Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
jniki82,
reméljük nem csak álom... és valóra válik! :)
viccbee,
szerintem próbáld meg a cickafark+palástifű kombót, hátha rendbe rakja a ciklusodat. Nekem is anno ilyen lépcsős volt és a tea rendbe rakta. Egyébként ilyen nekem is volt, hogy csináltam ovu tesztet, majdnem pozitiv lett, aztán másnap full negatív és utána meg tisztán pozitív. Szóval ne add még fel, lehet, hogy csak lassan tetőzik az LH a szervezetedbe. Szorítok!
Kira84,
volt átjárhatósági vizsgálatod a closty előtt? A folyadék utalhat valami gyulladásra is szerintem. Nekem is ez a hónap closty-s hónap volt és a 14. napon látott egy 25*28-as tüszőt, ami már azóta 35*38, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy akkor csak egyetlen tüszőt látott és rá 4 NAPRA ott virított mellette, egy 31*34-es is. Szóval 4 nap kellett csak neki hozzá. Szóval még bármi lehet! Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!
nikinokedli, nagyon szorítok a pozitív tesztedhez. A jelek szerint nagyon jó úton haladsz :) Hajrá!
Plumeria14,Moha13,
csatlakozom hozzátok! :) Ennek a nyárnak muszáj sikerülnie! Nekünk is kijár most már egy kétcsíkos teszt :)
tyupók,
ez még semmit nem jelent. Láttam én már olyan kacifántos terhesgörbéket, hogy ez semmi azokhoz képest! Ne add fel! Nyugi, pihenj sokat! Nincs veszve semmi! Kitartás! :)
Klanita,
látod, mondtam én, hogy berakja a rendszer, ha fent marad a hő. Szép görbe, szorítok, hogy el se mozdulj onnan a "magasból".
szilvita,
én pont ezért amit írtál, a méricskélést és az ovu tesztet csak kiegészítésként használom és amikor csak lehet együtt vagyok a párommal. Nem érdekel már az sem, hogy csak 2 naponta javasolják, és nem naponta. 2,5 éve ezt az elvet követtem, most már ebbe belefáradtam.
kedina,
bárcsak fájna :( nincs az a fájdalom, amit ne bírnék ki, csak sikerüljön végre! Egyébként IR-es nem vagyok, csináltak terhelést, PCO-m meg elvileg nincs, csak nem típusos PCO, bár erre még pontos magyarázatot nem kaptam de nem is találtam. Eddig mind a két petefészkemben voltak apró tüszők, de most érdekes mód (nemtudom hogy a clostytól-e) a jobb oldaliba van ugye ez a 2 nagy és a bal oldali meg teljesen tiszta. Lehet helyre állt a babaváró program teáitól.
niki95
2014-06-05 11:42:30
Sziasztok csajok!:)
Szerintem nekem most lerövidül a ciklusom végre, most hogy vitamint szedek meg iszom a cickateát Csináltam tegnap is meg ma is ovutesztet a hőm miatt és a tegnapi is jól látható a mai pedig még erősebb de még nem mondható pozinak. Mindenkinek drukk hogy sikeres legyen ez a hónap :)
A hőm így
miracle27
2014-06-05 10:16:16
Sziasztok! Nagyon fent van a hőm, de szerintem vagy a closty vagy a tüszők alakultak cisztává :( Lehet megint egy anovulàciós hónap... holnap a dokinàl kiderül! Szorìtok csajok a hétvégi pozitiv tesztekhez és a szép ovukhoz :)
jniki82
2014-06-05 09:46:26
Sziasztok!
Ma azt álmodtam, hogy volt egy babánk!Tiszta élethű álom volt.A kezemben fogtam és ringattam.Ez nem igazság miért kellett felkelnem!!!!
Szerintem megint megjön 3 napja barnázgatok és elkezdtek a melleim érzékenyek lenni!:(
viccbee
2014-06-05 09:45:39
Sziasztok,
Nagyon suru volt ez a hetem, igy nem tudtam eddig irni, de minden nap olvastalak Titeket.
Nikinokedli: szurkolok, hogy nagyon boldog vasarnapod legyen es persze mindenkinek, hogy meghozza ez a honap a varva vart eredmenyt.
En el vagyok kicsit keseredve es a velemenyeteket szeretnem kerni. A jeleket kovetve, ugy gondolom, hogy nem volt ovulaciom ebben a honapban.
A grafikon vasarnapra adta ki. Vasarnap csinaltam az elso ovu tesztet es negativ lett (szinte lathatatlan csik). Hetfon megint csinaltam, akkor egy kicsivel lathatobb csik, de persze nagyon halovany. Kedden mar lathato volt a csik, de meg mindig nem erte el az erosseget a kontrol csiknak, szoval azt gondoltam majd akkor szerdan lesz pozitiv. Tegnap este elvegeztem a tesztet es total negativ lett, a csik egyaltalan nem latszott, szoval ez volt a "leg negativabb" nap.
Tegnap este igen elkeseredtem, mert a hom sem alakul tul jol eddig. Ma reggel feljebb ment, de nem gondolom, hogy ez szamit barmit is.
Kisebb gorcsok voltak az elmult napokban, de eros tojasfeherjes valadek nem.
