Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
niki95
2014-06-05 15:34:26

Dmonalizi
Ebből még simán lehet baba!! :) Szerintem még túl korai volt a teszt. Majd legközelebb szerintem a 14.dpo-n tesztelj :) Drukkolok!
Dmonalizi
2014-06-05 14:44:08

Sziasztok.
Nem hiszem el tiszta egyenes.:) Az előbb csináltam egy tesztet de semmi.:( Remélem azért mert korai volt.
Adrienn830
2014-06-05 14:34:19

Sziasztok! Köszönöm a biztatást, kívánok én is mindenkinek sok sok 2 csíkos tesztet és babát :)
miracle27
2014-06-05 14:20:29

Kira84,
én is pont így vagyok. Nem iszom, nem dohányzom, egészségesen élek, táplálkozom, és mégsem jön. Lehet már túlzottan oda figyelünk! De hát akkor kérdem én, ez se jó? :( Én 27 vagyok, a párom 29, nem vagyunk még elkésve, viszont 10 éve együtt vagyunk és nagyon szeretnék azt a pici babát. Már tényleg csak ő hiányzik, ő a hiányzó darabja a puzzle-nak :)
Most pont olvasgattam a domináns tüszőkről, hogy kb. 20mm-ig az, utána már inkább ciszta. Na most nekem akkor már a 14. napon nem volt jó a 28*28, most meg a 2 db 35*38 és 31*34-es meg pláne nem. És mégsem mondta a dokim! Szerintetek? Létezik, hogy ekkora tüsző még domináns legyen és megrepedjen és ne alakuljon cisztává?
Kira84
2014-06-05 14:09:58

miracle27 Teljesen igazad van én is pont erre gondoltam hogy orvost váltok mert én is csak egy helyben toporgok. Ami a legjobban bosszant hogy tényleg odafigyelek magamra nem iszom nem dohányzom és hiába mégsem sikerül,más szinte minden hónapban abortuszra jár és szó szerint nem foglalkozik magával.Én meg csak legalább 1 babát szeretnék de nem sikerül és az időből is lassan kifutók.Tudod én már 29 vagyok a párom meg 39.Ezért is lenne fontos hogy sikerüljön mert jó lenne ha majd az oviban nem azt mondanák a gyereknek az apjára hogy jött a nagyapád.
miracle27
2014-06-05 13:42:58

Kira84,
arra azért kíváncsi lennék, hogy az orvosodnak röntgensugaras szeme van-e, hogy így csípőből rávágta, hogy nincs elzáródás? Ezt ultrahangon nem látni. Egyébként nekem pont ugyanezt mondta a dokim, hogy biztos nincs elzáródva, de azért megcsináljuk a hsg-t. És lám, a bal oldal el volt záródva... Szóval én a helyedben konzultálnék egy másik dokival is, mert azért ez nem játék.
Én is most nagyon erősen gondolkodom orvos váltáson. Sokat olvasok megint újra a témában és egyre inkább azt érzem, hogy nincs a dokim a helyzet magaslatán. Most is olyan lazán ráhagyta a dolgokat ennél a 2 30-on felüli "tüszőnél" is, ami szerintem már inkább ciszta. Tanácstalan vagyok és bizonytalan. Nem érzem, hogy haladnék bármerre is... :(
nikinokedli
2014-06-05 13:33:29

Köszi :)
Kira84
2014-06-05 13:29:44

miracle27 Szia átjárhatósági még nem volt,a dokit kérdeztem hogy nem e elvan záródva de azt mondta hogy nem.Mivel már 3 rom éve sikertelenül próbálkozunk igy úgy döntöttem hogy magamtól elmegyek endokrinológus hoz csak ezzel meg az a gond hogy csak okt-15 re adott idő pontott és hát az még soká van.A gond viszont az hogy ma is egésznap a bal oldalon erősen szúrkált,csak azt nem tudom hogy most a folyadék miatt vagy más okozza.
miracle27
2014-06-05 13:12:53

nikinokedli,
szerintem ne aggódj! Nem lesz semmi baj! Pihenj sokat és szedj magnéziumot meg B6-ot. Szorítok neked nagyon!
nikinokedli
2014-06-05 12:49:59

Tegnap is meg ma is annyira szurkált a hasam, ilyen erőseket még sosen szúrt bele. Néha fel is jajdultam. Ès inkább a jobb oldalon. Ez nem lehet valami rossznak a tünete? Pl petevezeték vagy méh gyulladás vagy bármi?! Remèlem csak beágyazódás, mert az volt asszem a 9.-10. Dpo-m.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!