam el a nődokihoz, aki mondta, hogy azonnal keressem elő a párom, mert itt bizony inszem lesz :) Nagyon örültem, hogy ő csinálhatta, mert ma szabin van...
Moha13
2014-06-05 06:48:06

tyupók
Sajnálom...de nem adjuk föl, tudod!

szilvita
Nálad néztek már pajzsmirigyhormonokat? Feltűnően alacsony a hőd...persze lehet, hogy Nálad ez így normális, csak azért kérdezem, mert ha még nem néztek, talán érdemes lenne, a biztonság kedvéért.

Plum
Nagyon örülök, hogy összejött tegnap az inszem!!! :):):)
Én mondtam, hogy szép nap a tegnapi, szorítok! :)

Én meg örülök, mert úgy tűnik, mégsem volt tegnap ovum, mert ma nem emelkedtem, azért is örülök, mert tegnap nem sem sikerült együttlenni...na, majd ma...remélem. :)

Szesen
Köszi a víztisztítótippet, tegnap alaposan utánajártam, megkérdeztem az itthoni forgalmazót (vizbaratak.hu-ról rendelted egyébként?), hogy szűri-e ez a készülék a fluort, de azt a választ kaptam, hogy nem tudja, mert erre nem terjedt ki a vizsgálat, viszont szétnéztem a neten és külföldi oldalakon megtaláltam a választ, miszerint 40-60%-kal csökkenti a fluort a vízben. Szóval...egyre szimpatikusabb nekem ez a szűrő...:)
Én is leginkább főzéshez használnám, meg jó lenne, ha nem kéne pánikolni, amikor kiderül, hogy elfelejtettünk ásványvizet hozni és már bezárt a bolt. :D
A zuhanyszűrő is nagyon jó lenne...csak basszus most nincs ilyenekre pénz (házfelújítás van), szóval örülök, ha a víztisztítóra összekaparjuk valahogy.
tyupók
2014-06-05 06:12:53

Sziasztok! Én szépen elindultam lefelé :-(
szilvita
2014-06-05 05:36:47

Plumeria, az jutott még eszembe, hogy az ovus tünetek alapján mikor van az ovud? Tök fura, hogy felmegy a hő, és még nem reped meg.
Moha, mondasz valamit azzal, hogy lehet, pont a méricskélés miatt lecsúszunk egy esetleges későbbi ovuról, mert már felment a hő...
Én lassanaraszolok felfelé, de az én progeszteronommal ez is csoda.
Ma végre berakta a rendszer is, sztem egy nappal korábban volt
KLANITA
2014-06-05 05:20:13

Sziasztok!

Ma végre átrakta az ovumat és a színe is beerősödöt :-)
Odarakta ahol szerintem is volt. Hát nagyon remélem most sikerül.
Már csak pár nap és kiderl.

Nagyon drukkolok mindenkinek hogy fent maradjon a hő.....

Szép napot!
kedina
2014-06-04 20:19:59

plumeria14
Valahogy azt érzem jó lesz nektek ez a nyár! Jó hogy ilyen kedvesek voltak veletek! Szerintem sokat számít a hozzáállás, pláne mikor az ember lánya kétségbe esett! Nagyon nagyon szorítok!

Dmonalizi
Szóval ilyen ráérős gyermekeid vannak. De jöttek! :) Nem lesz most sem gond!

Olyan mintha megint lenne termékeny nyákom. Hétvégén is volt. Nem értem... Tényleg nem...Szerintem a tüszőrepedésem is. Hőt nem mérek. Mind a két petefészkemet érzem. Lehet kettő is ért?! Hmmmm... Azt hiszem az a tuti ha az apajelöltemet este elkapom! :D
Dmonalizi
2014-06-04 20:06:22

Szia kedina.
Igen van egy 14éves fiam és egy 9 éves lányom. Elvaltam és a mostani férjemmel szeretnénk közös gyereköcöt. A fiamra két és fél évet vártunk hogy összejöjjön a lanyomra meg egy évet. Remélem rá nem kell ilyen sokat várni.
plumeria14
2014-06-04 19:59:49