Ti mit gondoltok es milyen lepeseket tennetek a helyemben?
Kira84
2014-06-05 09:17:24
Sziasztok lányok,régen írtam már a fórumon de azért szorgalmasan olvaslak benneteket és mérem a hőmet is.Most viszont tanácsra lenne szükségem.Peteérés előtt clostilbegyt szedtem, majd tegnap voltam az orvosnál hogy na lát e peteérést de azt mondta ő nem lát erre utaló jelet na és most jött a fordulat.Csak csóválta a fejét és közölte velem hogy ez nem tetszik neki miszerint a bal petevezetékben folyadék van.És nem tudja hogy mi az.Azt mondta ha elkezdek görcsölni akkor menjek vissza.Lányok segítsetek járt már valaki így?Tegnap óta félelem gyötör.Mire elmúltam a petefészek cisztáim most itt van ez ..... Mi okozhat ilyesmit?
nikinokedli
2014-06-05 08:38:31
én is szeretnék vasárnap reggel pozitívat tesztelni :)
Drukk nekünk!
plumeria14
2014-06-05 08:30:18
Moha,
a hónap végén én is pozitívat fogok tesztelni, ha törik, ha szakad ;)
Várjuk a további jelentkezőket!
Moha13
2014-06-05 08:14:23
Megszámoltam.
Volna...
...de kiderült, hogy még sosem volt 36,3. Vámpírosodom...:D:D:D
Moha13
2014-06-05 08:09:56
Plumeria
ezek szerint most azt mutatja a görbe, ami valójában történt, mert szerda reggelre emelkedett 2 tizedet. :)
Én az egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt eddig 36, 3 a hőm, de betudom a sok vitaminnak, galajnak, szelénnek, ligetszépének...:D
Basszus, régen én mondogattam itt másnak, hogy nem jó annyi mindenfélét összeenni egyszerre, most meg nyomom itt a dolgokat...hajvitamin (mert van benne B1, B2, B3, B6, B12, folsav, cink) + lactomicrosel a szelén miatt (ebben van kis E-vitamin is) + ligetszépe olaj kapszula, amiben szintén van E-vitamin, meg B6 + reggeli szertartásnak a galajtea.
Szörnyű, nem? :D:D:D
...na de, talán segítek vele, mindenesetre ártani nem ártok, mert nem adagolok túl semmit sem.
Ja, a férjem meg Macázik...:)
Eldöntöttem, hogy ezen a nyáron itt pozitív teszt lesz, ha törik, ha szakad...:D
szorítok a pozitív ovu teszthez :)
jniki82,
reméljük nem csak álom... és valóra válik! :)
viccbee,
szerintem próbáld meg a cickafark+palástifű kombót, hátha rendbe rakja a ciklusodat. Nekem is anno ilyen lépcsős volt és a tea rendbe rakta. Egyébként ilyen nekem is volt, hogy csináltam ovu tesztet, majdnem pozitiv lett, aztán másnap full negatív és utána meg tisztán pozitív. Szóval ne add még fel, lehet, hogy csak lassan tetőzik az LH a szervezetedbe. Szorítok!
Kira84,
volt átjárhatósági vizsgálatod a closty előtt? A folyadék utalhat valami gyulladásra is szerintem. Nekem is ez a hónap closty-s hónap volt és a 14. napon látott egy 25*28-as tüszőt, ami már azóta 35*38, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy akkor csak egyetlen tüszőt látott és rá 4 NAPRA ott virított mellette, egy 31*34-es is. Szóval 4 nap kellett csak neki hozzá. Szóval még bármi lehet! Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!
nikinokedli, nagyon szorítok a pozitív tesztedhez. A jelek szerint nagyon jó úton haladsz :) Hajrá!
Plumeria14,Moha13,
csatlakozom hozzátok! :) Ennek a nyárnak muszáj sikerülnie! Nekünk is kijár most már egy kétcsíkos teszt :)
tyupók,
ez még semmit nem jelent. Láttam én már olyan kacifántos terhesgörbéket, hogy ez semmi azokhoz képest! Ne add fel! Nyugi, pihenj sokat! Nincs veszve semmi! Kitartás! :)
Klanita,
látod, mondtam én, hogy berakja a rendszer, ha fent marad a hő. Szép görbe, szorítok, hogy el se mozdulj onnan a "magasból".
szilvita,
én pont ezért amit írtál, a méricskélést és az ovu tesztet csak kiegészítésként használom és amikor csak lehet együtt vagyok a párommal. Nem érdekel már az sem, hogy csak 2 naponta javasolják, és nem naponta. 2,5 éve ezt az elvet követtem, most már ebbe belefáradtam.
kedina,
bárcsak fájna :( nincs az a fájdalom, amit ne bírnék ki, csak sikerüljön végre! Egyébként IR-es nem vagyok, csináltak terhelést, PCO-m meg elvileg nincs, csak nem típusos PCO, bár erre még pontos magyarázatot nem kaptam de nem is találtam. Eddig mind a két petefészkemben voltak apró tüszők, de most érdekes mód (nemtudom hogy a clostytól-e) a jobb oldaliba van ugye ez a 2 nagy és a bal oldali meg teljesen tiszta. Lehet helyre állt a babaváró program teáitól.