Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2014-07-05 15:29:33

FBAndi: Nekem is 19. napra tete az ovumat néztem egy nagyot amikor megláttam!! Kiváncsi leszek mikor jön meg vagy nem jön!!
FBAndi
2014-07-05 15:21:02

Köszönöm GKata,

igen-igen, itt a lányok már említették, hogy nem reggel kellett volna. Csak nekem ez volt életem első ovu tesztje és a használati utasítás szerint csináltam... Ott pedig ki volt emelve félkövéren, hogy reggeli első vizelet. Hát sebaj, mindig van új a nap alatt, következő ciklusban okosabb leszek. :) Ezért kérdeztem, hogy vajon akkor tuti-e, hogy a teszt nem adott valós eredményt...

Még egyszer köszönöm!
GKata
2014-07-05 15:15:35

FBAndi
bocsánat még egy gondolat én az ovú teszteket mindig késő délután 18:00 óra körül végzem a terhességi tesztet pedig a reggeli vizeletből (ha lehet az elsőből). A nyákot is a délutánból szoktam nézni.
GKata
2014-07-05 15:10:27

FBAndi
Szerintem a teszt az jó lehetett csak a rendszer azért tolta ki neked mert akkor is lesett elég szépen akkor is a hőd és lehet volt még egy óvud és ő csak azt jelzi mert az az utolsó… ez csak az én gondolatom ;)
FBAndi
2014-07-05 14:58:53

Sziasztok!

Moha! Még egyszer nagyon gratulálok, és sok-sok erőt és egészséget kívánok mindekttőtöknek (vagy hármótoknak, ki tudja? Ha már menzesz után lett pozitív a teszt, akkor akár ketten is bújkálhattak ;) )
Nagyon örülök, hogy végre összejött és a Reményhozó fórum alapítója végre ír a saját fórumába :) Csúcsszuper, mellesleg alig várom :) Egyébként most indíthatnál egy kismamák tapasztalata c. fórumot is :) Aztán ki tudja, erre mennyire lenne idő: költözés, baba :)

Csatolom a mai görbémet, és ha van véleményetek megírnátok? A rendszer eltolta az ovut, holott én múlt szombaton tesztelem pozitívat... Szerintetek a rendszer vagy a teszt téved? Esetleg mindkettő és nem is volt (van) ovu ? A tesztet reggel csináltam, és azt írtátok, hogy nem akkor kellett volna...

Köszönöm előre is :)
GKata
2014-07-05 14:34:27

Moha13

Értem amit írsz, csak az amelyik dokihoz jársz ahhoz a korházhoz is fogsz tartozni, különben fizetős lesz a szülés és az ellátás.
A szituáció ismerős az én piciny történetem és tapasztalatom:
- első baba fogadott doki, komplikációk, rossz élmények …. kórházváltás,
- második baba másik kórház, orvossal meg voltam elégedve :),
- harmadik baba ugyan az a doki, de a szülés előtt doki balesetet szenvedett a kórház átépítés alatt tehát ismeretlen orvosnál szültem, idegen környezetben
- a mostani esetben, ha sikerül, egyenlőre sztk orvos, ha bebizonyosodik és lejár az első trimeszter akkor visszatérnék abba a kórházba hol a másodikat szülte, a doki már nem lehetne ugyan az mert máshol praktizál, amin gondolkoznék fix kórház és szülésznő választás.
Ha dokit meg szeretnél járni mindenképpen beszélj a választott orvossal, hátha van rá alternatívája ;). Ők is emberek :).
Remélem picit tudtam segíteni.
Dzsudzsa
2014-07-05 12:17:19

Plum!Maximail!
Én megmondtam, hogy jöttök utánam :)))
Moha elhitte, most már Ti jöttök!!!!! Nincs mese! Jobb ha elhiszitek :D
Kedina!
Kirázott a hideg, mikor megláttam a görbédet! Nagyon jó!!!!!!!
Gyerünk lányok! Napfény, meleg, gólyák... mi kell még ?
Moha13
2014-07-05 12:14:57

Lányok!
Van egy dilemmám!
Eddig magándokihoz jártam (gaz, a költözés miatt ennél csak kétszer voltam, ő küldött el vizsgálatokra babatémában). És most azon gondolkodom, hogy terhesség alatt magánokihoz járni úgy, hogy én épp állástalan vagyok, nem túl szuper, nem tudnánk kifizetni ennyi pénzt...
Szerintetek extra gáz, ha sztk-s rendelésére megyek és elmondom, hogy sajnos a magánrendelésére járást nem tudom megoldani anyagilag, de mindenképp hozzá szeretnék járni? :S
De lécci őszintén, mert nemszeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni. Ha szerintetek gáz, akkor inkább írjátok meg. És akkor kitalálok mást.
Amúgy azért ragaszkodnék hozzá, mert a háziorvosom is őt ajánlotta, és csak jókat hallani róla, állítólag nagyon jó doki.
Köszi előre is.
Moha13
2014-07-05 11:42:34

Sziasztok
Plum
Nem veszítesz el...hanem követsz engem nagyon gyorsan. :)
Maximail, ez rád is vonatkozik! :)

Tényleg nagyon furcsa ez az egész, mert mondhatjátok, hogy felújítás meg minden és elterelődött a figyelmem, de NEM! NEkem állandóan ezen járt az agyam, és szerintem ebben a ciklusban, vagyis az előzőben, amire ugye nagyobb az esély, annyira de annyira akartam, és amikor már 1 hete fájt a mellem, tutira vettem, hogy valami van...
...ja, és a múlt ciklus elején eldöntöttem, hogy most össze fog jönni, ha törik ha szakad, és azt is elhatároztam, hogy ovu után szedni fogom a méhpempőt, amit apukámtól kaptam (méhészkedik, de fogalmam sincs, miért pont most szedett meg nekem méhpempőt, ő nem tud a próbálkozásról, csak úgy adta, hogy nekem szedte, amúgy nagyon macerás, így nem szokott szedni, csak nagyon-nagyon ritkán, ha valakinek kell), és inni fogm töretlenül a palástfüvet, mert ha most összejön, segíteni akarok neki a megtapadásban. Szóval reggel ettem pici méhpempős mézet, megittam a galajteámat, bevettem a szelénemet (lactomicrosel) és délután ittam a palástfüvet. Mondjuk arrais gyanakodtam, hogy úgy feltornáztam utóbbival a progeszteronomat, hogy lehet attól fáj ennyire a mellem. :)

Jelentem, ma végre vettem digitálist, holnap reggel meglátjuk, mit mutat. Most hazajöttem az ebédért, úgyhogy gyorsan írtam Nektek.:)

Bocsánat, hogy mindig itt terjengek, és elnyomok itt mindenkit a hosszú írásaimmal...:D...csak gondoltam, hátha érdekes, mert nekem is mindig nagyon érdekes volt, hogy kivel hogyan történt pontosan ez a dolog...mit evett, mit ivott, mit csinált, mit nem, stb. Mert minden kis ötletbe próbáltam kapaszkodni, hogy hátha nálam is ez válik be.
De majd igyekszem rövidebbre fogni, csak még magammal is próbálom elhitetni a dolgot...és minden gondolatomat megosztom, mert máshol nem nagyon tudom. Még a 3 legjobb barátnőm sem tud róla...majd később, ha már én is elhittem, meg dokinál is voltam és minden rendben. :)
KLANITA
2014-07-05 11:36:57

kedina: te is jól állsz csak maradj fent!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!