Az ígért beszámoló a Forgács intézeti konzultációról. Az igazat megvallva nem is igazán tudom, hogy mit írjak, mert mint megtudtam (legalábbis a leleteim alapján) minden rendben van velem és a párommal is…Szuper! Akkor miért nem jön a baba? Sajnos 35, de főleg 37 éven felül drasztikusan csökken a teherbeesés valószínűsége…ezt mondjuk tudtam…a megdöbbentő csupán az volt számomra, hogy ezen az arányon (havonta 10-15%) sem az inszem, sem pedig a lombik nem változtat jelentősen. A várólistára (ahol tudjuk, hogy 12 hónap a várakozási idő), csak akkor lehet felkerülni, ha a 4 „kötelező” inszem sikertelenül zárult és a vérvizsgálatok eredményei is megjöttek,amit szerencsére ingyen csinálnak a Forgácsban. Ez legkorábban szeptemberben történhet meg és nem kell zseninek lenni, hogy az ember kiszámolja, hogy valamikor jövő ősszel kerülhetne ránk a sor, amennyiben tb támogatott inszemet szeretnénk…a kettő közötti különbség árban 350 ezer forint (megmondom őszintén, hogy én többre számítottam)…úgyhogy eldöntöttük, hogy ha a nyár nem hozza meg a sikert, akkor ősszel kezdődhet a lombik. Addig bízunk a legjobbakban, hátha a nyár meghozza a várva-várt sikert. Egyébként érdekes, mert most a párom is és én is azt érezzük, hogy ez az inszem most sikeres lesz…ez egy megérzés, egy belső hang…aztán majd a hónap végén kiderül.

Visszatérve az intézetre, 2 pár már várakozott, amikor megérkeztünk. Meg is ijedtem, mert azt hittem, hogy még előttünk vannak és ekkora a csúszás, de szerencsére hamar behívtak bennünket. A doki nagyon szimpi. Rákérdeztem a speckó spermavizsgálatokra is, de azt mondta, hogy felesleges és már ne költsünk semmire, mert ő mindent ingyen meg fog csinálni nekünk. Ez jó hír! Így megspórolunk egy kis pénzt, mert éppen azon gondolkoztunk, hogy a párom elmegy a HBA és a DNS fragmentációs tesztre, amihez kellett volna friss spermatogram is, így megspóroltunk 65 ezer forintot. Maga a konzultáció 15 ezer volt, de valahogy megnyugodtam. A doki is megerősítette, hogy nincs IR-em, így mivel már 3-an mondták ezt, így elhiszem. Azt vettem észre, hogy 3 értékre volt nagyon kíváncsi: FSH, Anti-Tpo és progeszteron. Mindegyikre mondta, hogy tökéletes és hogy hormonilag nagyon jól állok..csak ez a fránya életkor. Egyébként azt összes pár, aki várakozott, olyan 35-40 év körüli lehetett és mondta, hogy lombiknál 37 év az átlagéletkor.

Ja, és búcsúzóul annyit mondott, hogy nagyon örülne egy pozitív tesztnek, mert akkor neki kevesebb dolga lenne :)
Szóval ez volt ma az inszemen kívül.
kedina
2014-06-04 17:12:30

Dmonalizi
Szépen megnövesztetted! Szóval van 2 gyerkőc is? De jó! :)
Na ha eddig nem volt karót nyelt görbéd, akkor reméljük ez most jót jelent!
Dmonalizi
2014-06-04 16:00:49

Semmi baj. Elég rég írtam róla. Nekem 12cm es volt. Kb 4 hónap alatt nőtt meg. Meg kellet műteni így ez volt a 3. császárom. Akkor akartam elkezdeni enni a méhpempőt amikor megtudtam ,hogy mi van. De valahol olvastam ,hogy tilos mioma mellett enni ,mert még jobban nől. Ezért félve kezdtem el most is enni. A gőrbéim a hosszú egyenest leszámítva ilyenek szoktak lenni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!