Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ezek terhességi vagy ovu tesztek? én nem igazán látom a pozitív jelet,nem tudnád másképpen lefotózni hogy teljesen benne legyen ?
Moha13
2014-07-06 20:02:43
maximail
Úgy tűnik, nem vészes, mert csak tegnap volt az a pici tejeskávé színű krémes, aztán kitisztult és semmi, majd ma reggel amikor felkeltem, megint pici barnás valami voplt, de az is csak egyszer, aztán egész nap semmi. Eszem a méhpempőt, bízom benne nagyon. :)
KatkaManó
A Párom? Természetesen ő is nagyon boldog. :)
kedina
Úgy döntöttem, hogy az első UH-ra mindenképp magán megyünk, mert ketten mennénk, és azt akarom, hogy szép és nyugis legyen, szép emlék, ne arra emlékezzünk, hogy kikászálódtunk az sztk-ba, ami jó messze van tőlünk (a dokim meg 7-8p gyalog), aztán ültünk sorban egy órát egy rakat néppel, majd 5 perc alatt átsiklanak rajtunk, amikor nekünk ez ennyire különleges pillanat...:)
Szóval ahogy írtam, magán, aztán megbeszéljük vele a továbbiakat. :)
Moha13
2014-07-06 19:56:04
Köszönöm mindenkinek! :)
Edi81
Gratulálok! :)
csillka
Tényleg látod? Mert ezen a képen spec még én sem látom, csak élőben...:D
Plum
Én nem dolgozok tetőn, az a fiúk terepe, én csak néha vizet viszek nekik...meg megnézem és dicsérgetem a munkájukat. :)
Nálad mikor derül ki, hogy sikerült-e? Most, hogy nincs görbéd, totál elvesztettem a fonalat.
csillka
2014-07-06 19:36:40
Sziasztok,
köszönöm a gratulációkat a fiunkhoz :D
Nem mondom, hogy titkon nem reméltem, hogy lány, de éreztem első perctől, hogy fiú. Mi egy lányos család vagyunk, nővérem van, és neki egy kislánya. Hát majd remélem tudom kezelni a helyzetet :))
Moha, én látom a legelső teszten is a csíkot. Nagyon örülök Nektek!
Capri, milyen volt az uh? Olyan izgalmas várni, hogy menjünk, és olyan jó látni :)
Edi, gratulálok, problémamentes babavárást.
Úgy tűnik a két év várakozás lesz lassan az átlag. :(
FBAndi
2014-07-06 19:22:23
Gratulálok Edi :)
KLANITA, hát látod, vicces ez a rendszer :D Remélem holnap nem lesz máshol. De kedinanak igaza van, szeretkezni kell egy jót mindig, abból gond nem lehet... :) ;)
Katicabogár5
2014-07-06 14:17:44
Edi és moha szívből gratulálok.
Nekem sajnos ma reggel nagy görcsökkel és erős vérzéssel meg jött. Pedig bíztam ebben a hónapban, na mindegy jöhet 16 hónap. Remélem most már én is csatlakozom hozzátok lányok.
Edi81
2014-07-06 13:59:18
Sziasztok!
Sokszor olvastalak, olvaslak titeket, néha írtam is a fórumba.
Először is gratulálok minden babásnak. Aki még nem az annak pedig kitartás! Mi két éve próbálkoztunk már, és most talán sikerrel. Még óvatos vagyok, mert átéltem már sikertelenségeket is. Május 10-én jött meg utoljára, a nemvárt után 2 héttel negatív volt a tesztem, 3 héttel később lett pozitív, de már erősen. Ja, és rengeteg gólyát láttam ebben a hónapban, lehet mégis van ebben valami? :)
KLANITA
2014-07-06 13:12:46
.Moha: Szép!! :-D
Moha13
2014-07-06 11:57:01
Ja, hozzáraktam azt a legelső tesztet is, ami után megjött...
...és amin senki sem lát második csíkot rajtam kívül. :)
Moha13
2014-07-06 11:55:54
Sziasztok!
Rohanok tovább, csak hazaszaladtam rántotthúst sütni a fiúknak, és felnéztem, hogy belinkelhessem Nektek a reggeli sztárfotót...:)
Ezek terhességi vagy ovu tesztek? én nem igazán látom a pozitív jelet,nem tudnád másképpen lefotózni hogy teljesen benne legyen ?