Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-06-05 20:34:06

miracle27
Ejjj.... Ha a tüneteid megvannak. Hát Én nem kezdenék bele sem inszembe, sem closty kúrába mindaddig míg ez nem tisztázott! Kvázi feleslegesen bombázod magadat a hormonokkal és húzod a saját idődet. Ez a prolaktin meg magas. A Mens Mentist sokan dicsérik, szerintem megéri elmenni. Főleg ha 6 hónapnál nem régebbi leleteid is vannak!
Nekem is felajánlotta a dokim minden vizsgálat nélkül tavaly a clostit, ki is akadtam. Bár én szülni nála szeretnék, de ezekhez a hormon dolgokhoz szerintem nem ért. Én júliusban visszamegyek vérképre és kontroll IR-re. Ha nem javulnak az eredményeim, akkor felkeresem a mens mentist én is. Én még "csak" 28 vagyok így adtam magunknak és a természetnek még egy kis időt.
Érdemes egy pár hónapos glutén mentes diétát csinálni és a tejfehérjét is szinte a nullára lecsökkenteni.
És egyetértek Mohával, válts dokit.:S
miracle27
2014-06-05 19:50:22

Ja és azt kihagytam, hogy 290-300 körül volt a normálérték abban a fázisban. De holnapra megkeresem az összes papíromat. Több nőgyógyászati papírom van a 2,5 év alatt, mint az összes orvosi papírom... :(
miracle27
2014-06-05 19:47:51

Moha13,
amit becsillagoztak a laborba, az 937 volt ha jól emlékszem... de holnapra megnézem. Holnap megyek az uh-ra, de hozom az összes papíromat és ha nem ad választ a doki a kérdéseimre akkor megyek a klinikára ahhoz a dokihoz, aki a HSG-t is csinálta. Vele nagyon meg voltam akkor is elégedve.
Moha13
2014-06-05 18:58:41

miracle
Szerintem válts dokit!
Mennyi volt amúgy a prolaktinod?
miracle27
2014-06-05 18:24:31

kedina,
"A petefészek kauterizációját laparoscopos úton végzik, mely az utóbbi időben nyert teret. A kezelés költsége lényegesen alacsonyabb mint a gonadotropin kezelésé és a hatékonyságuk egyforma. A többes terhesség veszélye szintén kisebb."

Ezt abban a linkben találtam, amit beraktál. Erről magyarázott a dokim hétfőn, hogy ha a 3 hónap clostyval nem sikerül akkor erre a laparos műtétre van lehetőség és utána inszem. De nem értem azt sem, hogy miért nem nézi a hormonjaimat sem mostanában, nem is tudom mikor volt utoljára hormonvérképem. Nem értek sok mindent... :( A prolaktin szintem is magas volt, majdem a 3szorosa az átlag értéknek és arra sem kaptam semmit. Becsillagozták a leleten, hogy rossz a doki meg csak legyintett, hogy ez még nem olyan magas. 3szoros érték? akkor mi számít magasnak? Annyi mindent olvasok, és annyiszor azt érzem, hogy nem is nőgyógyászhoz, hanem egy varázslóhoz járok, aki kb. annyit ér mint azon a bizonyos csatornán a wodo varázslók...
miracle27
2014-06-05 18:13:45

kedina,
szedtem a méhpempőt 3 hónapig, de nekem sajnos nem változott semmi :( Igazából minden PCO tünetem megvan a férfias vonásokon kívül. Én is erre gondolok, hogy emiatt van a nem típusos jelző. De akkor erre miért nem kezel? :( Akkor nem is lehetne szednem a clstyt-t mert nem fog megrepedni, ugye?
Holnapra megkeresem nektek azt a papírt, amit elvileg az IR-hez néztek, meg a legutolsó hormonképem. De úgy azért már kezd tele lenni az a bizonyos, ami nincs is ugyan nekem, azzal, hogy nekem kell utána járogatnom mindennek :(
kedina
2014-06-05 17:46:14

miracle27
Ezt nyálazd végig! Sok hasznos infó van benne!
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tkt/tenyeken-alapulo/ch11s19.html
PCO ra és IRre nagyon jó a méhpempő. Én most kezdtem szedni!
kedina
2014-06-05 17:21:34

miracle27
? Nem tipusos PCO? Ez elvileg azt jelenti, hogy van cak a nem megszokott tünetekkel. Ezt stimulálni orvosi műhiba és PCO nincs IR nélkül...:(
Dzsudzsa
2014-06-05 16:03:06

Plumeria! Moha!
Ki ne hagyjatok a 2 csíkosból :))))
Jövök én is! Pontosabban a végre 9 hónapig tartó 2 csíkosra pályázok már nagyon -nagyon -nagyon. Én most a méregetek fázisban. LH tesztet nem veszek, mert már tökéletesen érzem, mikor durran szét a hasam. Szerintem hétvége lesz a dologból.
KLANITA
2014-06-05 15:51:21

Csajok, nagyon szépek a görbék remélem fent is maradnak a hők! Mindenkinek babázodos júniust kivánok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!